Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים. היונדאי סנטה פה 2.4 בנזין. נסיעה בעיקר בכביש. הלכה תיבת העברה אחרי 100,000 קמ. מישהו יכול להגיד אם זה סביר ואם זו בעייה של הדגם הזה. לא נראה לי הגיוני בכלל. 

פורסם

מעניין שכל פעם נכנס פה איזה חבר חדש לכתוב הודעה על יונדאי סאנטה פה או קיה סורנטו, כותב , עונים לו ולא חוזר לעדכן מה היה, מה הקוד תקלה, ומה עשו.

אולי תסביר מה הבעיות וכולי.

כמה אפשרויות - 1. חלק מהדגמים האלה לא כל כך אמינים לעומת האמינות הכללית המצופה מהמותגים האלה.

2. יונדאי וקיה לא נותנות שירות טוב או לא נותנות שירות שניה מעבר לאחריות.

3. צרכן ישראלי לא מבין שגם לקוריאנים יש תקלות ושגם הן כואבות ויקרות, שיט הפנס.
4. יונדאי וקיה לא מכבדות בארץ ולא מפעילות את שלל הריקולים, קריאות שירות יזומות, קריאות שירות שקטות שיש לארהב לדגמים האלו, ברובן דומים לעיתים זהים ולפעמים גם יוצרו בארהב או בעלי תקינת אמריקאית, לצרכן הישראלי הממוצע אין שום ידיעה על הדברים האלה.

5. כל התשובות נכונות

• מעניין 1
פורסם
לפני 4 שעות, דקל גולן כתב:

חברים. היונדאי סנטה פה 2.4 בנזין. נסיעה בעיקר בכביש. הלכה תיבת העברה אחרי 100,000 קמ. מישהו יכול להגיד אם זה סביר ואם זו בעייה של הדגם הזה. לא נראה לי הגיוני בכלל. 

מאיזה שנתון הרכב ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה אבל בעצם השאלה היא אם זו בעיה מוכרת או משהו חריג. כהדיוט שעבר כמה רכבים דומים נראה לי שזה משהו לא סביר. תיקון עולה 16000 ש״ח כך שזה לא צחוק. 

אם אני אדע שזה פאק במודל (2018) אוכל אולי להוציא השתתפות או כיסוי מהיונדאי. 

פורסם

חבר sharing is caring

אני אישית אם אתה לא שם פה את כל פרטי האירוע, דגם מדוייק, קודי תקלה, קוד דגם, קוד מנוע, איבחוני מוסכים וכולי ולא חייבים להסכיר שמות,  לא צריך מספר רישוי,

רק אז אני אשקול לבזבז את זמני לחפש ריקולים בארהב עבורך.

וגם זה רק בגלל שלקרובים יש רכב כזה.

אם לא, מבחינתי נסה את חברך גוגל

• תוכן חדש...