Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הוצע לי רכב לקניה מחברת הרץ  רכב סוף שנת 2019 עם 50 אלף קילומטר אבל הרכב רשום כרכב השכרה חברת הרץ טוענת שהוא לא היה בהשכרה אלה בליסינג אצל אחד מעובדי החברה האם לדעתכם אפשר לסמוך על זה

פורסם

גם אם אתה סומך עליהם. כשתמכור תצטרך להוריד במחיר לפי המקוריות של הרכב - סיפורים לא יעזרו. הם מוכנים לתת לך מכתב חתום על ידם עם נייר לוגו חתימה וחותמת שזה הסיפור של הרכב?

האם אתה רוכש ישירות מאוטוסנטר?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• ספונסר פורום
פורסם

50,000 ק"מ זה נתון נהדר לרכב השכרה - אבל:

אם כתוב ברשיון הרכב תחת מקוריות השכרה - אז כך צריך להתייחס מבחינת המחיר וכמובן החשדנות הבריאה לגבי רכב שאולי נהגו עליו 100 נהגים שונים ומזדמנים.

השכרה לטווח ארוך (שהיא למעשה חוזה השכרה אחד בלבד שמוארך בכל תקופה) היא דבר אפשרי, וקל להוכיח אותו יחסית.

הייתי מבקש לראות את החוזה לטווח ארוך, ואם אכן נעשה מול נהג בודד אז אתה יכול להיות קצת יותר שקט.

בחברת אוטו סנטר שאמונה על מכירת רכבי הליסינג של הר אמורים לענות לך על הסוגיה הזו.

מחיר המכירה של רכב השכרה צריך לשקף הורדה של 25-30% ממחיר השוק, אחרת אתה הולך לחטוף את ירידת הערך כשאתה תמכור אותו - קח זאת בחשבון.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני שעתיים, ניי כתב:

חברת הרץ טוענת שהוא לא היה בהשכרה אלה בליסינג אצל אחד מעובדי החברה

בגדול אין כמעט רכבים בארץ שעומדים להשכרה, כך בכל אופן מהתרשמות שלי כשהסתובבתי בעבר בכמה מגרשים, תמיד יסבירו לך שזה היה ליסינג או מוצמד לאחד העובדים.

פורסם

הסברים הם הסברים, העובדות הרשומות - השכרה.

קולגה לי שוכר כבר שנה שניה רכב באוויס, חוזה של 3 חודשים שמוארך כל 3 חודשים ל3 נוספים. בתחילת הדרך זה היה כרכב גישור עד שיגיע רכב מבוקש, אחר כך נשאר עם הרכב בשל עיכוב נוסף , ומשום מה עברה יותר משנה. הרכב נוסע מידי יום מקריית גת לפתח תקווה וחזרה.  אלה העובדות. ביום שיצא למכירה יספרו לך שהיה בליסינג לאדם אחד. 

ראה מה כתב לך הלוחש למכוניות. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...