Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1500 ש"ח להחלפת מפוח, הגיוני?

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פוקוס דור 2, המפוח לא עובד. מבדיקה של חשמלאי רכב הבעיה במפוח או בנגד מהירויות שלו. אם הבעיה במפוח זה סיפור של 1500 (לפני מע"מ...) בגלל המיקום המסובך של המפוח מתחת לדאשבורד. שמצריך פירוק של ההגה והדוושות.

המחיר כולל מפוח חליפי ולא מקורי.

זה המחיר? הגיוני?

אודה גם לבעל מקצוע מומלץ והגון באיזור המרכז.

תודה

פורסם

אתה אמרת. עלות עבודה. (תשאל איך זה מתחלק בין עבודה לחלק עצמו).

יכול להיות שכבר מצאת את בעל המקצוע ההגון. פשוט הוא עולה  1500שקל חדש.

במכוניות אחרות זה פירוק של שני ברגים, אולי קצת פלסטיקה.

כי המפוח נמצא באיזור הברכיים של הנוסע שמימין לנהג. (תודה לכם רנו פז'ו וסיטראן).

(*) פורד פופולארית באנגליה. שם ההגה מצד ימין.

אז בעצם המפוח ממוקם גם שם באיזור הברכיים של הנוסע.

רק שהנוסע יושב משמל לנהג.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

החלפתי לחבר 300 ש"ח מפוח מalvadi כולל שיפוץ נגד מהירויות (בסוף הוא פירגן ב 150 ש"ח).

לגבי התקלה שהוא אמר שהיא או במפוח או בנגד מהירויות, אתה יכול לבצע בדיקה פשוטה - שים את המזגן על הכי גבוה אם הוא עובד הבעיה היא בנגד מהירויות, אם הוא לא עובד הבעיה היא במפוח.

לפי מה שאני רואה ביוטיוב החלפה של המפוח היא קלה (הורדה של המגירה כלפי מטה פתיחת בורג שתופס צינור מפלסטיק, הוצאת הצינור, הוצאת 3 ברגים שתופסים את המפוח + ניתוק קונקטור)

אם הבעיה במפוח כדאי שתעשה זאת בעצמך, ואפילו בנגד מהירויות זה לא קשה

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
  • אהבתי 2
פורסם (נערך)

@Deutz912 המפוח לא עובד בכלל, אז כנראה שהוא תקול. חיפשתי גם ביוטיוב ולא מצאתי ספציפית על הדגם שלי.

הייתי שמח לעשות את זה בעצמי (זה הקישור למפוח שלי?) אבל הייתי אצל שני בעלי מקצוע, הם אומרים שהמפוח מתחת לדאשבורד, וכדי לא לפרק אותו צריך במקום זה לפרק את ההגה והדוושות וככה להגיע למפוח.

יש המלצה על בעלי מקצוע אמינים והגונים במחיר באיזור המרכז?

עריכה אחרונה על ידי YULI1
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, YULI1 כתב:

יכול להיות שעובדים עלי, בספר רכב נראה שצריך לפרק את התא כפפות.

איזה שנה הרכב ונפח מנוע ? ואם היה צריך לפרק דאשבורד בשביל להחליף את החלק המחיר לא היה 1500 ש"ח היה הרבה יותר

עריכה אחרונה על ידי Deutz912
פורסם (נערך)

לפני 13 דקות, Deutz912 כתב:

איזה שנה הרכב ונפח מנוע ? ואם היה צריך לפרק דאשבורד בשביל להחליף את החלק המחיר לא היה 1500 ש"ח היה הרבה יותר

2010 1.6

אמרו לי שבדם הזה ניתן להגיע למפוח לא רק באמצעות הסרת הדאשבורד אלא דרך הורדת ההגה והדוושות. (אחד אמר לי שצריך איזה מכשיר מיוחד, נראה לי שהוא חירטט אותי)

עדיין לפי המדריך של הרכב נראה שיש גישה סבירה מהתא כפפות.

עריכה אחרונה על ידי YULI1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...