Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה נורת אזהרה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

@טד סיפורי סוחר קלאסיים. מכיר אותם הרבה שנים, כולל נפילה אחת רצינית בפח, שמאז לא קניתי רכב יד שניה אלא ממשפחה (וגם באחד המקרים האלה התברר לי שברכב שקניתי מהחם שלי הוחלפה דלת, תיקון שלא ידעתי עליו, והוא לא חשב שמדובר במשהו משמעותי, כנראה בצדק כי העבודה היתה טובה).

חוץ מזה - הקשר בין הסמל על חרטום הרכב לבין ארץ הייצור רופף, בסופו של דבר הקונצרנים האלה בינלאומיים, ומה שחשוב הוא בקרת האיכות. חלק מדגמי טויוטה מגיעים מטורקיה, סוזוקי מהודו והונגריה, ניסאן מאנגליה ומקסיקו (עם מנועים צרפתיים), רנו\דאצ'יה מייצרים במרוקו (לא יודע האם התוצרת הזו מגיעה ארצה). אתה צריך להכיר את הדגם ומחלותיו, אם המידע הזה בידך לא חשוב היכן יוצר. אם יש מפעל בעייתי המחלות ייוודעו מהר מאוד. אגב, זה לא דבר חדש - למשל הפיאסטה שאבא שלי קנה לפני 45 שנה הגיעה מספרד, וולבו 343 היה הולנדי (ומבוסס על רנו), המטוסים שהיו מטיסים תוצרת חקלאית לבלגיה היו חוזרים עם רכבי אופל תוצרת בלגיה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, טד כתב:

ובאתר Check Car אני רואה את הפרט המעניין הזה:

תוקף הרישוי03/07/2023  

דיברתי איתו לא מזמן והוא אמר לי שהוא עושה טסט לרכב לפני שמעביר לי, כי לדבריו הוא "אוהב לתת את הרכב בצורה מכובדת לאדם שהוא מוכר לו את הרכב" זה אומר שמשום מה הרכב לא נסע חודשיים וחצי, או נסע בלי רשיון.  מי יודע מה הסיבה, אולי היה לו הוצאה גדולה בטיפול הגדול ויתפור לי פתרון קסמים בזול רגע לפני שימכור.

אפשר למצוא פנינים מבלי לצאת מהבית.

אקסטרה - יש ארץ ייצור בCheck Car.  הרכב שלו רכב יפני מבריטניה. כל דבר שקשור לאוטו שלו דפוק.

מעניין על איזה סוג של טסט מדובר-

האם מדובר על ללכת למכון רישוי ולעבור באופן אובייקטיבי את כל הבדיקות הנדרשות ללא כל משוא פנים ולקבל חותמת שהרכב עבר טסט,
או שמא מדובר על ללכת לאיזה מחסן אפל לצד בית של מישהו שנותנים לו כמה שטרות והוא דואג לסדר מה שצריך כדי שתהיה חותמת של טסט ?

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

גם את הפרט הזה אפשר לוודא באתר הממשלתי, תמיד עדיף על אתרים שמקור המידע שלהם וטיב העדכון שלהם לא ידוע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

וולבו 343 היה הולנדי (ומבוסס על רנו)

הוא היה הולנדי כי במקור תוכנן ע"י דאף והיה אמור להיות מיוצר על ידיהם (מה שבאמת קרה רק תחת מותג וולבו). רנו אכן סיפקו את המנועים וזהו (הסיבה שוולבו רכשו את דאף הייתה הגישה למנועי רנו). 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, yohai71 כתב:

הוא היה הולנדי כי במקור תוכנן ע"י דאף והיה אמור להיות מיוצר על ידיהם (מה שבאמת קרה רק תחת מותג וולבו). רנו אכן סיפקו את המנועים וזהו (הסיבה שוולבו רכשו את דאף הייתה הגישה למנועי רנו). 

כל עוד לחברת וולוו אכפת מהשם שלהם, גם אם הם ימכרו תחת השם שלהם מוצר של רנו או של איזה סיני עלום שם, אפשר לסמוך עליהם שהם בדקו וווידאו שזה יהיה ברמת אמינות הולמת לנהוג אצלם.

ברגע שלא אכפת להם מהשם שלהם (מקוה שהרגע הזה עוד לא הגיע), איך סיבה לשלם יותר על וולוו, מכל מפעל שהוא.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

יש סוחר רכב מהצפון (א.מ) שמציג עצמו כאדם פרטי, כבר דובר עליו בפורום. 

אני נפלתי בפח שלו, אבל זה היה במכירה למזלי ולא בקניה. 

פורסם (נערך)

הבטחתי לעדכן,

בסוף לא התקשרתי לקבוע איתו באמצע הדרך ולא כלום,

התקשרתי לעוד כמה מסתבר יש מלא נוכלים-אולי הרוב אפילו, מלא סוחרים, מלא כסתחים, קולטים שאני בא עם מלא שאלות מדויקות וכוונות לבדוק וישר חושפים את האמת, אם אני אתחיל לשלוח את כל האנשים האלה לאמצע הדרך הם יתגודדו נגדי בסוף. הם הרוב.

מצאתי אדם שבSMSים נראה שסגרנו, ואז דפק לי Ghosting.

באינטרנט מסתבר זה בחור כבד שמיעה,

וכשאני מוצא רכב טוב - יש את האדם המבאס הקבוע שמוריד אותי ממנו.

למצוא אוטו כנראה זה כמו מסע כומתה .

עריכה אחרונה על ידי טד
פורסם
בתאריך 24.9.2023 בשעה 12:14, טד כתב:

הרכב שלו רכב יפני מבריטניה

זה דווקא בסדר.

לא מעט יצרנים מייצרים מחוץ לארץ המקור.

הונדה ייצרה בטורקיה ובאנגליה (אולי עדיין).

טויוטה מייצרת בטורקיה, בצרפת ועוד.

זה לא אמור להטריד אותך דווקא.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, dorsht כתב:

זה דווקא בסדר.

לא מעט יצרנים מייצרים מחוץ לארץ המקור.

הונדה ייצרה בטורקיה ובאנגליה (אולי עדיין).

טויוטה מייצרת בטורקיה, בצרפת ועוד.

זה לא אמור להטריד אותך דווקא.

זה בסדר הסטנדרטים שלי יורדים בהדרגה.. 😅

עריכה אחרונה על ידי טד
  • תוכן חדש...