Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, Buki כתב:

יש בכלל מקרים שזה לא ככה?

לדעתי אף פעם החלפת רכב לחדש יותר וחסכוני יותר לא חוסכת כלום. צריכת דלק נמוכה יותר מתגמדת מול מחיר האוטו, שחיקה גבוהה יותר במחירון, ביטוח יותר יקר, תחזוקה יקרה יותר. 

יש הרבה סיבות להחליף לרכב מתקדם יותר אבל חסכוני יותר זה לא יהיה גם אם הרכב החדש צורך צורך חצי לעומת הישן.

אלא אם מדובר ברכב שמשלמים עליו סכום פחות או יותר זהה למחיר הרכב הישן בזמן מכירתו.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

יש בכלל מקרים שזה לא ככה?

לדעתי אף פעם החלפת רכב לחדש יותר וחסכוני יותר לא חוסכת כלום. צריכת דלק נמוכה יותר מתגמדת מול מחיר האוטו, שחיקה גבוהה יותר במחירון, ביטוח יותר יקר, תחזוקה יקרה יותר. 

יש הרבה סיבות להחליף לרכב מתקדם יותר אבל חסכוני יותר זה לא יהיה גם אם הרכב החדש צורך צורך חצי לעומת הישן.

אני לחלוטין מסכים.  ככל שהבנתי ומדובר בהחלפת רכב ישן

ככל שמדובר ברכב ישן ואמין שמספק את הסחורה הרעיון של להחליפו בחדש וחסכוני בדלק לטובת חסכון בעלות הכוללת נדון לכשלון.

רכב ישן ואמין זה הכי זול. אנשים מספרים לעצמם סיפורים כשמוכרים רכב ששווה 50 ומוסיפים 100 כדי לחסוך...

זה יכול להיות הגיוני אם הקילומטראז' אסטרונומי. וגם אז צריך לבדוק טוב את המספרים.

יש הרבה סיבות להחליף מרכב ישן לחדש. חסכון בכסף אינה אחת מהן.

זה כמו ללכת למסעדה. זה טוב בהרבה היבטים. כסף זה לא חוסך

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אאאאאממממן.

השירשור גולש קצת מהנושא המקורי, אבל כן, אני גם כן מהמחזקים.

זה קשור בעיקר לזה שאנשים לא באמת יודעים כמה עולה להם החזקת האוטו, וספציפית לזה שלא לוקחים בחשבון את סעיף ירידת הערך, שזה כסף שיוצא מהכיס לאורך תקופת החזקת האוטו, גם אם לא באמת שמים אליו לב.

העיקר "אח'שלי, קניתי אוטו חשמלי חדש דנדש, אני לא יודע מה זה הוצאות דלק..." 

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מניסיוני, מחשבי הרכב אופטימיים אבל בצורה עקבית.

הפיתרון שלי: ביצעתי השוואה מספר פעמים בין מחשב  הרכב לבין המשאבה בתחנה, מצאתי פער עקבי של כ 5% ומאז אני בודק רק במחשב הרכב ומתקן בראש.  כשהמחשב מראה לי 5 ליטר למאה,  אני יודע שהתוצאה הנכונה  היא 5.2 ליטר למאה.

• אהבתי 1

נוסע בפריוס 2008

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...