Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה סופרב 2013?

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחר אופל אסטרה שהלכה לעולמה, אני מחפש רכב בתקציב נמוך יחסית שיהיה יותר אמין, לתקופה של חצי שנה / שנה (אז אקבל כסף לקנייה של מכונית נורמלית).

אשמח לייעוץ: 

ראיתי סקודה סופרב 2013, 161,000 ק״מ, מהשכרה, 19k. בקישור:https://freesbe.com/used-car-for-sale/skoda/superb/2013-c13114

המחיר מעט מתחת למחירון (קצת מחשיד לדעתי). השאלה עד כמה הרכב הזה אמין (לא חייב להיות אמין כמו טויוטה, אבל משהו סביר), ועד כמה זה בעייתי לקנות רכב מהשכרה.

וגם, עד כמה חשוב לקחת לבדיקה משלי אם הם כבר עשו בדיקה ומראים לי את התוצאות?

תודה

פורסם

זה לא רכב אמין, בטוח לא מהשכרה עם כזה קילומטראז'. המנוע 1.8 הזה נחשב לאחד הבעייתיים של הקונצרן

תחפש רכב יפני / קוריאני פשוט (.ללא טורבו וגיר רובוטי).

אבל זה לא יהיה רכב מפנק ומרווח כמו סופרב. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

תחרות לא חד משמעית,  איזה רכב יותר בעייתי.

ברור לי למה הסופרב רכב שמפתה אותך.

אבל יש סיכון להכפיל את מחיר הרכישה תוך חצי שנה במוסך.

וגם למכור רכב כזה שהיה בהשכרה לא יהיה פשוט.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מי שמחפש רכב אמין לא קונה סקודה סופרב בת 11. ועוד מהשכרה...

יש סיבות לקנות את הרכב הזה. אמינות אינה אחת מהן.

לפני שעה, davidtheking כתב:

לגבי בדיקה - עד כמה חשוב לעשות במידה והם כבר בדקו?

תשובת בית ספר היא "כן. זה חשוב".

אבל מצד שני, אולי שווה לך לשמור כל שקל לתיקונים....

פורסם

לטווח של חצי שנה-שנה תשקול שכירה של רכב. יכול להיות שיצא לך יותר כלכלי מאשר קניה של רכב, יישור קו, תקלות בלתי צפויות, רישוי, ביטוח ומכירה.

רכב מנהלים מזדקן מועד לאחזקת שבר כי התיקונים שלו הם עדיין יקרים כמו בזמן שהוא נקנה, אבל המחיר נמוך כי מי שנוסע ברכבים כאלה מעדיף רכב חדש, ולכן כללית יש יותר סיכוי לתקלות.

הבדיקה של המוכר טובה לפסול מראש את הרכב מה שיחסוך לך את דמי הבדיקה שלך. מה שיופיע בבדיקת המוכר כ "משמעות שולית" יכול להפוך בבדיקה שלך ל"משמעות גבוהה".

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אם הוא רק מעט מתחת למחירון, למה לא לקנות רכב מפרטי וגם לא דרך סוחר

זה רכב שמפרטי הייתי פוחד לקנות מהשכרה שהמצמדים והמכטרוניק ודאי בסוף החיים שלהם

ורכב מהשכרה 2013 עם 160,000 ק"מ זה יוצא פחות מ16,000 ק"מ בשנה

שזה קצת לרכב השכרה קלאסי ודאי לרכב כמו סופרב שאנשים ששוכרים יאהבו לקחת, ככה שאני מאמין שהוא גם עבר דיאטה

פורסם

אופל אסטרה זה רכב מורכב לתחזוקה, סקודה סופרב בת 11 עם מנוע 1.8tsi זה רכב עם פוטנציאל לקחת את שכר הלימוד שהיה לך על האסטרה ולעשות לה בית ספר.

שווה לך לעשות חישוב מחדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...