Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אין זמן להתעסק ואין לב למכור 

בדיוק, הייתי כמה פעמים בסרט הזה. 

כשיש לך רכב במצב יפה אבל כזה שלא שווה סכום משמעותי אז אתה נכנס למצב הזה שמצד אחד אתה מבין שאין לך זמן וגם אין לך ממש כסף מיותר להשקיע באוטו ומצד שני אתה מבין שאם תמכור אותו, תקבל איזה 5000 או 6000 ש"ח מקסימום. Wow... שיעלמו בערמת ההוצאות השותפות ואתה אפילו לא תרגיש אותם. לא ישפיעו על המצב הכלכלי שלך בשום צורה. 

אז אתה ממתין. כי זה או שיש לך את האוטו ופוטנציאל להשמיש אותו (שאני מסכים שהרוב לא מגיעים לזה אבל זה סיפור אחר) או שאין לך את האוטו וגם לא התקדמת כלכלית, בגדול נתת אותו למישהו כמעט בחינם. 

אז במה תבחר?

• תגובות 564
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני הגעתי למסקנה שהסיכוי שהאוטו ירקב ויהפוך לגרוטאה שצריך להשקיע בה הרבה גדל בכל חודש שהאוטו עומד בלי לזוז.

כלכלית להחזיק רכב לתחביב זה תמיד לא משתלם. או שאתה מוכר אותו בכמה אלפים שלא תרגיש אותם, או שאתה מעמיד אותו לזמן לא ידוע וכשתרצה לנסוע בו שוב תצטרך להשקיע זמן וכמה אלפים טובים.

אז לפחות שהרכב ישאר על הכביש ומישהו יהנה ממנו. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני נמצא במצב הזה עם ה204. אומנם משופצת קוסמטית ומכאנית כמעט לגמרי, ועומדת מכוסה בתת קרקע, אבל אין לי את הזמן והמקום לבצע תיקון גדול שדרוש כרגע. מצער אותי מאוד

פורסם

אני נמצא במצב הזה עם Audi 80. שלא צריכה שום תיקון, היא במצב נורמלי יחסית עם 90 אלף ק"מ על השעון. וכבר 15 שנה אצלי. 

פשוט אין זמן לכלום...ב 15 שנה נסעתי איתה 8000 ק"מ.

פורסם

נסעתי בכזאת בשנות ה80, עדיין לא יכולתי לנהוג.

לפני שעה, Buki כתב:

אני נמצא במצב הזה עם Audi 80. שלא צריכה שום תיקון, היא במצב נורמלי יחסית עם 90 אלף ק"מ על השעון. וכבר 15 שנה אצלי. 

פשוט אין זמן לכלום...ב 15 שנה נסעתי איתה 8000 ק"מ.

כל עוד שיש ביטוח חובה וטסט לא נורא אם תיסע גם 300 ק"מ בשנה. ברגע שאין ניירת דינה נגזר לעמוד ואחרי זה הרבה יותר יקר להביא אותה למצב נסיעה, גם מבחינה מכאנית.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 6 שעות, amosbmw כתב:

ברגע שאין ניירת דינה נגזר לעמוד ואחרי זה הרבה יותר יקר להביא אותה למצב נסיעה, גם מבחינה מכאנית.

אני לא חדש בעסק הזה (4 רכבי אספנות בעברי כאשר 3 מהם עמדו תקופות ארוכות ללא שימוש) ויודע את זה כמובן אבל זה המצב כרגע.

אני בשום אופן לא אומר שזה נכון או הגיוני  להעמיד רכב לתקופה ארוכה. רק נסיתי לענות לשאלה שנשאלה "למה אנשים עושים את זה?"

פורסם
לפני 33 דקות, osheri כתב:

וואו אני חושב שמעולם לא יצא לי לראות כזו נוסעת בכביש

התייחסתי לזה בשרשור המקביל לפנ ישבועיים כשעלתה לשם תמונה של אחת אדומה משופצת

בתאריך 13.8.2025 בשעה 22:30, EliC25 כתב:

יש לחבר אחת, בצבע לבן. חוץממנה זו בהחלט השניה שראיתי

אותה אחת שאני מדבר עליה שימשה כרכב דיילי של מישהו שגר בסמוך אליי עד לפני 3 שנים. ואז מכר לחבר.

פורסם
לפני 23 שעות, SlowRide כתב:

PXL_20250831_074422198~2.jpg

יש משהו בפרדס חנה. שמחזיק כזעות. במצב שמיש. היא אם כיסוי. בצבע בז. 

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

סאנגיונג קוראנדו. נראה בחזית כמו רנגלר מעלי אקספרס.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...