Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע נוסע על קיה סלטוס תצרוכת הדלק די מפריעה בכיס 

והוא גם די צפוף גם ברוחב וגם באורך חשבתי להשתדרג להיברידי אבל נראה שאף יצרן לא מתכוון ללכת לשם לעולם ההיברידי ורק חשמלי

רכבי החשמל ענקיים ממש מאוד מאובזרים אבל גם עם המון מגרעות 

כמו הגג שלרוב מזכוכית מה שמאוד גורע ודי הורס 

או הטווח הקילומטרים וגם בנוסף הרכבים הללו מאוד כבדים ככה שאם אין שם מערכת מתלים אדפטיבים זה נראה כמו סיוט או כמו עמדות טעינה נורמאלית שזה די נדיר בישראל.... 

מה אתם הייתם עושים?

גם אציין שאני נוסע כל יום כ70 קילומטר לעבודה( הלוך ושוב)

ופעם בחודש לצפון 

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, UDI200 כתב:

והוא גם די צפוף גם ברוחב וגם באורך חשבתי להשתדרג להיברידי אבל נראה שאף יצרן לא מתכוון ללכת לשם לעולם ההיברידי ורק חשמלי

טויוטה זה לא יצרן מבחינתך? דיי דואגים להציע אופציה היברידית לכל קרוסאובר. יש לך את היאריס קרוס הקומפקטית.

בכללי יש עכשיו האטה בהשקעה של יצרנים במכוניות חשמליות עקב ירידה בביקוש, ולכן יהיו בקרוב יותר אופציות היברידיות.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 28 דקות, yoav911gt2 כתב:

טויוטה זה לא יצרן מבחינתך? דיי דואגים להציע אופציה היברידית לכל קרוסאובר. יש לך את היאריס קרוס הקומפקטית.

בכללי יש עכשיו האטה בהשקעה של יצרנים במכוניות חשמליות עקב ירידה בביקוש, ולכן יהיו בקרוב יותר אופציות היברידיות.

התלוננתי שהרכב שלי קטן אני רוצה משהו הרבה יותר גדול 

נקווה ששהה הבאה יהיה משהו מעניין או בחודשים הקרובים כי כרגע הכל חשמלי

• ספונסר פורום
פורסם

היות ולא ציינת תקציב, אזרוק באויר 2 אלטרנטיבות למחשבה:

1. טויוטה RAV4, קרוסאובר קלאסי בגודל, מרווח יותר מהסלטוס כמובן, היברידי. נמכר לרוב מעל מחירון בצורה קיצונית, צריך הרבה סבלנות למצא משומש במחיר סביר.

2. דיזל - למה לא ללכת על C5 איירקרוס של סיטרואן? - מרווחת בצורה מדהימה, עם שורת מושבים אינדיבידואלים מאחור, חסכונית מאד ומתאימה לאופי הנסועה שלך, ניתן כבר למצא מציאות יחסיות בטווח השנתונים 2020 עד 2022 (עם מתיחת פנים ב-21'). לבדוק היטב שבעיית מיכל האוראה נפתרה בשלב האחריות... מעבר לכך - אמינות איננה בעיה, בכללי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

לראב4, מעבר למחיר השוק משמעותית יותר גבוה מהמחירון, יש ביטוח מקיף יקר מאוד.

הרכב גניב.

אתה משלם ביטוח יקר,  אבל במקרה של גניבה מקבל רק מחירון.  הפסד מכל הכיוונים.

אבל הרכב עצמו מעולה. 

מי שמוכן לבלוע/ להסתכן  במה שרשמתי לפני כן, יהנה מאוד ממרחב הפנים, אמינות,  חסכון וכוח.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שנה הבאה המחירים צפויים לעלות.

מאחר וקרוסאוברים זה הסגמנט הכי רחב בשוק אני בספק שיש טעם לחכות.

מעבר לקורולה קרוס שהציעו פה, יש גם הונדה HRV (יקר יחסית לתמורה).

יש גם גרסאות היברידיות יקרות לספורטאז' ולאקסטרייל באזור הרבע מיליון שקל.

פורסם (נערך)

אני לא מבין איך קורולה קרוס או הונדה HR-V נותנים מרחב פנים עדיף על קיה סלטוס הנוכחית. 

אם מסתפקים בשיפור של צריכת דלק בלבד, אפשר להחליף לקיה נירו או לדגם החדש של יונדאי קונה ( היברידי).

לשיפור במרחב הפנים צריך רכב גדול יותר, כי סלטוס ממש לא רכב צפוף.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 3

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, הלוחש למכוניות כתב:

לבדוק היטב שבעיית מיכל האוראה נפתרה בשלב האחריות... מעבר לכך - אמינות איננה בעיה, בכללי.

