Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב I30 2008 עם 200,000 קמ 

הרכב משמיע רעש  (קשה לי להגדיר את הרעש..) מהמנוע מעל 3000 סלד, הרעש ככל הנראה מהמנוע עצמו -אין רעש בנסיעה מהירה בניוטרל, ובחנייה בניוטרל (בטורים גבוהים) גם יש רעש ככה שזה לא נראה לי קשור לאיזה תושבת (אולי כן?), בטורים נמוכים המנוע די שקט.   ניסיתי לשמוע בחנייה מאיפה הרעש וזה היה נשמע כאילו מתוך המנוע ממש ולא מאיזה מיסב אלטרנטור או מזגן.

בהסתכלות מפקק השמן לתוך המנוע(כמה שאפשר..) נראה שיש בוצה ולא מעט, הרכב ככל הנראה נסע הרבה בעיר (זה קשור?)  וכנראה לא טופל הכי קפדני בעולם. (חדש אצלי)

השאלה אם באמת יכול להיות קשר בין הדברים. 

בכל מקרה הייתי רוצה לעשות ניקוי בוצה, מקריאת השרשורים פה בפורום האופציה היחידה שלא קמו עליה מתנגדים היא ע"י מוסך עם מכונת שטיפה ייעודית, בעבר המליצו על מוסך זיסו מת"א, המספר שפורסם אז לא זמין עכשיו, בנוסף הייתי רוצה לקבל המלצות למוסכים שעושים את הניקוי בדרך הזו באזור ירושלים או באזור חיפה והקריות.  

תודה על זמנכם.

עריכה אחרונה על ידי ELI001
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תתחיל בלהוריד שמן ואז קרטר שמן . 

תנקה רשת משאבת שמן.

כל מה שצריך לכל זה רק תרסיס ניקוי קרבורטור וסמרטוט.

תרכיב הכל. שים שמן זול וחומר פלאש. תן למנוע לעבוד לפי ההוראות של החומר. 

אם אתה אומר שיש הרבה בוצה תעשה את זה כמה פעמים ותחליף פילטר שמן אחרי כל פעם. תקנה זולים רק בשביל התהליך .

(למה כמה פעמים כדי שלא תשאיר בוצה מרחפת איפה שהוא. ותסתום מעברים)

אחרי שסיימת .

תוריד קארטר תנקה טוב שים אטם או משחת איטום . 

שים פילטר חדש שמן טוב וזהו. 

הצלתי ככה מנוע של חבר כשאמרו לו שהמנוע גמור.

זה כל הסיפור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, מוסך דעת כתב:

תודה על התשובה.
אני שם קישור לפוסט שלי.

האם נראה לך שזאת אותה בעיה בגדול? ושזה הפיתרון עבורה?

אם זה אוטומט, 

נשמע שזה מהגיר.

נסיעה ארוכה, חוסר שמן או שמן ישן השמן מאבד מהתכונות שלו. 

בהנחה והכל תקין מסביב תתחיל בקל.

תוריד שמן תחליף פילטר שמן גיר במידה ויש. פותחים קרטר גיר מחליפים ומחדשים שמן.

קיים טיפה חשש לדפיקות בגיר אחרי אם השמן לא הוחלף בתדירות הנכונה רכב ישן קמ גבוה וכו, אבל לאחר נסיעה ובדיקת מפלס שמן תקין זה יסתדר מעצמו לרוב. בדרכ המשיכת הילוך נובעת מלחצים שהמחשב גיר לא מקבל. רק אחכ בודקים חיישנים וכו. 

ובוא זאת סיריון עם 200000 רעש מעל 100 יהיה השאלה איזה וכמה

• תוכן חדש...