Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי גולף עם אורי אונגר הלוחש למכוניות

פאטון

פוסטים מומלצים

רשמיי מהעבודה עם אורי:

1. אורי לוקח כסף. לא מעט. אבל כל רכב ממוכר פרטי שהייתי רוכש דרכו היה עולה לי פחות, ברמה שהייתה מכסה את עלות שכרו. זה כי אורי יודע לנהל מו״מ ויש לו הרבה ידע לגבי עלויות של תיקונים.

2. אורי עסוק. לי לקח שלושה שבועות לקבל מפתחות מהרגע שהתחלתי לעבוד איתו.

3. אורי יודע מה אתם צריכים. אם אתם שוקלים להיעזר בשרותיו אתם - לא ממש יודעים.

4. אורי יודע לזהות נוכלים ורכבים שבורים מקילומטר. אם אתם שוקלים להיעזר בשירותיו - אתם לא יודעים.

בסופו של דבר קניתי דרכו גולף 2013 (דור 6, בת 11 שנה) עם 70000 ק״מ. אוטו יותר גדול ויותר ישן ממה שקיוויתי למצוא. לפי אורי הרכב במצב חדש, אני כמובן לא יודע. מחירון לוי יצחק עבור הגולף הנ״ל 28500. אני קניתי אותה ב33000 דרך סוחר שאורי עובד איתו. אותו סוחר הצהיר שאותו רכב היה נמכר ב35000 לפחות -כמובן שאני לא יודע. במחיר הזה הסוחר גם החליף משאבת מים, החליף גלגלים למגנזיום ותיקן פגיעות קוסמטיות ברכב. אני הוספתי 1400 על צמיגים חדשים (בכל מקרה הרכב היה זקוק לצמיגים חדשים) ו1400 ש״ח על מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס. סה״כ שילמתי 39000 על הרכב הנ״ל, כולל שכרו של אורי.

הרכב נוסע יופי, מרווח יותר ממה שציפיתי והמזגן מקפיא. אורי השביע אותי לקחת את הרכב לטיפול כל חצי שנה / 10000 ק״מ כי הוא ישן יחסית. אעדכן פה בשרשור על קורותיו.

עריכה אחרונה על ידי פאטון
  • אהבתי 1
  • מעניין 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לפני שעה, פאטון כתב:

1. אורי לוקח כסף. לא מעט.

לא יודע על פי מה אורי מתמחר את השירות שלו, אבל ההגיון שלי אומר שבאופן הפוך כמה שהרכב יותר זול, ככה השירות אמור להיות מתומחר יקר יותר. הרבה יותר קשה למצוא רכבים שמורים זולים מאשר יקרים. 

זה בניגוד לתפיסה הכללית של השוק שקובעת אם משהו יקר או זול זה ביחס למחיר הכולל של המוצר. 4 אלף מ-35 אלף נשמע נשמע כמו נתח מכובד, אבל כניראה שזה היה משמעותית פחות מפריע אם היה מדובר על רכב של 200 אלף. 

לפני שעתיים, פאטון כתב:

אורי עסוק. לי לקח שלושה שבועות לקבל מפתחות מהרגע שהתחלתי לעבוד איתו.

משתמע שאתה חושב ש-3 שבועות לקניית רכב שמור זה הרבה זמן. אז שתדע, שזה לא. 

לפני שעתיים, פאטון כתב:

קניתי אותה ב33000 דרך סוחר שאורי עובד איתו. אותו סוחר הצהיר שאותו רכב היה נמכר ב35000 לפחות -כמובן שאני לא יודע.

סוחרים נוטים להיות שקרנים, אבל במקרה הזה הוא כניראה צודק. לא ציינת איזה יד הרכב, אבל במידה והוא לא עבר הרבה ידיים, אז המחיר ביחס לנתונים הוא טוב מאוד. גולף זה רכב מבוקש. 

