Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו בכותרת מתעניין ברכישת אקליפס קרוס וראיתי שהיא 1.5 טורבו מתבלט לגבי האמינות של הרכב מודה שלא מצאתי מספיק שרשורים מפורטים על הרכב רוצה חוות דעת על הרכב מבחינת אמינות למישהו יש את הרכב יכול להמליץ עליו הוא אמין? נוח? איך הוא מזדקן עם הטורבו?

פורסם

ראיתי כמה כתבות של Japanese cars to avoid,

משום מה, ברובם האקליפס קרוס הזה מופיע,

מציע לך לבדוק את הנושא, יכול להיות שמדובר באחד הרכבים הכי לא מוצלחים של מיצובישי.

פורסם

אני לא יודע לומר כמה הוא מוצלח או לא... אבל אמין הוא כנראה כן. על תלונות לא שמענו. יש לי עמית לעבודה שרכש עבור אישתו את ה 4x4  המפוארת... ככל שזכור לי היא מרוצה.

מיצובישי לא מייצרת היום שום דבר מהנה. אם אתה מחפש גם הנאה הנהיגה תתרחק המותג. 

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בזמנו השתתפתי במבחן של הרכב הזה שהוא נבחן ע״י מספר חברי פורום ו״זכיתי״ לבלות איתו 48 שעות. מכונית בינונית מאד ללא הצטיינות בשום סעיף. המנוע שתיין רציני. 

אני לא מוצא סיבה אחת להעדיף אותו ע״פ דגמים מתחרים אחרים (אלא אם מחירי ה״יד 2״ שלו אטרקטיביים - לא יודע)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כן קראתי את הביקורות עליו אם אני לא טועה בחנתם את הדגם עלית אבל מבחינת נוחות וביצועי מנוע הבנתי שהוא לא רע מבחינת הצריכת דלק גם האוטלנדר ו ASX שותות אותו הדבר 

פורסם

המנוע שונה ממה שמותקן באוטלנדר וב-ASX. מנוע טורבו עם הזרקה ישירה ועקיפה (יש לו 8 מזרקי דלק). 

פורסם

ראיתי שיש מבצע לעמיתי חבר כרגע

כל מי שאומר להתרחק - מה ניתן להשיג ב 150 אלף היום ? (ללא חריגות) 

שזהה לפחות בנפח של ה eclipse cross

פורסם (נערך)

טוסון מ0 ק"מ ב154:

https://carclick.co.il/campaign-product/יונדאי-טוסון-החדש/

בכל מקרה, מבצעי חבר ואחרים יש גם אצל יבואנים אחרים,

לא אמרנו להתרחק, אין לי ניסיון עם הרכב הזה,

אך זה מה שאומר כמעט כל בוחן רכבים.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, menir1 כתב:

סיאט אטקה

אשמח לראות סקירה, לא ראיתי משהו רלוונטי ברשת. עד כמה שזכור לי היו בעיות עם הכפולת מצמדים שלהם.

אגב אטקה אחריות שנתיים ממה שראיתי באתר שלהם.. לא מחשיד ?

עריכה אחרונה על ידי oren2
פורסם

הבעיות שהיו עם כפולות המצמדים היו מזמן, אין להם בעיות מיוחדות, אם כי כל גיר כפול מצמד יכול לחוות בלאי מוגבר של מצמדים, אם ״יושבים״ על דוושת הבלם בפקקים קשים באופן יום-יומי. 

הדגם ותיק, כך שניתן למצוא ברשת סקירות רבות. בהשוואה לאקליפס הוא רמה אחת מעל בכל הקשור לליטוש מערכת ההנעה, איכות תא הנוסעים ומשמעותית יותר חסכוני.

אפשר לרכוש הארכת אחריות של שנה שלישית תמורת סכום של 1000 ש״ח (ואפשר גם לכלול זאת כחלק מהמיקוח).

פורסם
לפני 7 שעות, oren2 כתב:

אשמח לראות סקירה, לא ראיתי משהו רלוונטי ברשת. עד כמה שזכור לי היו בעיות עם הכפולת מצמדים שלהם.

אגב אטקה אחריות שנתיים ממה שראיתי באתר שלהם.. לא מחשיד ?

סיאט נותנת שנתיים אחריות לכל הדגמים, כמו שנכתב כאן למעלה אפשר להרחיב לעוד שנה תמורת 1000 ש"ח. מכיר טוב את האטקה, יש לי כזה, מרווח, מערכת הנעה מצוינת, שקטה, חזקה ומעודנת, די חסכוני, איבזור בטיחות לא מושלם בדגם הבסיס, אין התראת שטח מת, אין התראת תנועה חוצה מאחור, כל השאר לרבות בקרת שיוט אדפטיבית, אוטו הולד, התנעה בכפתור ותאורת לד יש. בינתיים מרוצה וממליץ.

פורסם (נערך)

לאבא שלי יש סופרב 2018, מנוע 1.5 שקנה חדשה,

מזמן לא שאלתי אותו, אך לפני בערך שנה זכור לי שהרכב היה עם 140k, לא אף תקלה, גם לא בגיר ולא מצמדים, אך רוב הנסיעות שלו בינעירוניות, אולי 80, 20 כזה.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • תוכן חדש...