Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם אשמח לעזרתכם 

יש לי טויוטה אוריס 2015 

יש לי בזמן האחרון תחושה של רעידות/ויברציות מכיוון ההגה זה קורה בנסיעה מהירה ונסיעה איטית ,מה ששמתי לב שזה לא קורה כל הזמן ,רק בתנאי דרך מסויימים יש כבישים שאני מרגיש את הרעידות האלה יש כבישים שאני לא מרגיש או אפילו שיש רוחות חזקות  מרגישים גם או שרכב עוקף אותי במהירות והאוטו זז טיפה אז גם מורג רעידות שאני רושם רעידות זה לא בדיוק רעידות שההגה מתחיל לרקד ,זה מרגיש כמו ויברציות כאלה קטנות בהגה כאילו אני מרגיש כל דבר דרך ההגה..אני לא יודע אם זה קשור אבל יש נקישה קטנה שמזיזים את ההגה במהירות מצד לצד

תודה רבה לעוזרים 

עריכה אחרונה על ידי beko123
פורסם
לפני 16 שעות, עמית יוחנן כתב:

או איזון גלגלים או שהצמיגים גמורים

היי תודה על התשובה ,הצמיגים סינים אבל יחסית חדשים לא נראלי שזה קשור ,זה לא רעידות בהאצה או רעידות שכל ההגה רוקד זה כאילו אני מרגיש הכלל מההגה בצורה רצינית יותר אם עד עכשיו זה היה מורגש בקטנה היום כל דבר שקורה בדרך אני מרגיש בהגה כמו ויברציות כמו רעידות פנימיות כאלה רוחות הכל מורגש

פורסם
לפני 4 שעות, Maxizem כתב:

כריות בולם נקודת תורפה בדגם הזה , ממליץ לבדוק . 

כנ"ל מוטות מייצב . 

תודה אני אבדוק ,אתה יודע להגיד לי במה זה מתבטא מה התחושה או רעש שיהיה אם צריך להחליף כריות בולם? לגבי מוט מייצב הוחלף , אני לא יודע אם זה קשור אבל יש מצב שאולי צריך להחליף מסרק הגה ? בגלל זה כל התחושת רעידות מההגה והנקישה שיש שמזיזים בעמידה מהצד לצד מהר ?

פורסם

נקישות בהגה כאשר משחקים אתו מצד לצד . 

רעש חבטה בעליה על באמפרים . 

מנסיון באוריס - נקודת תורפה בדגם הזה . 

פורסם

חופש קל בצריה השמאלית ביציאה מהגיר. 

גם כן מחלה מעצבנת קלה של חלק מדגמי טויוטה שלא ניתן לפתור ללא החלפת חלקים בדיפרנציאל. 

הרכב יכול לנסוע מאות אלפי קילומטרים ככה ללא בעיות. 

פורסם (נערך)
בתאריך 28.4.2024 בשעה 23:38, Maxizem כתב:

נקישות בהגה כאשר משחקים אתו מצד לצד . 

רעש חבטה בעליה על באמפרים . 

מנסיון באוריס - נקודת תורפה בדגם הזה . 

אין לי רעש של חבטה אבל יש רעש כמו של דלת חורקת רק מתי שאני עולה על באמפר או שיבושים קשים עם לחיצה על הברקס אבל אם אני לא לוחץ על הברקס הוא עולה חלק בלי רעש ,מה שהכי מפריע לי זה הרעידות זה נוראי וממש קשה להסביר.. זה רעידות שלא נראות לעין בהגה נגיד זה פשוט רעידות כאילו אני מרגיש כלל מה שקורה בדרך רוחות רכב שעוקף במהירות משאית שסתם עברה לידי רוח נגדית ממולי פתאום חזקה בזמן שאני בנסיעה בכביש מהיר ואז הכל רועד אבל יש מצבים שאין את הרעידות האלה זה רק בתנאי דרך מסוימים גם בכיכר אם אני לוקח סיבוב רציני מרגיש מוזר כמו חופש/רעידות אם אני לוחץ על הגז תוך כדי הכיכר גם מרגיש כאילו הוא לא מצליח לתת גז כמו שצריך ורק שאני מתיישר זה מסתדר.. אני אבדוק כל מה שאמרתם מקווה שיעזור 

בתאריך 30.4.2024 בשעה 08:24, tamir3000 כתב:

חופש קל בצריה השמאלית ביציאה מהגיר. 

גם כן מחלה מעצבנת קלה של חלק מדגמי טויוטה שלא ניתן לפתור ללא החלפת חלקים בדיפרנציאל. 

הרכב יכול לנסוע מאות אלפי קילומטרים ככה ללא בעיות. 

לדעתך זה גורם ככה לרעידות ?

עריכה אחרונה על ידי beko123
פורסם
לפני 3 שעות, beko123 כתב:

אין לי רעש של חבטה אבל יש רעש כמו של דלת חורקת רק מתי שאני עולה על באמפר או שיבושים קשים עם לחיצה על הברקס אבל אם אני לא לוחץ על הברקס הוא עולה חלק בלי רעש ,מה שהכי מפריע לי זה הרעידות זה נוראי וממש קשה להסביר.. זה רעידות שלא נראות לעין בהגה נגיד זה פשוט רעידות כאילו אני מרגיש כלל מה שקורה בדרך רוחות רכב שעוקף במהירות משאית שסתם עברה לידי רוח נגדית ממולי פתאום חזקה בזמן שאני בנסיעה בכביש מהיר ואז הכל רועד אבל יש מצבים שאין את הרעידות האלה זה רק בתנאי דרך מסוימים גם בכיכר אם אני לוקח סיבוב רציני מרגיש מוזר כמו חופש/רעידות אם אני לוחץ על הגז תוך כדי הכיכר גם מרגיש כאילו הוא לא מצליח לתת גז כמו שצריך ורק שאני מתיישר זה מסתדר.. אני אבדוק כל מה שאמרתם מקווה שיעזור 

לדעתך זה גורם ככה לרעידות ?

לא נהגתי ברכב, אבל להערכתי כן. 

תבדוק אם יש חופש קל בפעמון הציריה בצד הנהג ביציאה מהגיר. 

אם כן, סביר להניח שהרעידות משם. 

לא נורא אבל מסכים שזה מעצבן. 

• תוכן חדש...