Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי גולף עם אורי אונגר הלוחש למכוניות

פאטון

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
בתאריך 3.9.2024 בשעה 19:44, elera כתב:

מה קרה בשנה האחרונה?

מה שקרה הוא שבשנה האחרונה ובמיוחד בחסות המלחמה הארורה שאנחנו עדיין נמצאים בה, נוצר מצב שבו הרבה אנשים נוהגים בדרך של זהירות יתר לגבי הוצאה על רכב חדש שהם מתכננים לקנות.

אם היית שואל את אותם אנשים לפני שנה שאלה פשוטה: כמה אתם חושבים שתוציאו על הרכב הבא שלכם, רבים מהם היו עונים שהתקציב הוא באזור 70 עד 100 אלף שח, אולם היום, עקב מצב אי הוודאות השורר בשוק, אותם אנשים נוהגים במשנה זהירות ומורידים את התקציב שלהם לאזור 30 עד 50 אלף שח. 

מכאן יוצא שהלחץ בסגמנט של הזולות עלה בצורה דרסטית במהלך החודשים האחרונים, המחירים שלהם עולים ככל שהזמן חולף ובנוסף נוצר מצב שבו רבים מהמוכרים פשוט מנצלים את ההזדמנות להיפטר מהרכב התקול שלהם ועוד לדרוש בגינו מעל מחיר מחירון.

מכאן כמובן מגיע התוצאה הבלתי נמנעת של עליית מחירים וכן עלייה גם במשך הזמן שלוקח לי בממוצע למצוא רכב בסגמנט הנ''ל.

בקיצור, מתכון לסערה מושלמת...

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

נעזרתי בשירותו של אורי לפני כחודשיים.

חשוב לי להוסיף שנקל לדיון כשירות לציבור ולטובת כל מי ששוקל או ישקול להעזר באורי, יתקל בפוסט הזה וחלילה ירתע. 

הקדמה - אורי מציע (בתשלום) חלופה למטלה של "חיפוש רציני של רכב", על כל המשתמע מכך - בחירת דגמים ושנתונים המתאימים לדרישות, מחקר מקיף על ה"מחלות" של כל דגם, בדיקת ציוני בטיחות, בירור מחירי שוק, בדיקת רכבים בשטח, בדיקת הסטוריה ביטוחית, התמקחות, וכו וכו וכו).

מדובר במשאבת זמן וקשב רצינית שבמקרה של ביצוע לא מיטבי, עשויה לעלות לקונה הרבה כסף.

אבל מה הקטע? באופן טבעי, הקונה הרציני יחשוש שמנסים" לדפוק" אותו, לרוב בצדק. 

עכשיו מגיע המסר - מנסיוני אורי אדם הגון וראוי לאמון. אף אחד לא מושלם וחף מכל טעות, אבל כשנתקלנו בתקלה (שלא קשורה לשירות שרכשתי ממנו) הוא מיד לקח אחריות. בלי טריקים ובלי שטיקים.

לכן, בניגוד למה שנרמז בשרשור, אני סומך על אורי לגמרי ומתקשה לדמיין אותו מתפשר על האמת שלו בשביל כסף. 

בקיצור, אם גם את/ה רואה ערך בשירות שאורי מציע, אל תתנ/י לפוסט הזה לבלבל אותך.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 21 שעות, asaf_miron כתב:

נעזרתי בשירותו של אורי לפני כחודשיים.

חשוב לי להוסיף שנקל לדיון כשירות לציבור ולטובת כל מי ששוקל או ישקול להעזר באורי, יתקל בפוסט הזה וחלילה ירתע. 

הקדמה - אורי מציע (בתשלום) חלופה למטלה של "חיפוש רציני של רכב", על כל המשתמע מכך - בחירת דגמים ושנתונים המתאימים לדרישות, מחקר מקיף על ה"מחלות" של כל דגם, בדיקת ציוני בטיחות, בירור מחירי שוק, בדיקת רכבים בשטח, בדיקת הסטוריה ביטוחית, התמקחות, וכו וכו וכו).

