Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספר הרכב נמצא כרגע במקום שלא נגיש לי בעקבות המלחמה.

לא הצלחתי למצוא משהו ברור לגמרי באינטרנט

אני מנסה להבין אם נוזל הקירור לסקודה פאביה 2016 זה g12++ או g13

תודה לעוזרים!

פורסם (נערך)

נוזל הקירור העדכני הוא G12evo. ייתכן שגם G13 מתאים.

בדרך כלל מודפס על מיכל ההתפשטות סוג נוזל הקירור המתאים לרכבך.

https://manual.skoda-auto.com/004/en-com/Detail?model=Fabia_NJ&edition=05-2016&market=&manualLang=he

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לפני שעה, Buki כתב:

מה קרה ל G13, כבר לא משתמשים בו?

G13 וגם G12+ או G12++ עדיין נמכרים בחנויות השונות. החל משנת 2019 החל המעבר לנוזל קירור G12evo בכול רכבי הקבוצה.

אפשר לרוקן את נוזל הקירור היישן ולמלא נוזל קירור חדש  G12evo בעל תכונות הגנה משופרות בפני קורוזיה.

לפני שעה, YogiBear2k כתב:

ספר הרכב נמצא כרגע במקום שלא נגיש לי בעקבות המלחמה.

לא הצלחתי למצוא משהו ברור לגמרי באינטרנט

אני מנסה להבין אם נוזל הקירור לסקודה פאביה 2016 זה g12++ או g13

תודה לעוזרים!

אתה יכול בראש שקט למלא G13 מכיוון שקיימת תאימות מלאה אחורה לנוזלי הקירור כמו G12++.

אם תוסיף G12evo לנוזל הקירור הקיים ברכבך G13 או G12++ הנוזל במיכל ההתפשטות עלול להפוך לצבע חום אבל זה לא פוגע בביצועי נוזל הקירור.

עריכה אחרונה על ידי מרק10
  • אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, מרק10 כתב:

אפשר לרוקן את נוזל הקירור היישן ולמלא נוזל קירור חדש  G12evo בעל תכונות הגנה משופרות בפני קורוזיה

פשוט מוזר לי שהלכו אחורה במספר, היה יותר הגיוני לראות G13evo אחרי G13. 

ברור לי שיש תאימות ואפשר להחליף, סתם מעניין למה חזרו ל 12. 

תודה.

פורסם
לפני 4 שעות, Tom_22 כתב:

אולי זה קשור לזה ש-G13 מבוסס על גליצרין בעוד G12 למיניהם על אתילן גליקול? 

נכון להיום כול נוזלי הקירור של קונצרן VAG מבוססים על אתילן גליקול שמהווה כ-70-80 אחוז והשאר הם תוספים שונים.

נוזל הקירור G13 גם מבוסס על אתילן  גליקול (בסביבות 70 אחוז) בתוספת של 20 אחוז של גליצרין+חבילת תוספים.

• מעניין 1

• תוכן חדש...