Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, דניאל1983 כתב:

אני גם לפני כמה שנים הייתי הולך לחנויות פיזיות, מראה להם מחירים בלאסט פרייס או קספ ומתמקח כדי שיורידו את מחיר.

עכשיו אני פשוט מזמין ישירות בלאסט פרייס או קספ וחוסך זמן ונסיעות...

אם הייתי מוצא הכי זול בקספ הייתי מזמין שם - אני גר במרחק 4 דקות נסיעה מסניף אחד שלהם ו-6  דקות מסניף אחר, והשירות שלהם מצויין, גם אני וגם הבנים שלי לקוחות קבועים. אבל מה תעשה כאשר החנות הזולה ביותר היא ביפיע? זה הזמן להתמקח, ובמחסני חשמל זה מקובל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היי, מקפיץ כי גם אנחנו לקראת רכישת מייבש.

מה אומרים על הסמסונג DV90T5241AT ?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא שיש לי משהו גורף נגד תוצרת סמסונג (יש לי אפילו מקרר שלהם - שבקטגוריה הזו הם ממש לא מקבלים ביקורות טובות - ואצלי הוא עובד מעולה כבר תכף 3 שנים), אבל מייבש מתוצרת בוש עם נתונים דומים, עולה בערך 400 שקלים יותר.

בוש עם מוניטין הרבה יותר טוב במוצרים לבנים מסמסונג. 

בגלל שמדובר בטכנולוגיה רגישה יותר ממייבש סטנדרטי או קונדנסור, הייתי מוסיף את ה 400 שקלים האלה, ולוקח תוצרת בוש.

פורסם
לפני 10 שעות, XVSTI כתב:

לא שיש לי משהו גורף נגד תוצרת סמסונג (יש לי אפילו מקרר שלהם - שבקטגוריה הזו הם ממש לא מקבלים ביקורות טובות - ואצלי הוא עובד מעולה כבר תכף 3 שנים), אבל מייבש מתוצרת בוש עם נתונים דומים, עולה בערך 400 שקלים יותר.

בוש עם מוניטין הרבה יותר טוב במוצרים לבנים מסמסונג. 

בגלל שמדובר בטכנולוגיה רגישה יותר ממייבש סטנדרטי או קונדנסור, הייתי מוסיף את ה 400 שקלים האלה, ולוקח תוצרת בוש.

את האמת זה יותר מ-400 ש"ח כי ראיתי שניתן להשיג את הסמסונג ב-3000 ש"ח (יבואן רשמי).

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם (נערך)

האמת, אין לי עיצה טובה בשבילך בתחום הזה מעבר למה שכתבתי מעלה, שגם זה לא מבוסס על כלום למעט מוניטין שלא תמיד מוצדק.

בכל מקרה, יש ל bsh מייבשים באיזור ה 3k, אבל אין לי הכירות איתם.

אם נלך עם העצה של @Nemesis, יש את האלקטרולוקס הזה שנראה שיעשה את העבודה והוא אפילו יכול להיות מעט זול יותר.

עריכה אחרונה על ידי XVSTI
פורסם

מעדכן שמקודם רכשתי את ה-Electrolux EW8H2966IM

יש גם מבצע של סופ"ש באלקטריק סייל בסכום של 2577 אז יצא טוב.

מייבש כביסה Electrolux EW8H2966IM ‏9 ‏קג אלקטרולוקס'' | מייבש כביסה קונדנסור עם משאבת חום | מייבשי כביסה | אלקטריק סייל (electricsale.co.il)

• אהבתי 2

פורסם (נערך)

מתחדש. לי יש את ה-8 ק"ג. כשהוא יגיע, שים לב לכוון את רמת הרפרנס של חיישני הלחות (קישור מצ"ב). כיוונתי לרמה האמצעית (-1-), ואני משתמש בתוכניות האוטומטיות, עם בחירה בכפתור של רמת ייבוש מקסימלית (עיגול מלא). עובד מצויין.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • רעיון טוב! 2

חזיר דיזל

פורסם

עצה מצויינת. 
הרבה מהתלונות על מייבשים נובעות משימוש לא נכון או חוסר הבנה של המגבלות של המכונות האלה. 