מדובר במשאבת זמן וקשב רצינית שבמקרה של ביצוע לא מיטבי, עשויה לעלות לקונה הרבה כסף.

אבל מה הקטע? באופן טבעי, הקונה הרציני יחשוש שמנסים" לדפוק" אותו, לרוב בצדק. 

עכשיו מגיע המסר - מנסיוני אורי אדם הגון וראוי לאמון. אף אחד לא מושלם וחף מכל טעות, אבל כשנתקלנו בתקלה (שלא קשורה לשירות שרכשתי ממנו) הוא מיד לקח אחריות. בלי טריקים ובלי שטיקים.

לכן, בניגוד למה שנרמז בשרשור, אני סומך על אורי לגמרי ומתקשה לדמיין אותו מתפשר על האמת שלו בשביל כסף. 

בקיצור, אם גם את/ה רואה ערך בשירות שאורי מציע, אל תתנ/י לפוסט הזה לבלבל אותך.

אין על אורי…

אגב, איזה רכב קנית?

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אמלק - לדעתי אורי התרשל בבדיקה בגלל שהיה לו נוח להסתמך על חוות דעתו של הסוחר. אם תשתמשו בשירותיו - ממליץ לכם לקנות באמצעותו רכב מאדם פרטי ולא מסוחר. תקבלו מחיר יותר טוב ורכב יותר טוב.

א. מטרת הפוסט המקורי הייתה לשתף מידע לקהילה מכיוון שלא מצאתי ביקורות רבות על אורי. לא להשמיץ ולא להלל. זו גם מטרת הפוסט הנוכחי, אע״פ שתחושתי היא שאורי השתלח בי יתר על המידה.

ב. אני בהחלט עומד מאחורי מה שכתבתי - לדעתי אורי התרשל ולא בדק את הרכב ביסודיות, אבל כמובן שאין לי אפשרות להוכיח זאת. לא ביקשתי נביא, אלא רק איש מקצוע יסודי. אני חושב שאורי התרשל בבדיקת הרכב מכיוון שהוא התרשל גם בבדיקה פשוטה של מחיר הרכב - אורי הציג את הרכב כ״עשרה אחוז מעל המחירון״ אבל כשבדקתי בעצמי גיליתי שהרכב בעצם 15% מעל המחירון. עדיין עסקה טובה? אולי. אבל אורי סמך בעיניים עצומות על הסוחר ולא בדק בעצמו. בעיניי זו התרשלות.
ג. מעבר לכך, ביררתי עם המוכר הקודם - הבעיה בדלת הייתה ידועה והוא יידע את הסוחר בנושא. הסוחר לא יידע אותי, כך שהוא עבר על חובת הגילוי הנאות שהוא מחוייב אליה בחוק.
ד. כשסיפרתי לאורי על כך הוא הגיב בזלזול. באמת שהופתעתי. חשבתי שאם יגלה ששיקרו לו וללקוח שלו הוא יתעצבן. טעיתי.
ה. בנוסף, אורי הדגיש בפניי שאינו מוכן יותר לענות לשאלותיי. מוצדק? לא נראה לי. חלק מהשירות של אורי כולל מענה לכל שאלה מוטורית, כפי שהוא התגאה לעיל. אני רק כתבתי עליו ביקורת עניינית אע״פ שהיא לא הייתה לרוחו. אם אורי ״מעניש״ ככה את מי שכותב ביקורת שאינה לרוחו - איך תדעו שהביקורות עליו אמיתיות? אולי כל מי ששקל לכתוב על טעות כזו או אחרת של אורי החליט לוותר בכדי לא לעצבן את אורי? אני יודע שאני פחדתי שהוא יפסיק לענות לשאלותיי.

