Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם הכוונה לזה, שלא מחייב שום משיכה (

image.png.1fc84acb2dbe905b9b72afae6c9e95c8.png                  או      image.png.b66cffbdba166634c4395f2eb5db84d4.png שמשמש עיריות

או לזה

image.png.87525eca85b26b7493c4c62efc80e5de.png שדורש משיכה מינימלית 

image.png

• מעניין 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

יש לעיריות גם כזה שמרים ישר לפח הזבל. אבל לא נראה לי שהתכוונו לזה כאן...

אני לא לגמרי הבנתי למה הכוונה ב"רכבים עם הנעה קדמית" שמתוארים בכתבה אך ככל הנראה מדובר על תקלות משביתות שאסור אפילו להשתמש במשיכה מינימלית.

לא נזקקתי הרבה לגרירות בשנות הנהיגה שלי, אבל כשהיה צריך תמיד הודעתי מראש בקריאה בטלפון שמדובר ברכבים עם הנעה אחורית ושעל פי הוראת יצרן אסור לגרור אותן בגרר משקפיים. תמיד נענו לבקשתי ושלחו גרר "משיכה מינימלית" ללא תוספת תשלום.

ברכב ה4X4 שרכשתי עכשיו יש מדבקה גדולה במפתן דלת נהג שאוסרת גרירה:

car-crush-Penz-crane-GmbH-Osterreich-FN-323618i-on-wikimedia.jpg

s-l1600.jpg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

ציטוט מתוך הקישור שהוצג להלן: "המבקשים טוענים כי ככל שמדובר ברכבים החדשים העולים על הכביש, לרבות בעלי הנעה קדמית, הנעה מלאה, היברידים, חשמליים וכלי רכב אשר נשלט ע"י מחשב, הרי שהעברתם למוסך חייבת להיות בגרר בהרמה."

ציטוט מהספר רכב שלי (ידני חדש 2023): "אם נחוצה גרירת חירום, אנו ממליצים לבצע זאת באמצעות מרכז שירות מורשה של יונדאי או שירות גרירה מסחרי. כדי למנוע נזק לרכב, יש צורך בהרמה נכונה ובתהליכי גרירה נכונים. מומלץ להשתמש בעגלות גרירה או במשאית משטח. מקובל לגרור את הרכב כאשר גלגליו האחוריים על הקרקע (ללא עגלת גרירה), וגלגליו הקדמיים מורמים מעל הקרקע הרכב נגרר על ידי משאית גרר מסחרית ולא נעשה שימוש בעגלות גרירה, יש להרים תמיד את הגלגלים הקדמיים של הרכב ולא את האחוריים. "

אז נראה שהתובעים לא עשו שיעורי בית עד הסוף ומכלילים גם שלא לצורך. כך שרכבי שהוא חדש ועל הנעה קדמית, יכול להגרר גם על ידי גרר משיכה, כן בהתאם להנחיות מסוימות. ולא חייב גרר הרמה.

• תוכן חדש...