פורסם

הרבה אנשים פשוט קונים מייבש קטן מדי לצרכים שלהם, ואז מתלוננים שהכביסה לא מתייבשת.

לפעמים הם בוחרים בתוכנית הלא נכונה או סוחטים בסל״ד נמוך מדי, ואז הכביסה תצטרך תוכנית ארוכה יותר ע״מ לצאת יבשה.

לפעמים זה אפילו בעיות תחזוקה, למשל ברגילים, לא דואגים לנקות את פתח האוורור, או הרשת הייעודית ממוך, ואז זה פוגע מאוד בביצועים. 

גם בקונדנסור ומשאבות חום יש פילטר / רשת שצריך לנקות פעם בכמה זמן.

אפילו דחיסה של יותר מדי כביסה לתוך המייבש פוגעת קשות ביכולת שלו לייבש. (שזה בעצם נגזרת של הקיבולת של המכונה מלכתחילה).

צריך גם להבין שיש בדים שונים, עם צפיפות או יכולת ספיגת מים שונה, הם דורשים זמן ייבוש שונה מבדי כותנה רגילים למשל.

• מעניין 1
פורסם

תתחדש.

ראיתי תלונות רבות יחסית ממשתמשי bsh על מייבשי משאבת חום שהפילטרים שלהם כנראה נסתמים והם מייבשים במשך שבע שעות ולא יבשים. לא כ"כ נתקלתי בתלונות כאלה על Electrolux / aeg. ה aeg שלי עובד כ 4 שנים בערך, נראה אח תאום של מה שקנית. תוקע את הבגדים פנימה, שם על תוכנית הכותנה ב 99% מהמקרים וזהו. נדיר שיש איזשהו בגד שאינו יבש, וזמן הייבוש בד"כ קצר ב 30% מהרשום, על הצג. אבל אני סוחט ב 1400 סל"ד

פורסם

אצל ההורים שלי היו שני מייבשים תוצרת בוש עם מעבה.

כול אחד מהם עבד בערך 3 שנים והתקלקל.

גם כשהם עבדו הם עבדו גרוע.

זה פשוט מוצר שלא תוכנן עד הסוף.

אני חושב שהבעיה הראשונה היא שאין לו קירור אקטיבי עם מאוורר, וזה גרם לו פשוט לרתוח במשך שעות בזמן היבוש.

והבעיה השניה, שאני לא יודע למה קשורה, זה שהמעבה עצמו היה מתמלא ונסתם פעם בכמה שבועות. 

למשל אצלי בבית יש מייבש aeg עם מעבה, אני מנקה את המעבה פעם בחצי שנה.

פורסם (נערך)

אני כבר 4 שנים עם מכונה סימנס טורקית ומייבש קונסרוקטה עם מעבה שנרכשו שניהם יחד באלף שח מיד שנייה.

סוסי עבודה. לפעמים עובדים ברצף 3 מכונות ביום.

הובלתי את שניהם עצמאית בפורד קונקט.

ביד 2 חשוב ממי אתה קונה ובאיזה מצב. 

זה היה דרך הורים של קולגה מהעבודה שחידשו את הבית. המייבש היה כמעט חדש, למכונה עשיתי ניקוי יסודי עם אקונומיקה עד שהבריקה. 

נכון, המעבה בקונסטרוקטה כמו בבוש דורש ניקוי מעצבן.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

בסוף כן הלכתי על הסמסונג DV90T5241AT  בגלל זמני האספקה הארוכים בדגם שרציתי (מסתבר שהוא דגם לא הכי חדש ומה שהציעו לי הוא בדירוג B ו-8 ק"ג). אז הרשיתי לעצמי לשדרג לסמסונג. 

תודה בכל מקרה.

• מעניין 1

• תוכן חדש...