Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לניהול לקוחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, גור אדם כתב:

אקסל יכול להיות הרבה הרבה מעבר לדף משבצות חכם.

לדוגמא, בניית מיני אפליקציית CRM על אקסל:

והנה הורדה לעצלנים (:

Mini_CRM.xlsm

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 6 שעות, גור אדם כתב:

אקסל יכול להיות הרבה הרבה מעבר לדף משבצות חכם.

לדוגמא, בניית מיני אפליקציית CRM על אקסל:

כן אחלה מעולה נהדר וקל ומהיר וצ׳יק צ׳ק.

היום יש appsheet, אין סיבה להסתבך כ״כ...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני מנהל את העסק שלי עם מאנדיי, גם את השלבים שהוא מתאר ועוד הרבה הרבה מעבר לזה.

מערכת מעולה וגמישה, אבל כשהרבה דאטה נערם על הלקוח החוסר באותה "ישות" מונע ממך לקבל "חיתוך מצב" על הלקוח, לראות לוג שינויים שלו וכו' וכו', ואז מתחילים לייצר מעקפים, אוטומציות ובורדים ומה לא.

דעתי, שאם המטרה היא לנהל לקוחות זה לא הכלי הנכון, אם המטרה העיקרית זה לנהל פרויקטים על לקוחות זה יכול להיות אחלה. 

דווקא האמירה של "אצל מי הכדור" התפרשה אצלי כפרויקט שמצריך תיעוד והיסטוריה, רק פותש יודע למה הוא התכוון :)

פורסם
לפני 9 דקות, GTאי כתב:

אבל כשהרבה דאטה נערם על הלקוח החוסר באותה "ישות" מונע ממך לקבל "חיתוך מצב" על הלקוח, לראות לוג שינויים שלו וכו' וכו', ואז מתחילים לייצר מעקפים, אוטומציות ובורדים ומה לא.

שוב, צודק. אם הלקוח הוא יישות מרובת פרטים, והמערכת בכלל מרובת פרטים, אתה צודק. גם הלוג שינויים במאנדיי, אם אני זוכר נכון, הוא ספיציפי לרשומה ולא ניתן לראות ברמת הלקוח.

אפשר כמובן גם לייצא, אפילו אוטומטית, לגיליון אלקטרוני ועליו לבצע את הניתוחים. עשיתי פעם יישום כזה, נחמד עם Google Studio. זה לא הבשיל למשהו שנמכר, אבל היה תרגיל נחמד.

בכל מקרה, עדיין הבעיה הכי גדולה של מערכת, כל מערכת, היא לגרום לאנשים לעדכן...

אפרופו לעדכן, מה שאני לא מבין מפותח השרשור זה איך מערכת stand alone אמורה להתעדכן אצל מי נמצא הכדור...

פורסם (נערך)

תודה לכולם על התגובות, נבחן את כל מה שהצעתם, אם יהיה משהו בעלות נמוכה ונחליט שזה דוקא זה, נלך על זה. 

לגבי "אצל מי נמצא הכדור" וכל השאר, הכל יעודכן ידנית על ידי מנהלת הלקוחות המוכשרת שלנו. 

זה יכול להיות בטקסט, או בטאג, או בצבע, או כל דבר נוח ופשוט אחר. 

הבעיה הכי גדולה היום היא שחלק עבר במיילים וחלק בסלאק וחלק בגוגל שיטס או דוקס וחלק בכלל בוואטסאפ. 

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני 35 דקות, SurfHigh כתב:

הבעיה הכי גדולה היום היא שחלק עבר במיילים וחלק בסלאק וחלק בגוגל שיטס או דוקס וחלק בכלל בוואטסאפ. 

אז החשיבה הראשונה היא איך יש לך מערכת שקולטת בקלות ממשקים שונים. במינימום, מייצרת התחלה של משימה, גם אם לא עדכון של משימות קיימות. תסתכל על כלי עדכון אוטומטים כמו zapier או Make (יש לי איתם רק הכרות שטחית). 

דבר שני, אתה חי בממשקים שקיימים בסלולר. למה אתה רוצה את המערכת כ-stand alone במחשב? 

לא הייתי על מאנדיי מזמן, אבל בזמנו אפליקציית הסלולר שלה לא הייתה מי יודע כמה. עדיין, לקחת טקסט ולעדכן מיידי זה יתרון. כמובן שגם קבלת התראות לסלולר על משימות זה מועיל.

בקיצור, מה שאני מנסה לאמר זה שקודם כל תחשוב על התהליך, אל תחשוב על איך אתה לוקח מערכת קיימת ועושה אותה יותר טוב. המערכת שלך כיום היא אי. אין סיבה בימינו לנהל מערכות במנותק מכלי התקשורת. זה לא אומר שכל דבר צריך שיהיה דרך ממשק מסובך, גם קופי-פייסט מיידי זה אחלה.

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)

@falou הניתוח שלך נכון, מניסיון יומיומי zapier או Make טובים לדברים קטנים ולא יותר מזה. מערכות שיודעות לעשות אוטומציות ברמה טובה באמת עולות הרבה מאוד.

@SurfHigh אם אתה מחפש משהו זמני, עם מעט אינטרקציה, בזול וכו' - האמת שכל מערכת תעשה את העבודה בצורה כזו או אחרת.

אם אתה חושב קדימה, מאמין שיהיה לך תקציב לכלים בתשלום, ורואה איך אתה רוצה שהמייל ישמר כתיעוד לשיחה עם הלקוח, שהטקסט בתוך הSlack יופיע בתוך טיקט וכו' אתה חייב ללכת למערכות שהם מעולמות של ניהול לקוחות/מכירות ולא ניהול פרויקטים ממש, לא ליד ולא בערך, כי רק הם יודעות לטפל טוב בדברים האלו. 

אתה מוזמן לשוחח בפרטי/טלפון/קפה.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...