לסיכום - לא ביקשתי נביא, ביקשתי איש מקצוע יסודי. אינני ממליץ להימנע משימוש בשרותיו של אורי. אני כן ממליץ לא לאשר לאורי לקנות רכב דרך סוחר, אמין ככל שיהיה. אורי יעבוד קצת יותר קשה ואתם תקבלו רכב יותר טוב במחיר יותר טוב. התחושה שלי מההתנהלות מול הסוחר הייתה שאורי חצי עובד בשבילי, וחצי בשביל יחסי העבודה שלו עם הסוחר. לעומת זאת, כשנפגשנו עם מוכר פרטי תחושתי הייתה שאורי מתייחס לכל שקל שעתיד לצאת מכיסי כאילו מדובר בשקל שייצא מכיסו.

• אהבתי 1
  • מעניין 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
בתאריך 6.10.2024 בשעה 21:36, פאטון כתב:

בנוסף, אורי הדגיש בפניי שאינו מוכן יותר לענות לשאלותיי. מוצדק? לא נראה לי. חלק מהשירות של אורי כולל מענה לכל שאלה מוטורית, כפי שהוא התגאה לעיל. אני רק כתבתי עליו ביקורת עניינית אע״פ שהיא לא הייתה לרוחו. אם אורי ״מעניש״ ככה את מי שכותב ביקורת שאינה לרוחו - איך תדעו שהביקורות עליו אמיתיות? אולי כל מי ששקל לכתוב על טעות כזו או אחרת של אורי החליט לוותר בכדי לא לעצבן את אורי? אני יודע שאני פחדתי שהוא יפסיק לענות לשאלותיי.

היות וטחנתי פה את הנושא מולך עד דק, אך מאידך האובססיה שלך לנושא ממשיכה גם אחרי למעלה מחודשיים - אני מוצא עצמי שוב נדרש לענות לך, היות וכעת אני, אולי, מי יודע, גם נוקט בשיטות הפחדה מאפיוזיות כלפי לקוחותי, פן חלילה יעיזו להוציא עלי מילה רעה....

תגיד - אתה שם לב בכלל למה שאתה אומר כאן?? אתה באמת באמת לא מבין שזה על גבול האבנורמליות להמשיך ולנפח עוד ועוד את הבלון החם הזה, ידית דלת מגמגמת של אוטו בן 11, ועוד לאחר שהצענו לך שנינו עזרה כספית בפתרון התקלה האמורה - ועכשיו אני גם תחמן שמכר לך את הגולף (כנראה) היפה בארץ באותה נקודת זמן, ואין לך בעיה להמשיך ולזרוק עלי רפש מרומז בלי היסוס ולרמוז, שוב, שאני והסוחר מכרמיאל עבדנו עליך עם...ידית דלת???

אז עכשיו אני כותב לך בפומבי, כי זו דרכך, ומצהיר בזאת שאתה אכן הלקוח היחיד מתוך למעלה מ-400 לפניך, שלא אתן לו יותר שום יעוץ. אז כן - אתה תהיה היוצא מהכלל שמעיד על הכלל. אז אסתפק ב-99.75% לקוחות מרוצים, שאף לא אחד מהם "פוחד לכתוב על טעות של אורי". ולחשוב שעוד הוצאת ממני הנחה קטנה ברגע האחרון... אכן אני טועה לעיתים, והאגו שלי לא גדול מכדי להודות בכך. אבל יודע משהו?

הטעות היחידה במקרה הזה קשורה יותר בבחירת הלקוח מאשר בחירת הרכב...

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאללה חברים -

שיחררנו מספיק קיטור, אני נועל את ההצגה :)

מיצינו.

• רעיון טוב! 7

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic
Citroen C4 MY07 2.0 143Hp Automatic

eפ.מצולמים אחרונים: הח' שסתום ספיקה למדחס מזגן, טיימינג למנוע 2.0 EW10J4 ב 307, הח' COM2000 ברכבי PSA , הח' שמן AL4, הח' שסתומים AL4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...