Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי אוקטביה 2021 אמבישן (הצורה החדשה) מנוע 1000, קמ גבוה - 80,000 במחיר אטרקטבי - סביבות 80K (עוד יש מקום להתמקח לדעתי).

מאוד אהבתי את הרכב והוא עונה לי על הצרכים, החשש שלי הוא שהרכב היה רכב ליסינג חברה נהג יחיד. הציגו לי כמובן ספר טיפולים מלא והיסטורייה נקייה אבל אני ספקן מטבעי וכמובן שאקח לבדיקה לפני. השאלה היא האם בכלל כדאי לי לשקול דבר כזה או שקניית רכב מליסינג עם קמ גבוה זה BIG NO NO?

מכיר את בעיית המצמדים הנשחקים של הסקודה, פחות מפריע לי

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בדגם החדש יכולה להיות גם תקלה במולטימדיה  מקורית, המצריכה החלפתה, עלות של 4000₪-5000₪. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

חוץ ממצמדים יכולה להיות בעיה במכטרוניק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, soltan_galop כתב:

השאלה היא האם בכלל כדאי לי לשקול דבר כזה או שקניית רכב מליסינג עם קמ גבוה זה BIG NO NO?

בהחלט לשקול. ובהחלט לבחון בזהירות.

לגבי המחיר לא להתבייש להתמקח. זה לא רכב מיוחד או נדיר שתתחרט אם תפספס. יש עוד שפע כאלו אצלם ובמקומות אחרים

לפני כשעה, vladclar כתב:

בדגם החדש יכולה להיות גם תקלה במולטימדיה  מקורית, המצריכה החלפתה, עלות של 4000₪-5000₪. 

אין משהו חלופי במחיר אחר?

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם
לפני שעה, vladclar כתב:

איך אני יכול לבדוק את זה? במכון בדיקה בודקים דבר כזה?

לפני כשעה, yulianx כתב:

חוץ ממצמדים יכולה להיות בעיה במכטרוניק.

כנ"ל. מכון בדיקה נורמלי יעלה על כשל במכטרוניק?

לפני 58 דקות, razi_pazi כתב:

בהחלט לשקול. ובהחלט לבחון בזהירות.

לגבי המחיר לא להתבייש להתמקח. זה לא רכב מיוחד או נדיר שתתחרט אם תפספס. יש עוד שפע כאלו אצלם ובמקומות אחרים

אחלה, טוב לדעת. אכן בוחן בזהירות רבה. 

פורסם

כשהכול תקין אי אפשר לגלות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא מומחה בעניין אבל אני מבין מהפורום שיש הבדלים בין איכות הטיפולים בין חברות הליסינג השונות.

נסה להשיג פירוט מקיף.

זה רכב עם מנוע טורבו וגיר רובוטי. כך שהוא מפונק יחסית וטיפול לא לפי הספר בעייתי יותר מאשר רכבים עם מערכת הנעה מיושנת יותר.

אבל זה רכב מוצלח ומרווח. אני מכיר מספר אנשים מאוד מאוד מרוצים מגרסאות הליסינג שהיו להם.

אני חושב שמערכת ההנעה הזו מתגמלת וטובה. ברכב בגיל כזה אני בעד. מי שמחפש רכבים בני 8 ו 10 בתקציבים נמוכים צריכים להמנע מרכבים כאלו בעיני. שם הדגש הוא אמינות ולא איכות הנעה. 

פורסם

כמשתמש ברכב ליסינג אני יכול להעיד שנדיר למצוא רכב יוצא ליסינג אשר ננהג על ידי נהג אחד בלבד , מעבר לעובדה שלעיתים הרכב משמש למשימות נדרשות בחברה הרי בני הבית גם הם עושים שימוש ברכב .

לאור ההכירות שלי עם טיב הטיפולים אשר מעניקות חברות הליסינג אני הייתי נמנע מקניית רכב המצויד בטורבו אשר רגיש מאוד לטיב השמן אשר נעשה בו שימוש בטיפולים השוטפים, יש לי יותר מחשש שמדובר על טיפולים ברמה בסיסית בלבד עם חומרים אשר מסופקים למוסך על ידי חברות הליסינג.

מחיר הרכב אמור לשקף מבחינתך את הסיכון אשר אתה נוטל על עצמך.

מיותר לציין שנדרשת בדיקה מטעמך וחלילה להסתמך על בדיקת חברת הליסינג.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, CX25GTI כתב:

כמשתמש ברכב ליסינג אני יכול להעיד שנדיר למצוא רכב יוצא ליסינג אשר ננהג על ידי נהג אחד בלבד , מעבר לעובדה שלעיתים הרכב משמש למשימות נדרשות בחברה הרי בני הבית גם הם עושים שימוש ברכב .

