Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרות דאר נכנס MacOS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשברתי ☺️

אני פונה לחכמי הפורום, שכבר הוכח שהם כאלה במגוון נושאים, לסיוע בהגדרות תיבת המייל במחשב הנייד. ( המייל בטלפון  ובאייפד פועל מצויין) 

נטשתי את סביבת החלונות 11 ששימשה אותי בעבודה לטובת מקבוק פרו 2017 . 

המטרה היא להנות מסנכרון מלא בין הנייד האייפד והמחשב מבלי לטרוח יותר מידי. אציין שמבחינת נוחות, אין על מיקרוסופט , אבל עיבוד תמלילים עדיין סביר למרבית השימושים. גליון נתונים טרם חפרתי לעומק, אבל תכנת הדאר שוברת אותי.

נניח בצד את העורך האומלל,בהשוואה לעורך הדאר של אאוטלוק. אבל הגדרות תיבת הדאר הנכנס ,זה כבר שערוריה 😐

הגדרות IMAP של חשבונות הגוגל, אין בעיות.  אבל.... דאר נכנס בתיבה של פרטנר, שמשמשת אותי מימי ראשית המייל האינטרנטי , מוציאה ממני את המיץ . 

תמיכת המייל של פרטנר 012, לא מכירה אפל רק מיקרוסופט. 

ההגדרות pop.012.net.il  או imap.012.net.il  כמובן עם מספרי הפורטים הנכונים נתקלות בבעיות אותנטיקציה והחיבור נכשל. ובאופן מוזר, קריאת הודעות מריצה את מונה ההודעות הנכנסות אבל דבר לא מוצג בחלון התיבה הנכנסת של החשבון הזה.

מאידך הגדרת דאר יוצא, פועלת כשורה על  smtp.012.net.il . 

אנא הושיעוני ותבוא עליכם הברכה.

zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 16 דקות, zaf כתב:

אציין שמבחינת נוחות, אין על מיקרוסופט , אבל עיבוד תמלילים עדיין סביר למרבית השימושים. גליון נתונים טרם חפרתי לעומק, אבל תכנת הדאר שוברת אותי.

מודה שאין לי שומדבר בחלונות שאני מתגעגע אליו, וכל מה שאני יכול לעבוד אונליין אני מעדיף, אבל אני לא מבין למה לא להריץ אופיס ואאוטלוק על מק, אם אתה כ״כ מתגעגע...?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

לא מריץ אופיס במק.

המכשיר נרכש מחברה ״ששיחררה״ עובדים 🥺 עבר ריסט מלא ושודרג למערכת הפעלה עדכנית . כל הסביבה היא macos אחרון. 

אין לי צורך במוצרי מיקרוסופט, אבל הדואר נחוץ להתנהלות היומית. 

במהלך כל שנות עבודותי , ערכתי הרבה מאד תיעוד ,מצגות/הדרכות וחישבובים שונים . 

כתיבת מסמכים בני עשרות עמודים בוורד כולל תוכן עינייינים ושילובי אלמנטים. הייתה יחסית פשוטה בהשוואה לעריכה עם pages. ניחא.

הסיפור - דאר נכנס במקבוק. משרת IMAP .012.net.il

כפי שכתבתי, תפקוד האפליקצית דאר המכשיר הנייד ובאייפד תקין. רק במקבוק יוק. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

https://apps.apple.com/us/app/microsoft-outlook/id985367838

תוריד אאוטלוק, זה בחינם אין צורך לשלם על חבילת אופיס.

ובלי קשר - רוב תוכנות אופיס (בטח הבסיסיות וורד, אקסל, פאוורפוינט) זמינות למק. אפשר לקבל רישיון בחינם ממשרד החינוך כל עוד יש תלמיד בבית, או לבקש ממישהו שיש לו תלמיד בבית..

https://students.education.gov.il/studies-general-info/office

פורסם

תודה,
אם לא אצליח, זה ככל הנראה יהיה הפתרון.

רק הערה קטנה,  a work around is not a solution.

השאלה, אם יש כאן מומחי אפל, היכן לחפש את הבעיה? מה הסיבה שה  שהאימות מול שרת imap נכשל? כאשר ברור שהפורט נכון, השימוש בהצפנה והשיטה נכונים (עובדתית עובד באייפד ובמכשיר הנייד) 

פורסם

באמת שאין לי מושג למה זה עובד/לא עובד, אבל אחת החרטות הגדולות שלי בחיים זה שלא העברתי את ההורים שלי מתיבת המייל אצל ספק לג׳ימייל. היום הם כבר רגילים לדרך שלהם לנהל מיילים ואני לא אזיז אותם.

אבל לפני כמה שבועות הייתה תקלה בשרת המייל של הספק ולקח שבוע עד שהמייל חזר לאוויר. 

שבוע!

זה בגלל שנשארו כמה אלפים בשירות, וזה לא ממש מעניין אף אחד.

אז... אם המייל שלך פרטי, הייתי שוקל הגירה הדרגתית לשירות מייל אחר. כל זמן שהכל עובד, סבבה, אם אם תהיה בעיה, זה שירות שכבר לא מעניין את נותן השירות.

פורסם

אכן, רק שהבעיה היא שכתובת המייל הזו משמשת בכל מיני מקומות שאני לא ממש זוכר. 🙄

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פתח תיבה חדשה בג'ימייל, ביאהו או בכל חינמי אחר.

העבר לשם את כל המקומות שאתה כן מכיר

השאר את התיבה הישנה פעילה ועקוב אחרי מי שעדין  מתקשר אתך דרכה, והעבר אותו לתיבה החדשה.

בסוף סגור את הישנה.  אם עדין ישארו כמה גופים שמעודכנים על התיבה הסגורה - כנראה שהם לא ממש חשובים לך אם לא היתה כל פעילות מולם שם.

פורסם
לפני 18 שעות, zaf כתב:

אכן, רק שהבעיה היא שכתובת המייל הזו משמשת בכל מיני מקומות שאני לא ממש זוכר. 🙄

כמו שייעצו למעלה. מה שלא תעשה עכשיו, לא יהיה יותר קל אח״כ.

• תוכן חדש...