Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. איזה מצבר מומלץ לטויוטה קורולה 2021 היברידית? כמה אמפר? איזו חברה?

2. על המצבר הנוכחי (שהגיע עם הרכב החדש) כתוב:

12V 20HR: 45Ah CCA: 360A

אני מבין 12 וולט,  מה זה אומר 20 שעות? והאם הוא 45 אמפר וזה מה שאני צריך?

3. מהיכן מומלץ לרכוש? (כולל הגעה עד אלי + התקנה)

4. כאשר הרכב לא הניע והתנהג בצורה מוזרה, היה כתוב ParkingBrake Unavilable ודוושת הבלם קפצה,

חיפשתי בגוגל ומצאתי דרך איך לאפס את התקלה(?) הזו, היא אכן נעלמה אבל אז היה כתוב Smart Entry & Start System Malfunction.

החלפתי סוללות בשלט, לא עזר, ניסיתי להניע ע"י הצמדת השלט לכפתור ההתנעה, גם לא עזר.

ראיתי סימפטומים של מצבר גמור: האורות ברכב היו חלשים והצופר לא עבד - האם ההודעות שראיתי הם גם סימפטום של מצבר?

5. ניסיתי להניע עם Jumper ולא הצלחתי, אבל לדעתי הוא ישן ולא בטוח שהוא טוב, רציתי להניע בשיטה המסורתית עם כבלים,

אבל הזהירו אותי שלא כדאי כי אני יכול לגרום לנזק ויתרה מכך, אמרו לי שאי אפשר להניע עם כבלים כרגיל מהמצבר מקדימה,

אלא מכיוון שהרכב היברידי, צריך להניע מאיזה חלק שנמצא בתא המטען באיזור הצמיג הרזרבי (לא הבנתי אם להניע משם או רק לנתק שם משהו קודם).

מישהו יודע להסביר מה הכוונה?

6. מישהו יודע להמליץ על Jumper לרכישה?

תודה רבה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני 18 דקות, Ben Gordon כתב:

ניסיתי להניע עם Jumper ולא הצלחתי, אבל לדעתי הוא ישן ולא בטוח שהוא טוב, רציתי להניע בשיטה המסורתית עם כבלים,

אבל הזהירו אותי שלא כדאי כי אני יכול לגרום לנזק ויתרה מכך, אמרו לי שאי אפשר להניע עם כבלים כרגיל מהמצבר מקדימה,

אלא מכיוון שהרכב היברידי, צריך להניע מאיזה חלק שנמצא בתא המטען באיזור הצמיג הרזרבי (לא הבנתי אם להניע משם או רק לנתק שם משהו קודם).

עד כמה שאני יודע לא נוגעים במצבר שנמצא בתא המטען, בהרבה היברידיות הקטבים נמצאים בתיבת הפיוזים. 

לפני 20 דקות, Ben Gordon כתב:

מישהו יודע להמליץ על Jumper לרכישה?

תלוי מה הצרכים שלך, יש כמה חברות מומלצות: נוקו, יוטראי, באסוס ועוד. כמובן בהתאם לצרכים, המחירים והאיכות שונה מאוד. 

פורסם

לפני 41 דקות, topop כתב:

עד כמה שאני יודע לא נוגעים במצבר שנמצא בתא המטען, בהרבה היברידיות הקטבים נמצאים בתיבת הפיוזים. 

1. נכון, הוא גם אמר משהו כזה, יש אולי הסבר כיצד לעשות זאת, או אולי וידאו?

2. מדוע עם ג'מפר כן אפשר לנסות להניע רגיל? (כלומר, לחבר לפלוס ולמינוס של המצבר ולהניע), מה ההבדל?

לפני 41 דקות, topop כתב:

תלוי מה הצרכים שלך, יש כמה חברות מומלצות: נוקו, יוטראי, באסוס ועוד. כמובן בהתאם לצרכים, המחירים והאיכות שונה מאוד. 

3. הצרכים שלי זה להניע את הרכב שלי :-) 

פורסם (נערך)

רכב היברידי לא יכול לתת כבלים אבל יכול לקבל. 

תפתח קריאה בידידים, ישמחו לעזור לך, תתקשר:1230 בלי כוכבית.

לגבי בוסטר לרכב שלך, תסתכל בשרשור הזה:

עריכה אחרונה על ידי topop
פורסם
לפני 56 דקות, topop כתב:

רכב היברידי לא יכול לתת כבלים אבל יכול לקבל. 

תפתח קריאה בידידים, ישמחו לעזור לך, תתקשר:1230 בלי כוכבית.

לגבי בוסטר לרכב שלך, תסתכל בשרשור הזה:

תודה רבה, איך רכב היברידי מקבל כבלים? להבנתי לא כמו רכב רגיל, יש אולי הסבר או וידאו שאפשר להבין ממנו?
בלי קשר ויותר חשוב כרגע: איזה מצבר אני צריך? 45 אמפר?

(
על המצבר הנוכחי (שהגיע עם הרכב החדש) כתוב:

12V 20HR: 45Ah CCA: 360A - אני מבין 12 וולט,  מה זה אומר 20 שעות? והאם הוא 45 אמפר וזה מה שאני צריך?)

פורסם
לפני 10 דקות, Ben Gordon כתב:

תודה רבה, איך רכב היברידי מקבל כבלים? להבנתי לא כמו רכב רגיל, יש אולי הסבר או וידאו שאפשר להבין ממנו

אני לאחרונה הלך לי המצבר לאחר 8 שנים !!!! בא צדיק מידידים ועזר להניע, ניסה בהתחלה עם בוסטר, בסוף הצליח עם כבלים,   הלכתי לחשמלאי רכב אמר שזה פעם ראשונה בחיים שלו שהוא פוגש כזה מצבר, למעשה הוא  נתן לי מצבר חדש של ורטה ב500ש''ח.

פורסם
לפני 31 דקות, Ben Gordon כתב:

איך רכב היברידי מקבל כבלים?

כפי שכתבתי, בחלק מהרכבים הקטבים נמצאים בתיבת הפיוזים. 

לפני 31 דקות, Ben Gordon כתב:

איזה מצבר אני צריך? 45 אמפר?

לא יודע לענות על זה. תנסה לפתוח קריאה בידידים ולנסוע לחשמלאי. מאיפה אתה בארץ?

פורסם
Just now, topop כתב:

אז כרגיל. אולי לא חיברו את הכבלים מספיק זמן?

אנסה שוב, רק לא הבנתי, ברכב היברידי אמור להיות מצבר רגיל כזה?

פורסם
Just now, topop כתב:

כנראה... 

אגב, אם הוא בן שנתיים הוא עדיין לא אמור להיות בסוף חייו. מתי הרכב נסע לאחרונה?

הוא לא נוסע הרבה (ממוצע של 10K ק"מ השנה וגם זה בעיקר טיולים),

נסע פעם אחרונה לפני כשבוע ונוסע בעיקר נסיעות קצרות ורק פעם בשבוע.

פורסם
לפני 3 שעות, Ben Gordon כתב:

ניסיתי להניע עם Jumper ולא הצלחתי, אבל לדעתי הוא ישן ולא בטוח שהוא טוב, רציתי להניע בשיטה המסורתית עם כבלים,

לפי ספר הרכב שלך מתחברים למצבר כרגיל 

Screen Shot 2023-09-12 at 22.46.47.png

לגבי המינוס אפשר להתחבר לשלדה עצמה

• תוכן חדש...