Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים
לפני מעל חודש בשעות הקטנות של הלילה פגע ברכבי רכב גנוב במהלך מרדף משטרתי אחריו,
הרכב נתפס, התעקשתי שהשוטר שמילא את דו"ח האירוע יכניס גם את ציון העובדה שהרכב הגנוב ניגח את שלי, וכך השוטר עשה, מילא פרטים אישיים שלי ואף צילם באייפד המשטרתי את הנזקים שנגרמו לרכבי, 

לאחר מספר ימים הגשתי תלונה מסודרת, ולאחר שבועות של המתנה קיבלתי במייל אות חיים מ"בוחנים שרון" שהתיק בטיפול, 

ניסיתי להשיג אותם בטלפון אך זה בלתי אפשרי, במייל ששלחתי וביקשתי את פרטי הביטוח של הרכב הפוגע לצורך תביעה, ענו לי

"אין בידי משטרת ישראל מספר פוליסת ביטוח רכב מעורב. לצורך קבלת ביטוח רכב מעורב עליך לפנות לבעל הרכב או דרך אתר חברת ביטוחי רכב באינטרנט ".

למותר לציין שניסיתי גם דרך החברת ביטוח שלי (מבוטח רק בחובה וצד ג') והנציג ענה רק שהרכב הפוגע לא מבוטח בחברתם והוא לא יודע לומר לי האם והיכן הוא מבוטח.

יש למישהו עצה איך לאתר את פרטי הביטוח של הרכב הפוגע? (מאמין שההתנהלות של המשטרה וחברת הביטוח שלי היא לא נכונה וששניהם יכלו לעזור לי, אבל זה פחות הנושא, אני צריך כרגע כסף על מנת לתקן את הנזקים שנגרמו לי-פגיעות פח וצבע, שבר פנס).

הערה, חשבתי על בדיקת עבר ביטוחי במרכז הסליקה אך לפי הידוע לי ולפי הרשום באתר יש להזין את מספר הזהות של בעל הרכב על מנת לקבל את המידע.
הערה נוספת, ניסיתי את האופציה בקבלת מידע באמצעות מרכז המידע של המשטרה (110) ומשם ניתן לי המענה "כשבוחן תנועה יטפל בתיק הוא יתקשר אליך" מה שעדיין לא קרה.
תודה מראש.

פורסם

ובמה המידע יעזור לך הגנה נהג ללא רשות בעלי הרכב, אז הוא לא מבוטח.

נסה לתבוע את הגנב [/סרקזם].

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, דניאל. כתב:

בתחנת המשטרה נאמר לי שביטוח צד ג' מכסה במקרי גניבה,

אותו דבר אמר לי שמאי רכב.

למרות שזה מנוגד לכל הגיון, מסתבר שיש פסיקה שתומכת בכך (מה לעשות, יש לי הגיון דפוק  !! :-) )

אמנם בקישור המצ"ב מדובר על ביטוח מקיף, אך על פניו זה נכון גם לביטוח צד ג' מאחר והוא נותן כיסוי לפגיעה ברכב של צד ג'

http://www.igudbit.org.il/?CategoryID=399&ArticleID=3365

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 14 שעות, guya72 כתב:

למרות שזה מנוגד לכל הגיון, מסתבר שיש פסיקה שתומכת בכך (מה לעשות, יש לי הגיון דפוק  !! :-) )

אמנם בקישור המצ"ב מדובר על ביטוח מקיף, אך על פניו זה נכון גם לביטוח צד ג' מאחר והוא נותן כיסוי לפגיעה ברכב של צד ג'

http://www.igudbit.org.il/?CategoryID=399&ArticleID=3365

דווקא היגיון בריא, גם אני חשבתי כך אך לאחר האירוע הנ"ל ביררתי והתברר לי אחרת.

לפני 15 שעות, Be roo כתב:

המשטרה לא מתעסקת עם ביטוח, פנה אליהם לקבלת פרטי הבעלים.

במשטרה אומרים שהבוחנים יעבירו לי את הפרטים אך מה לעשות וא"א ליצור איתם קשר,

שלחתי מייל לפני מספר ימים ועדיין לא הגיבו.

פורסם

@guya72 תודה על הקישור.

השאלה היא האם נוסח הפוליסה השתנה מאז אותו אירוע. בכל זאת, חלפו שנים די רבות. צריך לבדוק את הנוסח המעודכן, זה שתקף בעת אירוע מקרה הביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, דניאל. כתב:

שלחתי מייל לפני מספר ימים ועדיין לא הגיבו

גש לשם אישית.

אני בספק שאם תצליח לקבל את מה שאתה צריך בכל דרך אחרת.

• תוכן חדש...