Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז לא סוחב | עצלן

פוסטים מומלצים

יש לי כמה תופעות מוזרות, ואשמח לעזרה.
שברולט קרוז 2010, מנוע 1600

1) לפעמים כשאני יוצא מהחניה, לאחר דקה הרכב מאבד כוח (זה כמו ילד קטן שקיבל כאפה ועדיין לא החליט אם לכבות או לא. לא עוצר, פשוט מאבד את הכוח.) זה לוקח חמש שניות ואז הרכב ממשיך כרגיל.
2) בנסיעה בכביש מהיר, במיוחד בעליות, לדוגמה, בעליות לירושלים, הרכב מתנהג כמו עצלן, לא סוחב. הטורים נשארים תקועים על 2-3, כאילו הוא פשוט מסרב להתאמץ.
3) לפעמים זה קורה גם בכביש ישר – הרכב מחליט לקחת את הזמן ולוקח לו הרבה יותר מהרגיל להגביר מהירות. לוקח בערך 3 דקות לעלות מ-50 קמ"ש ל-100 קמ"ש.

יש לכם רעיון מה זה יכול להיות?
יש לי קצת ידע טכני, אבל לא הרבה.
החלפתי פלאגים, שמן ופילטר שמן לפני חודשיים, פילטר אוויר נקי, כל הפיוזים נראים בסדר.

אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת. תודה 🙏

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, ירושלמי בנשמה כתב:

יש לי כמה תופעות מוזרות, ואשמח לעזרה.
שברולט קרוז 2010, מנוע 1600

1) לפעמים כשאני יוצא מהחניה, לאחר דקה הרכב מאבד כוח (זה כמו ילד קטן שקיבל כאפה ועדיין לא החליט אם לכבות או לא. לא עוצר, פשוט מאבד את הכוח.) זה לוקח חמש שניות ואז הרכב ממשיך כרגיל.
2) בנסיעה בכביש מהיר, במיוחד בעליות, לדוגמה, בעליות לירושלים, הרכב מתנהג כמו עצלן, לא סוחב. הטורים נשארים תקועים על 2-3, כאילו הוא פשוט מסרב להתאמץ.
3) לפעמים זה קורה גם בכביש ישר – הרכב מחליט לקחת את הזמן ולוקח לו הרבה יותר מהרגיל להגביר מהירות. לוקח בערך 3 דקות לעלות מ-50 קמ"ש ל-100 קמ"ש.

יש לכם רעיון מה זה יכול להיות?
יש לי קצת ידע טכני, אבל לא הרבה.
החלפתי פלאגים, שמן ופילטר שמן לפני חודשיים, פילטר אוויר נקי, כל הפיוזים נראים בסדר.

אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת. תודה 🙏

יש שהציעו לבדוק שמן גיר או סלילים (כויל) 
מה אתם אומרים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...