Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רציתי איך אני מכוון את המגבר שיוציא את המקסימום איכות מהרמקולים

Nizzz

פוסטים מומלצים

לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

אולי הקלטה תעזור.

1+

יש סיכוי שתשלח הקלטה?

זה יכול לעזור.

תנסה לבדוק גם מקור מוזיקה אחר, נניח דרך BT, אפל קארפליי (או DOK אם יש לך אפשרות)

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, BEEKER כתב:

1+

יש סיכוי שתשלח הקלטה?

זה יכול לעזור.

תנסה לבדוק גם מקור מוזיקה אחר, נניח דרך BT, אפל קארפליי (או DOK אם יש לך אפשרות)

מקווה שתבין משהו מזה 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, BEEKER כתב:

נתקל בבעיה דומה בעבר.

התופעה שאני נתקלתי בה - היתה בעבר הרחוק מאוד - קרוס אובר אקטיבי, זה קרה לי גם עם אחד של לאנזאר וייב X6 ממה שאני זוכר וגם עם שרווד או אחד המגברים הישנים - יש כפתור של היפוך קטביות - משום מה כשהוא היה על 180 מעלות - היו נקישות מהסאב וופר או המידבאסים הקידמיים, לחיצה עליו והתופעה נעלמה. כנראה בעיה במכשור באותה תקופה, לא ברור לי עד היום מדוע זה התנהג ככה - מניח שזה קשור לאופן הפעולה של המכשור.

לפני 20 שעות, Nizzz כתב:

לא הרעשים לא מתגברים בגלל המנוע בדקתי זה הם נטו מתגברים רק לפי הצליל של המוזיקה 

זה נשמע לי מההקלטה שלך כמו חבטות בתדרים נמוכים אם אני מזהה נכון - ניסית לנתק את הסאב? רק את הפלוס או את המינוס שלו (זה AC גם ככה) - כמובן כל פעולה שאתה מבצע בה שינוי - מערכת כבויה בבקשה! 

אם אתה מנתק את אחד החוטים של הסאב זה נעלם? 

מהתמונות הסאב הזה הוא בעל שני סלילים - האם חווט כראוי? - בהסתמך על שגיאות החיווט שראינו עד עתה מהתמונות - הייתי מתחיל משם. 

אני לא חושב כרגע שזה קצר בחיווט כי אז פשוט לא היית שומע מוזיקה - סביר להניח. אני רוצה יותר לתקוף כרגע לכוון הסאב. 

מעבר לזה, תנסה אלימינציה - תנתק את הRCAים מהמגבר - שוב, מערכת כבויה! - תפעיל מערכת כשאין חיבור RCA בין הHU למגבר - האם הרעש איננו? 

אם איננו - תוסיף רק את אחד הRCAים חזרה בכל פעם - תדליק ותכבה - באיזה שלב הרעש חזר? - אל תעצור מיד אם הרעש חזר ישר על הRCA הראשון שחיברת - נתק אותו - תמשיך הלאה - מערכת כבויה בכל שינוי!

דווח מה מצאת. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדין לא לגמרי מובן מהסרטון. הכוונה גם להיסס ברקע וגם לתקתוקים המהירים בהתחלה?

ההיסס נשמע אולי קצת כמו מאוורר, אבל יכול להיות קיים גם ברקע של ההקלטה של השיר. כאמור, לנסות מקורות אחרים. אולי אפילו לנסות טרק שקט כדי לבודד רק את הרעשים של המערכת.

לפי הקול של הזמר בסוף הקליפ, יש מצב שגם הגיין פתוח יותר מדי (מה שיכול לתרום לעיוות הסאונד וגם להיסס שמיע יותר).

נשאלת קודם, אבל לא ענית בברור, האם יש הבדל בין רכב כבוי לרכב מונע? האם כאשר הרכב מונע ואתה מעלה טורים לאזור ה-1500-2000 סל"ד יש הבדל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, Tom_22 כתב:

עדין לא לגמרי מובן מהסרטון. הכוונה גם להיסס ברקע וגם לתקתוקים המהירים בהתחלה?

ההיסס נשמע אולי קצת כמו מאוורר, אבל יכול להיות קיים גם ברקע של ההקלטה של השיר. כאמור, לנסות מקורות אחרים. אולי אפילו לנסות טרק שקט כדי לבודד רק את הרעשים של המערכת.

לפי הקול של הזמר בסוף הקליפ, יש מצב שגם הגיין פתוח יותר מדי (מה שיכול לתרום לעיוות הסאונד וגם להיסס שמיע יותר).

נשאלת קודם, אבל לא ענית בברור, האם יש הבדל בין רכב כבוי לרכב מונע? האם כאשר הרכב מונע ואתה מעלה טורים לאזור ה-1500-2000 סל"ד יש הבדל?

החלפתי למגבר יותר איכותי וחזק כרגע שומעים יותר טוב ממה שהיה הרעש של היסס הפסיק אבל התיקתוקים נשארו ולא אין הבדל עם הרכב כבוי או מודלק 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Nizzz כתב:

החלפתי למגבר יותר איכותי וחזק כרגע שומעים יותר טוב ממה שהיה הרעש של היסס הפסיק אבל התיקתוקים נשארו ולא אין הבדל עם הרכב כבוי או מודלק 

יופי, זו כבר התקדמות

בתאריך 14.9.2024 בשעה 10:29, BEEKER כתב:

תנסה לשים מגבר אחר ותראה אם הבעיה ממשיכה.

אתה רואה?

עכשיו אתה יודע שהמגבר הקודם כנראה אחראי לרעש של היס.

לגבי התיקתוקים, זה כנראה משהו שמגיע מכיוון היחידת ראש או חוטי RCA (שני מגברים שונים והמערכת עם אותה הבעיה)

בתאריך 14.9.2024 בשעה 02:18, Nizzz כתב:

שמתי משתיק וכלום לא עזר 

עדיין יש משתיק?

-

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, BEEKER כתב:

יופי, זו כבר התקדמות

אתה רואה?

עכשיו אתה יודע שהמגבר הקודם כנראה אחראי לרעש של היס.

לגבי התיקתוקים, זה כנראה משהו שמגיע מכיוון היחידת ראש או חוטי RCA (שני מגברים שונים והמערכת עם אותה הבעיה)

עדיין יש משתיק?

החלפתי גם rca. אבל בסדר בסך הכל התיקתוקים האלה נחלשו מאוד ברמה שרק עם שמים את האוזן על הטוויטר שומעים אפשר להסתדר עם זה תודה רבה חברים על העזרה והסבלנות ניפגש במערכת הבאה😆

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...