Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעבר קרה לי שנפגע כבל נחושת של בזק לבית שלי, או הסיב האופטי של הוט שהחליף אותו. ואז לוקח להם כמה ימים טובים מרגע פתיחת התקלה עד שמגיע טכנאי לתקן.

עכשיו שוב יש תקלה והוט טוענים שמדובר בתקלה באיזור שלי ולא תקלה אישית בחיבור שלי.

הם לא מוכנים לתת שום הערכת זמן מתי יתוקן, מעבר ל"כשיתוקן תקבל SMS שהתקלה טופלה".

ואני שואל, האם זה סביר בכלל שתקלת אינטרנט תטופל אחרי כמה ימים? 

אני אומנם לא מפעיל עסק מהבית, אבל היום תשתית אינטרנט היא חיונית כמו חשמל. הרבה מכשירים בבית תלויים בקשר חוטי או אלחוטי לתשתית. הייתי מצפה שיבואו טכנאים גם באמצע הלילה ובסופ"ש לטפל בתקלה.

מה ניסיונכם אצל ספקים אחרים? אם יש ספק עם זמן תגובה יותר סביר לתקלות תשתית, בהחלט אשקול להחליף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא סביר בכלל (עם זאת, זה המצב הקיים, בהעדר רגולציה שתכפה עליהם אחרת).

כמי שדווקא כן עובד מהבית, ושגם צורך טלוויזיה (ערוצים לינאריים ונטפליקס) דרך האינטרנט, אני ממש מבין אותך.

בהעדר תחרות אמיתית בתחום התשתית, וללא שיוטלו עליהם קנסות כבדים, אין להם שום מוטיבציה לתקן תקלות מהר.

לי יש פתרון שמחזיר אותי לעבודה (סבירה), בדמות מודם סלולרי עם סים 5G (אני חושב שהוא של סלקום).

במקרה שלי כרגע , משמש אותנו אחד שאשתי קיבלה מהסתדרות המורים. לפני זה, ספק האינטרנט שלי עצמו (גם היה סלקום, למען האמת) נתן לי אחד כזה "לשעת חירום".

בפעם הקודמת, הוא היה מתחבר ישירות לראוטר, בחיבור USB, כך שהיה אינטרנט (די איטי) בכל הבית.

כרגע, עם ההוא של המורים, אני "מניע" את המחשב שלי בחיבור ישיר, ולטלוויזיות כל אחד שם טטרינג מהטלפון שלו.

אולי כחלק מהתלונה בשירות הלקוחות, תדרוש לקבל לידך מודם כזה? 😁

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

היה לי ככה בהוט.

שבוע עד שתיקנו. ובדיוק עבדנו מהבית. טיפסנו על הקירות. 

לעומת זאת בפרטנר. גם שמשאית הפילה עמוד תקשורת. למחרת כבר הטרקטור הרים עמוד חדש ובערב הגיעו צוות טכנאים לחבר הכל.

.

פורסם
לפני כשעה, amosbmw כתב:

מה ניסיונכם אצל ספקים אחרים? אם יש ספק עם זמן תגובה יותר סביר לתקלות תשתית, בהחלט אשקול להחליף.

אצל בזק, הייתה תקלה שגרמה לכך שלא יהיה לי אינטרנט קרוב לחודש (!). שלל טכנאים באו והלכו. איש לא הצליח לתקן. עד שחטפתי קריזה, והצלחתי לגרום לאינטרנו לחזור "צולע" (בקושי חי). בשיחה האחרונה שלי איתם, הנציגה אמרה שזו פשוט תשתית גרועה\מרחק מהתשתית. אז שאלתי, מה עושים במצב כזה. 

אמרה, שאצטרך להמתין עד שתותקן תשתית חדשה (אז ה-ADSL עוד לא הגיע לאזורינו :LOL:).

כששאלתי מתי הנס צפוי לקרות, ענתה- "לא הרבה, משהו כמו חצי שנה". 

שבוע אחרי כן הייתי עם הוט. 

לדעתי הם לא נותנים לך מגבלת זמן כדי שלא יצטרכו לתת פיצוי לפי חוק הטכנאים. 

You can't if you don't Meme Generator - Imgflip

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...