Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב 

קיבלתי הצעה מאחת חברות הליסינג לאואטלנדר 7 מקומות שנת 1.2020 יוצאת ליסינג שעשתה כבר 120 א' בכ-90 אש"ח כולל אחריות לתקופה. 

כל שנה עשתה כ-30 א' .

א. אנחנו מתכננים להחזיק את הרכב כ-3-5 שנים. 

ב. נסועה שנתית שלנו כ 20 א

ג. האם עסקה משתלמת ? 

האם הקילומטאז' השנתי לא מעיד על רכב שנטחן ? 

האם 90 אש"ח  לרכב שעשה כבר 120 א' לא גבוה מידי ?

פורסם

1. נסועה כזאת מלמדת שהרכב נסע בעיקר בדרכים בינעירוניות ולכן (כנראה) הבלאי נמוך יחסית לנסועה.

2. קח בחשבון שיהיה לא קל למכור רכב שעבר 220 אלף ק"מ בעוד חמש שנים.

3. המחיר הנדרש הוא סביר בהנתן הנתונים של הרכב. לא בטוח שעם הנסועה הצפויה הייתי רוכש - רכב כזה יתאים למשפחה עם נסועה מתחת לממוצע.

4. עזרתי לבתי לרכוש אאוטלנדר 2020 לפני כחודש, שלמתי 113500 ש"ח לרכב מ-5/2020 עם 48000 ק"מ AS IS ללא אחריות ו"השבחה" עם אחריות והשבחה היה נמכר ב-120000 ש"ח די מהר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

א. לגבי המחיר דווקא חשבתי שיחסית טוב.

ביד 2 יש מחירים כאלה לשנתונים 2017-2018.

פה זה כולל אחריות והשבחה

ב. אבל באמת הפחד העיקרי שלי זה שבעוד

3-5 עם 180-220 ק"מ יהיה קשה מאוד למכור אותו...אם בכלל. 

ג. זה גם הרבה מעל התקציב המקורי, אבל בגלל השנתון הגבוה והאחריות נשמע  מפתה ועלו מחשבות שלעשות מאמץ ולמתוח עוד את התקציב, שאני מפספס הזדמנות...

אבל באמת הקילומטארז באמת הטריד אותי ואם מגיע לסכומים כאלה שבעתיד אוכל למכור גם.

פורסם

ק"מ גבוהה זה לא רק בלאי לגיר ולמנוע אלא גם למכלולים אחרים שלא תמיד חושבים עליהם ביום יום.
החל ממתגים חשמלי ברכב ועד מצב הספוג במושבים.
אני אישית מעדיף תמיד לרדת בשנתון ולקחת רכב עם ק"מ נמוך, בלי קשר נמנע מרכישה מחברות הליסינג, כי אתה לא באמת יודע איך הרכב טופל

• אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 8 שעות, outnex כתב:

90 יקר, תשב עליהם כמה שצריך לקבל מחיר יותר טוב.

זהו - שלא.  בשוק יש גם מכוניות 2016 מיד פרטית שנמכרות במחיר הזה - חברת הליסינג תמכור את הרכב הזה די בקלות במחיר המבוקש.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

1. ואותם רכבים שיש ביד 2 משנים כמו 2016 ושנמכרים במחיר גבוהים לרובם יש קילומטארז' מכובד ביותר 

2. התחושה היא שבשוק של  של 7 מקומות אין הרבה אלטרנטיבות בכלל , למי שהאמינות חשובה לו...והוא לא יכול לקנות רכב חדש

פורסם

שוק האאוטלנדר נרגע בתקופה האחרונה (7 מקומות במחירים האלו בכללי) בגלל המצב, לפחות מהיכרות שלי. רכבים לא נמכרים במחירים כאלו גבוהים יותר, ואם מבקשים עליהם מחיר גבוה הם ממתינים בלוח די הרבה זמן.

גרסת ליסינג משמעותית פחות מאובזרת מהגרסאות של השוק הפרטי, והפערים במחיר יכולי םלהיות מאוד גדולים, אז צריך לשים לב גם על זה.

פורסם

לפחות מהמדגם הלא מדעי שוק ה-7 מקומות לא נרגע בכלל חודשיים חיפשתי רכב לבת שלי רכבים במצב בינוני לגמרי עם הרבה קילומטרים נמכרו תוך שעות. גם אני אמרתי לה לחכות כי המחיר ירד - זה לא קרה. כמעט כל האאוטלנדרים בהם התעניינו נמכרו במחיר המבוקש תוך עשות - ולא מדובר ברכבים עם מעט קילומטרים או שמורים במיוחד.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

רוצה להוסיף שההמלצה המרכזית בקניית רכב משומש ( גילאים 5 וצפונה ) בדיקת הסטוריית טיפולים  קשה מאוד ליישום ברכבים הפרטיים ואפילו עד בלתי אפשרית.

רכבים שכבר עברו לפחות 2/3 בעליות וכל אחד והסיפורים שלו למה אין תיעודים רציפים וכו 

• תוכן חדש...