Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, ראיתי ביד 2 מודעה על טויוטה ראב 4 2020 מסוכנות רכב "ענק הרכבים" בראשל"צ.

רציתי לשמוע המלצות/דיס המלצות על הסוכנות הזו.

בכלל, מתלבט אם בכלל לגשת לסוכנות רכב או לקנות מפרטי.

פורסם

רכשתי ממנו רכב בעבר. היה בסדר גמור. אבל כמו כל סוחר (וגם מוכר פרטי) כבדהו וחשדהו. סוחר בסדר גודל כמו שלו לא ירמה בכוונה תחילה, אבל כמעט תמיד המידע שיש לסוחרים על הסחורה שהם מוכרים הוא די מוגבל, והם בד"כ מספרים מה שהם יודעים (אבל המידע שלהם הוא לא רב) 

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחירי ביטוח בדקת?

סוחר רכב שומע מה שמספר לו המוכר ומייפה את זה עוד יותר. אני מעדיף להתרשם ולקנות ישירות מבעל הרכב. לא לוותר על בדיקה ותיעוד טיפולים

• אהבתי 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
בתאריך 5.9.2023 בשעה 21:01, Michazzz כתב:

מחירי ביטוח בדקת?

סוחר רכב שומע מה שמספר לו המוכר ומייפה את זה עוד יותר. אני מעדיף להתרשם ולקנות ישירות מבעל הרכב. לא לוותר על בדיקה ותיעוד טיפולים

מה לגבי הביטוח?

אני יודע שהוא לא זול לראב 4.

פורסם

בגלל שזה רכב סופר גניב המחירים לביטוח גבוהים. אם אתה מודע לזה ובדקת מחירים אז מצוין

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם
לפני 7 שעות, roneni82 כתב:

מה לגבי הביטוח?

תימחור של ביטוח קשור גם למאפיינים רבים של בעל הרכב וגם למאפיינים רבים של הרכב עצמו, ולכן תצטרך לפנות לכמה חברות ביטוח ולבדוק מה מציעים לך כדי לקבל תמונה אמיתית.

לא תוכל להסתפק במספרים שיספרו לך אנשים אחרים.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
בתאריך 8.9.2023 בשעה 10:36, roneni82 כתב:

מה לגבי הביטוח?

לאחרונה ביטחתי שני רכבים במשפחה ולאחר בדיקה מול כמה מחברות הביטוח המוכרות ליברה נתנה את המחיר הטוב ביותר וגם תנאים .. ממליץ לך להוסיף אותם כאופציה

• תוכן חדש...