Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח חניה מעיירית פתח תקווה . הוכפל פי 4.

פוסטים מומלצים

לפני כשנתיים קיבלתי דוח מעיריית פתח תקווה על חניה באדום לבן 250 ש''ח. הדוח לא הונח לי על הרכב ולטענתם נשלח אלי בדואר. משום מקום לפני מספר חודשים אני מקבל עיקול לחשבון בנק על סכום של 500 ש''ח. פניתי לעיריית פתח תקווה והם טענו שלא שילמתי את הדוח. הם שלחו לי את המסלול שעבר הדוח שהם שלחו בדואר ישראל בו היה רשום שהנמען כלומר אני לא נמצא , וזה יוחזר לשולח . כלומר גם הם עצמם הבינו שהדוח לא הגיע אלי דרך דואר ישראל.

היום אני מקבל הודעה עם התראה לפני פריצה  שמאיימים עלי בעיקול אם לא אשלם את הדוח. הדוח כבר הגיע לסכום של 1123 ש''ח כלומר יותר מפי ארבע. ששאר הכסף זה הוצאות גבייה.

השאלה שלי, האם אין מגבלה בכמה יכול לגדול הדוח אם אני לא משלם? עוד כמה חודשים יגידו לי שהסכום הוא 4000 שקל. 

תודה מראש לעונים. 

אני לא שלמתי לבנתיים כי אני במצב כלכלי לא קל. מנסה להגיע איתם להסדר.

צילום מסך 2025-01-16 035057.png

עריכה אחרונה על ידי אסי19
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני הרבה מאוד שנים קיבלתי דו"ח על חניה בחניית נכה בפתח תקווה. כמובן שאת המקור לא קיבלתי כי לא הייתי שם וזה לא אני... מה שהגיע היה רק אחרי איזה שנתים היה פתק על הדלת לפני עיקול.

לך תשכנע שזה לא אתה (אז לא צילמו) ומעולם לא היית בפתח תקווה.

הנהלות מאוד בריונית של מילגם. בסוף הגענו לפשרה ושילמתי את הקנס המקורי.

תטריף להם את המוח במכתבים. אאלט הם צריכים לעצור את הגביה בזמן הבירור.

פשוט תציף אותם בבקשות שונות ומשונות... אולי בסוף ישברו יחזירו את הקנס למקור

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. האם הדוח נשלח אליך בדואר רשום ?

2. האם הכתובת אליה הדוח נשלח היא הכתובת שהיתה מופיעה במשרד הפנים ?

אם התשובה ל-2 השאלות האלו היא "כן" - אז אתה בבעיה. הם פעלו כנדרש.

זה שלא קיבלת את הדוח - זה בכלל לא רלוונטי לנושא. כל מה שהעיריה צריכה להראות זה שהיא פעלה לפי הוראות החוק.

תנסה להגיע איתם להסדר תשלומים כלשהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

לפני הרבה מאוד שנים קיבלתי דו"ח על חניה בחניית נכה בפתח תקווה. כמובן שאת המקור לא קיבלתי כי לא הייתי שם וזה לא אני... מה שהגיע היה רק אחרי איזה שנתים היה פתק על הדלת לפני עיקול.

לך תשכנע שזה לא אתה (אז לא צילמו) ומעולם לא היית בפתח תקווה.

הנהלות מאוד בריונית של מילגם. בסוף הגענו לפשרה ושילמתי את הקנס המקורי.

תטריף להם את המוח במכתבים. אאלט הם צריכים לעצור את הגביה בזמן הבירור.

פשוט תציף אותם בבקשות שונות ומשונות... אולי בסוף ישברו יחזירו את הקנס למקור

שלחתי 3 פניות דרך האתר של עיירית פתח תקווה.

ועוד שני מיילים.

ועכשיו גם בקשה באתר של מילגם.