לאור ההכירות שלי עם טיב הטיפולים אשר מעניקות חברות הליסינג אני הייתי נמנע מקניית רכב המצויד בטורבו אשר רגיש מאוד לטיב השמן אשר נעשה בו שימוש בטיפולים השוטפים, יש לי יותר מחשש שמדובר על טיפולים ברמה בסיסית בלבד עם חומרים אשר מסופקים למוסך על ידי חברות הליסינג.

מחיר הרכב אמור לשקף מבחינתך את הסיכון אשר אתה נוטל על עצמך.

מיותר לציין שנדרשת בדיקה מטעמך וחלילה להסתמך על בדיקת חברת הליסינג.

מבאס לשמוע אבל הגיוני. יש לך המלצה על חברה שכדאי לקנות ממנה רכב יד ראשונה מליסינג שנחשבת יחסית אמינה?

מה פחות גרוע? רכב שהיה בליסינג חברה, כביכול על נהג יחיד, אבל כן טופל במוסך מורשה סקודה או רכב שהיה בליסינג תפעולי פרטי אבל לא טופל במוסך מורשה סקודה?

עריכה אחרונה על ידי soltan_galop
פורסם

אני קניתי אוקטביה 2018 מפרטי שהיתה לו יותר מ3 שנים, אך היד הראשונה היתה 3 שנים ליסינג נהג יחיד,

ובבדיקה (שאני יזמתי כמובן), המנוע יצא כמו חדש, 3 צלנדרים 100%, טורבו, גיר, שלדה תקינים,

לדעתי בדיקה אפשר לדעת, והאוטו צריך לנסוע חלק ללא רעשים או משהו חריג.

פורסם
לפני כשעה, wildlands2019 כתב:

אני קניתי אוקטביה 2018 מפרטי שהיתה לו יותר מ3 שנים, אך היד הראשונה היתה 3 שנים ליסינג נהג יחיד,

ובבדיקה (שאני יזמתי כמובן), המנוע יצא כמו חדש, 3 צלנדרים 100%, טורבו, גיר, שלדה תקינים,

לדעתי בדיקה אפשר לדעת, והאוטו צריך לנסוע חלק ללא רעשים או משהו חריג.

החלטתי לנסות ללכת על העסקה ולבדוק במכון בדיקות טוב לפני
נקווה לטוב

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, soltan_galop כתב:

מבאס לשמוע אבל הגיוני. יש לך המלצה על חברה שכדאי לקנות ממנה רכב יד ראשונה מליסינג שנחשבת יחסית אמינה?

מה פחות גרוע? רכב שהיה בליסינג חברה, כביכול על נהג יחיד, אבל כן טופל במוסך מורשה סקודה או רכב שהיה בליסינג תפעולי פרטי אבל לא טופל במוסך מורשה סקודה?

אני לא כותב מניסיון אישי אבל ברור לי לחלוטין שעדיפה האחת שטופלה במוסך מורשה של יבואן סקודה. השמן והטיפולים חשובים יותר מהנהג.

בכלל עניין הנהג היחיד נראה לי מודגש יתר על המידה. לא רק שקשה מאוד לברר את זה עובדתית אלא שזה נראה לי מהותית לא כל כך חשוב.

אז מישהו היה נוהג חצי חצי עם אישתו. או נותן גם לילדים. מי ישמע שהנהג היחיד בהכרח דואג לרכב.

אלו רכבי ליסינג וכנראה לא מתייחסים אליהם טוב כמו רכבים פרטיים. לא כל כך משנה כמה נהגים נוהגים בהם.

כאילו אם אני נהג יחיד אז אזהר יותר בחניות ומדרכות ושבילים ואם כל המשפחה נוהגת ברכב אז שיתחריין...

עושים מזה יותר מידי. 

• רעיון טוב! 2
פורסם

ומה נותן לך האישור הזה?
החזרתי לליסינג כבר לא מעט רכבים (נגיד אולי 15 או יותר רכבים שהיו אצלי במרוצת השנים,
כולם "ליסינג נהג יחיד"
אממה - כל הילדים שלי (נהגים חדשים) חרשו על הרכבים, רעייתי, מידי פעם חברים בעבודה וכו'
נהג יחיד ממש ממש לא, אישור לנהג יחיד בוודאי שיש....
לדעתי הרוב המכריע של רכבי הליסינג עברו לא מעט נהגים.

פורסם

בשוק של היום אני לא הייתי פוסל רכישת רכב מליס נהג יחיד.

כמובן שיש צורך לבדוק מחירי רכבים זהים בלוח היד שניה, להתקשר לכמה מוכרים ולהבין האם המחיר שאתה מקבל לרכב ליס מגלם את ה"סיכון והירידת הערך" מהיותו רכב ליסינג.

כמו כן, נשמח לדעת מאיזה חברת ליסינג הרכב נמכר? יש שוני עצום בטיפולים בין חברות הליס בארץ.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...