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, davemustaine87 כתב:

לא יודע על פי מה אורי מתמחר את השירות שלו, אבל ההגיון שלי אומר שבאופן הפוך כמה שהרכב יותר זול, ככה השירות אמור להיות מתומחר יקר יותר. הרבה יותר קשה למצוא רכבים שמורים זולים מאשר יקרים. 

זה בניגוד לתפיסה הכללית של השוק שקובעת אם משהו יקר או זול זה ביחס למחיר הכולל של המוצר. 4 אלף מ-35 אלף נשמע נשמע כמו נתח מכובד, אבל כניראה שזה היה משמעותית פחות מפריע אם היה מדובר על רכב של 200 אלף. 

משתמע שאתה חושב ש-3 שבועות לקניית רכב שמור זה הרבה זמן. אז שתדע, שזה לא. 

סוחרים נוטים להיות שקרנים, אבל במקרה הזה הוא כניראה צודק. לא ציינת איזה יד הרכב, אבל במידה והוא לא עבר הרבה ידיים, אז המחיר ביחס לנתונים הוא טוב מאוד. גולף זה רכב מבוקש. 

הרכב יד שלישית (כלומר, שני בעלים לפניי, אני השלישי). אבל גדולים וחכמים ממני אומרים שהידיים לא משנות, רק מצב הרכב.

לפני 36 דקות, rolling_stony כתב:

תתחדש! 
ותודה על הרשמים.
3 שבועות לחיפוש רכב משומש, ומציאת רכב שמור - זה לא הרבה.

לי זה הרגיש כמו נצח. גם הייתי כבר חודש בתוך החיפושים כשהתחלתי לעבוד עם אורי אבל זה לגמרי עליי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 דקות, פאטון כתב:

הרכב יד שלישית (כלומר, שני בעלים לפניי, אני השלישי). אבל גדולים וחכמים ממני אומרים שהידיים לא משנות, רק מצב הרכב.

אכן אין משמעות מבחינה מכנית. אבל יש משמעות סחירותית. גולף יד 2 במצב שלו בהחלט יכול להמכר ב-35 ומעלה. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

תקלה ראשונה. שמתי לב אליה יום אחרי שקניתי את הרכב אבל לקח לי זמן לצלם ולשלוח לאורי. הדלת האחורית מצד ימין לא נפתחת. מצרף לינק לשאלה בפורום טכני.

מסקנה? לא לסמוך על אף אחד שיבדוק את הרכב שאתם קונים, גם אם קוראים לו אורי אונגר. הוא לא בודק הכל. לא שהתקלה הזו הייתה מפילה את העסקה, אבל אפשר היה לצפות מהמוכר לתקן אותה.

• רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר להבין את התסכול. אך מנגד ציפיה ל 100% מרכב בן 11 או לאחריות, היא מוגזמת.

מכרתי רכב שיום למחרת התקלקל בו חלון חשמלי (לא היה שום רמז לכך כשהיה אצלי). המכירה הייתה בהרבה מאוד מעל המחירון. לא חשבתי לרגע ושילמתי על התיקון. 

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

לא הבנתי אם הפוסט הזה נועד לשבח את היועץ או ההפך, אני חושב שזה לא אמור לעניין אותנו.

מחר פוסט על מתקן הפאנצ'רים שלקח מלא כסף ושוב חטפת פאנצ'ר? 

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גולף דור 7 מבוקשת בת 11 עם רק 70K מאומתים זאת מציאה בטח ששווה הרבה יותר ממחירון. נראה על פניו שקיבלת שירות טוב ומצאת רכב מצוין - סע לשלום ותהנה מהרכב.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו בלעם - פות"ש בא לקלל ונמצא מברך .

רכב שמור כמו שתואר כאן שווה בהחלט מעל מחירון וכולנו יודעים כמה זבל יש ביד2.

להתלונן על תקלה במנעול דלת ברכב בן 11 - נו באמת.

אני קניתי רכב מודל 2016 בסוף 2021 עם בדיקה טובה ולאחר כמה ימים הצטרכתי להחליף מצבר - אז מה ? 

• אהבתי 2
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...