במנוע 1.5 טורבו דיזל של פיג׳ו יש כשל תכנוני בשרשרת התזמון המחברת את שני גלי הזיזים. יש קיט עם שרשרת עבה יותר (8 מ״מ במקום 7 מ״מ) ויש קראית שרות, אך היצרן לא הוציא קריאת שרות. אם נקרעת השרשרת זה נזק די רציני אם הרכב לא נמצא באחריות. 

• אהבתי 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• ספונסר פורום
פורסם
לפני 2 דקות, menir1 כתב:

במנוע 1.5 טורבו דיזל של פיג׳ו יש כשל תכנוני בשרשרת התזמון המחברת את שני גלי הזיזים. יש קיט עם שרשרת עבה יותר (8 מ״מ במקום 7 מ״מ) ויש קראית שרות, אך היצרן לא הוציא קריאת שרות. אם נקרעת השרשרת זה נזק די רציני אם הרכב לא נמצא באחריות. 

צודק - הוציאו גם מכתב שאמור להקדים את החלפת הרצועה (הלא-טבולה). ניתן לשמוע רעשי שרשרת ולבדוק במחשב הודעות על תפקוד תזמון לקוי.

@menir1 - האם לנסיונך זה מנוע שלא כדאי להמליץ עליו, או שדי במודעות ובדיקת הנ"ל ?

אני מאד אוהב את השילוב של ה-1.5 עם הגיר 8 הילוכים המשופר שהגיע איתו, החל מ-2019... 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני 3 שעות, vladclar כתב:

לראב4, מעבר למחיר השוק משמעותית יותר גבוה מהמחירון, יש ביטוח מקיף יקר מאוד.

הרכב גניב.

אתה משלם ביטוח יקר,  אבל במקרה של גניבה מקבל רק מחירון.  הפסד מכל הכיוונים.

אבל הרכב עצמו מעולה. 

מי שמוכן לבלוע/ להסתכן  במה שרשמתי לפני כן, יהנה מאוד ממרחב הפנים, אמינות,  חסכון וכוח.

כמובן רק לחדש בתקציב עד 250 אלף שקלים גם דאז לא רציתי את הטיוטה ראב 4 כי המרווח מאחורה (הספסל) כמעט זהה לרכב שלי כרגע לסלטוס כן נשמע מוזר רק הבודי מנופח יותר אחרת הייתי קונה דאז בתקופת הקורונה

פורסם

אני לא מבין,  איזה שיפור אתה מחפש במרחב הפנים ומי נוסע אצלך ברכב. 

ההפרשים הם בסנטימטרים בודדים בין סלטוס לספורטאז'/ טוסון או פולקסוואגן טיגואן.

יש כמה רכבים כמו פיג'ו 5008, סיטרואן C5 איירקרוס, שהשורה השניה מחולקת לטובת 3 נוסעים. עדיין רוחב הרכבים הכללי לא יכול להיות בפער יותר גדול.

חסכון בג'יפון גדול תקבל או מרכב היברידי או מדיזל. כמובן,  בחשמלי כלשהו הוצאות על אנרגיה יהיו הכי נמוכות.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 4 שעות, vladclar כתב:

אני לא מבין,  איזה שיפור אתה מחפש במרחב הפנים ומי נוסע אצלך ברכב. 

ההפרשים הם בסנטימטרים בודדים בין סלטוס לספורטאז'/ טוסון או פולקסוואגן טיגואן.

יש כמה רכבים כמו פיג'ו 5008, סיטרואן C5 איירקרוס, שהשורה השניה מחולקת לטובת 3 נוסעים. עדיין רוחב הרכבים הכללי לא יכול להיות בפער יותר גדול.

חסכון בג'יפון גדול תקבל או מרכב היברידי או מדיזל. כמובן,  בחשמלי כלשהו הוצאות על אנרגיה יהיו הכי נמוכות.

נכון לכן אני לא פונה לסיגמנט הזה אולי למשהו יותר גדול כמו סקודה קודיאק או בגודל הזה 

פורסם
לפני 6 שעות, הלוחש למכוניות כתב:

@menir1 - האם לנסיונך זה מנוע שלא כדאי להמליץ עליו, או שדי במודעות ובדיקת הנ"ל ?

אני מאד אוהב את השילוב של ה-1.5 עם הגיר 8 הילוכים המשופר שהגיע איתו, החל מ-2019... 

היו לא מעט מקרים של כשלים שגררו החלפת מנוע. בעיה נוספת היא שהאחריות היא עד 150k ק"מ, נסועה שלא מעט רכבי דיזל גומעים במהלך ה-5 שנים הראשונות. 

אני מכיר מקרים גם בהם בוצעה החלפה, לאחר שהבעלים פנה למוסך ברשת היבואן והתלונן על רעשים. הייתי ממליץ לבדוק היטב היסטוריית טיפולים ולשקול רכישה רק של מכוניות שעברו את ההחלפה. 

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...