Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום מכס על מצלמה משומשת ? יש דבר כזה ?

yossiaviel

פוסטים מומלצים

הסכום לא מופרך... לפני כמה שנים רציתי לשלוח חבילה לארץ בפדקס, גם מקליפורניה איזה תיק לא גדול רצו מעל 200 דולר, לא שלחתי - אח"כ חזרתי לאותו פדקס עם אותה חבילה ומספר חשבון עסקי וזה עלה משהו כמו 20-30 דולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, baer כתב:

הסכום לא מופרך... לפני כמה שנים רציתי לשלוח חבילה לארץ בפדקס, גם מקליפורניה איזה תיק לא גדול רצו מעל 200 דולר, לא שלחתי - אח"כ חזרתי לאותו פדקס עם אותה חבילה ומספר חשבון עסקי וזה עלה משהו כמו 20-30 דולר.

ההבדלים לחשבון עסקי או לא הם סביב ה20-30%. זה לא ההבדל.

כמו שאמרתי - יש כמה פרמטרים (של גודל, של משקל , של חומרים מסוכנים / דליקים) שמקפיצים את המחיר מעשרות דולרים למאות דולרים.

שוב , מניסיון לאורך הכמעט עשור שאני פה. (כולל חלק שהיה לי זמינות לחדר דואר של אמזון. מי שעובד באמזון בארה״ב יכול לשלח דרך החדר דואר במשרדים של אמזון בתעריפים שאמזון מקבלת חבילות פרטיות.)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, sperial כתב:

והמייצב הכפול של פאנאסוניק (או אולימפוס) כשהגוף משודך לעדשה מתאימה נותן תוצאות מעולות. מדובר בפיצ'ר שלמיטב ידיעתי ייחודי ליצרנים אלה.

המייצב הכפול הוא של פאנסוניק, זה רלוונטי רק שהגוף והעדשה מעוצבים, זה עדיין פחות טוב מהייצוב של אולימפוס וכרגיל, לחלוטין לא רלוונטי לדיון הזה, כי זה לא בתקציב

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 23 שעות, yossiaviel כתב:

צודק בהחלט. 

הסתכלתי שוב, זה היה טעות בהקלדה הראשונית .

תודה על התיקון .😀

אוקי.

הדגם הבא כבר יותר מעניין, בגלל ה-60fps והמייצב, אבל... הוא לא סוגר לך פינה באורכי מוקד ארוכים מאוד. הוא, במקרה הטוב, נותן לך שני סטופים ייצוב (ואני נדיב). כדי לצלם וידאו בקצה הזום (והרבה לפני), תצטרך חצובה.

אבל אני לא יודע מה אתה מצלם ואולי כבר יש לך ניסיון ואני סתם אומר לך את המובן מאליו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

טוב, אז היא הגיעה סוף סוף...

מצלמה , חצובה, 4 פילטרים, מטען, 2 סוללות, 2 כרטיסי זיכרון, 32 ו 64GB, קורא כרטיסים אוניברסלי , ותיק גדול.

אבל היא הייתה מכוסה במין עיסה דביקה כזו...לא יודע להסביר.

כמו סוכריה נוזלית כזו ? או דבק זהה למה שיש במדבקות מאחורה, אותה הרגשה בערך .

לאחר שיטוט קצר ברשת, גיליתי שזו תופעה נפוצה, במצלמות שעומדות זמן רב ללא שימוש. מעין זה הגיע ? לאף אחד לא היה הסבר ממשי.

בהתחלה ניסיתי להוריד את זה עם קצת אלכוהול, או טיפה בנזין, או חומר מנקה חלונות, ולא הייתה תוצאה כלל. מצלמה נשארה דביקה.

כמעט התייאשתי, וממש לפני שהחלטתי לזרוק אותה לפח, עלה לי רעיון .

נזכרתי שבעבר הורדתי בקלות ובהצלחה מדבקות מרכבים וממוצרי פלסטיק, בקלות וללא סימנים.

עם ALCO-GEL שקוף !

ואתם יודעים מה ? זה הצליח. 

הציוד נראה כעת כמו חדש, החומר אינו פוגע בכיתובים שיש עליה כלל...

המצלמה עובדת, בדקתי את כל הפונקציות שלה, והכל תקין בה !

התמונות פשוט פגז... גם עם זום במקסימום טווח. [במצב צילום יום].

בזמן האחרון התרגלנו לצלם עם מכשירי סלולאר. בעצמי יש לי  SAMSUNG 23 ULTRA . יש לו מצלמה לא רעה בכלל. עם זום X10 OPTICAL .

אבל אין כאן תחרות כלל בין מכשירי סלולאר למצלמות אמיתיות . בשום מצב.

אומנם בפלאפונים, על-פניו, התמונה נראית מצוין. עד שאתה מגיע למצלמה אמיתית. ואז בהגדלה שלאחר הצילום רואים הבדל עצום ביניהם. 

במיוחד בפריטים הקטנים. [כיתובים, אותיות, וכו...] .

ולא משנה עם מדובר בכמה מאות פיקסלים יותר שקיימים בפלאפונים , לאומת מצלמה אמיתית. הבדל גדול באיכות ,קיים.

בקרוב אעלה תמונות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבנתיים אפשר תמונה של המצלמה עצמה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נחמד מאוד, האם אתה מתכנן לתפוס את הסערה שהולכת להיות בסופ"ש הקרוב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלנו כאן לא תהיה סערה.

ובכלל... לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על החזאים.

בכל מקרה , הבטחתי לחבר שאצטרף אליו בקשר לצילום חיות כאן באיזור הנגב הדרומי .

היה לי מזמן ציוד צילום "כבד" והוא נמכר מזמן. [NIKON D4. עדשות, 24-85, 80-200 2.8, עדשת מאקרו ופלאש מקורי.]

לא מתכוון לחזור לתחום הזה .

המצלמה הנוכחית יש לה די ויותר תכונות כדי לחסוך לי קנייה או השכרה של ציוד DSLR עם עדשות...

זה מעל ומעבר למטרות הללו.

ובכלל, קצת חפירה בפונקציות שלה, ניתן לגלות שהיא לא מביישת מצלמות אחרות שעולות כמה אלפים יותר. 

בקרוב אעלה גם תמונות . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 שעות, fatboy1340 כתב:

אז לא היה צורך בתשלום מכס?

כן היה .

אני יודע שהעסק יצא יקר, אבל כבר לא הייתה ברירה...

כיום, קיימות בשוק רק 2 המצלמות היחידות שהם "BRIDGE CAMERAS" דמוי DSLR ,עם עדשת זום ידני ולא אלקטרוני .

SONY DSC RX-10 , ו NIKON P-1000 .

והם משמעותית יקרות ממה שקיבלתי . 

הם יותר טובות ? כן. רק באחוזים בודדים .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה פירוש "זום אלקטרוני"?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...