Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלך מצבר?

משה321
מעבר לפיתרון נפתר ע"י sperial,

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי מאדה 3 2008

הבוקר נסעתי לקניות אני חוזר אחרי שעתיים והרכב לא מניע לי רק עושה תיקתוקים והמחוגים של הקמש וטורים קופצים עד הסוף

הזמנתי ידידים (שתי דקות!!) הניעו לי עם בוסטר נדלק במקום

איך אני יודע אם הלך מצבר או שזה חד פעמי או שזה משהו אחר בכלל

יש לגיסי מצבר חדש(הלך לו הרכב חודשיים אחרי שקנה מצבר..) השאלה אם להחליף הוא ללכת למוסך

עריכה אחרונה על ידי משה321
פורסם

קניתי את האוטו לפני שנה אבל התאריך שלו 2020 

מה שכן הוא לא עשה ל לפני כן שום בעיה הניע מיד ועכשיו לא היה אפילו רעש של תחילת התנעה רק תקתוקים כאלה ופעם אחרונה שנסעתי בו היה לפחות חצי שעה לכן אני חושב שאולי זה משהו אחר

תודה

פורסם

רוב הסיכויים שהמצבר סיים את חייו, תעשה נסיעה של לפחות חצי שעה כדי להטעין אותו מהאלטרנטור, כבה את הרכב וכעבור מספר דקות נסה להתניע שוב, אם לא הצלחת החלף מצבר.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

נסעתי 20 דקות , אח"כ המצבר הניע לי שוב, אבל הכפתורים של החלונות בדלת של הנהג לא עבדו עד שלימדתי אותו מהכפתורים בשאר הדלתות . מה לעשות ? האם זה באמת המצבר או בעיה אחרת ?

עריכה אחרונה על ידי משה321
  • פיתרון
פורסם (נערך)

חבל להתברבר, יפה שהמצבר מצבר הגיע לגיל 4, כנראה שאת שלו עשה.

במקום להתברבר, להתעצבן ולחשוש ממה יקרה מחר בבוקר, גש לחשמלאי שיבדוק אותו, וכנראה יחליף אותו.

אגב, אם התאריך שציינת מוטבע (לא מודפס עם הערה של תאריך ייצור) מדובר בתאריך תום אחריות, כך שמדובר במצבר עוד יותר ותיק, בשנה שנתיים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

אם התאריך שציינת מוטבע (לא מודפס עם הערה של תאריך ייצור) מדובר בתאריך תום אחריות

חידשת לי. אני די בטוח שמס' פעמים התקינו לי מצבר חדש שהיה מוטבע עליו תאריך מוקדם יותר מרגע ההתקנה. זה אומר שאלה היו מצברים ישנים לא באחריות היצרן המקורי?

פורסם

על המצבר שני תאריכים: על מדבקה תאריך הייצור, ובהטבעה בפלסטיק תאריך האחריות (בד״כ מסומן בשני חודשים, נניח 070825).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...