אף אחדד פשוט לא עונה לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא, אף אחד לא יפרוץ ולא יקחו לך את המקרר או את הטלויזיה. הם משתמשים בחוק כדי להגיע ליעד הגבייה שלהם. דעתי האישית שאם הם יבינו שאתה מוכן לשלם הם יסכימו לחזור ל-500

הכסף כבר מעוקל בחשבון, לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה... ככל שזכור לי כל עוד הנושא בבירור הם צריכים להקפיא תהליכים

אז תבקש אישורי מסירה

אח"כ תמונות

אח"כ את השם של הפקח

אח"כ תשלח פניה למבקר העירה 

אח"כ תשלח למבקר. מדינה... 

תהיה יצירתי ותטריד אותם

זה יתן לך זמן להתנהל מול מלגם.

לדעתי העירייה כבר לא הכתובת אלא מלגם

והם לא אגוז קל, אבל לפחות תנסה להשיב את הקנס למקור

• מעניין 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 16.1.2025 בשעה 03:48, אסי19 כתב:

לפני כשנתיים קיבלתי דוח מעיריית פתח תקווה על חניה באדום לבן 250 ש''ח. הדוח לא הונח לי על הרכב ולטענתם נשלח אלי בדואר. משום מקום לפני מספר חודשים אני מקבל עיקול לחשבון בנק על סכום של 500 ש''ח. פניתי לעיריית פתח תקווה והם טענו שלא שילמתי את הדוח. הם שלחו לי את המסלול שעבר הדוח שהם שלחו בדואר ישראל בו היה רשום שהנמען כלומר אני לא נמצא , וזה יוחזר לשולח . כלומר גם הם עצמם הבינו שהדוח לא הגיע אלי דרך דואר ישראל.

היום אני מקבל הודעה עם התראה לפני פריצה  שמאיימים עלי בעיקול אם לא אשלם את הדוח. הדוח כבר הגיע לסכום של 1123 ש''ח כלומר יותר מפי ארבע. ששאר הכסף זה הוצאות גבייה.

השאלה שלי, האם אין מגבלה בכמה יכול לגדול הדוח אם אני לא משלם? עוד כמה חודשים יגידו לי שהסכום הוא 4000 שקל. 

תודה מראש לעונים. 

אני לא שלמתי לבנתיים כי אני במצב כלכלי לא קל. מנסה להגיע איתם להסדר.

צילום מסך 2025-01-16 035057.png

ובסופו של דבר תלך תחזור אין ספור פעמים 

ואולי תצטרך ללכת בשעות העבודה שלך ותטריח את עצמך בלי סוף , ובסוף תהיה צודק אבל מרושש יותר, כל הטירטורים יהיו בעצם שלך ויכול להיות שגם יעלו לך לא מעט כך שבסופו דל דבר תיווכח שלשלם את ה500 שח יהיה זול יותר , תשלם באתר ב 10 תשלומים אתה תוכל לעמוד בזה והם יקבלו 50 שח עלובים בחודש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא צריך ללכת לשום מקום.

הכל דרך המחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...
בתאריך 16.1.2025 בשעה 11:59, סולל הדרך כתב:

תראה... ככל שזכור לי כל עוד הנושא בבירור הם צריכים להקפיא תהליכים

אז תבקש אישורי מסירה

אח"כ תמונות

אח"כ את השם של הפקח

אח"כ תשלח פניה למבקר העירה 

אח"כ תשלח למבקר. מדינה... 

תהיה יצירתי ותטריד אותם

זה יתן לך זמן להתנהל מול מלגם.

לדעתי העירייה כבר לא הכתובת אלא מלגם

והם לא אגוז קל, אבל לפחות תנסה להשיב את הקנס למקור

זה באמת עובד?

או שצריך ללכת פיזית לעיריה ולדבר ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, Guyziv כתב:

זה באמת עובד?

או שצריך ללכת פיזית לעיריה ולדבר ?

אין מה ללכת לעירייה.

זה יוצא לגביה לחברת מלגם. כל ההתנהלות היתה מולם, לפחות ככה זה היה אצלי.

הכל במייל.

אני הצלחתי לעכב אותם בערך שנה וחצי עד שנשבר להם ממני הסכימו להוריד את הקנס למקור.

יכולתי להמשיך להתעקש שלא אני ביצעתי את העבירה אבל זה היה דורש בתי משפט ולא היה שווה את המאמץ באותה נקודת זמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...