Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שמעתי על אופציה רכב מימון מלא או חלקי ללא ריבית.

מדובר דרך בנק / חברות מימון / חברות רכב / סוכנים

1.אפשר הצעות מנסיון / או אם יש לכם כזה

2. ממה יש להיזהר ?

תודה

פורסם

אין חיה כזו, למה שגוף פיננסי יתן לך הלוואה ללא ריבית?

לפעמים אפשר לקבל הלוואה ללא ריבית מבנק בתמורה להעברה של חשבון משכורת החל מגובה מסויים.

לחלופין לפעמים אפשר לקבל הלוואה ללא ריבית דרך הגורם שמוכר לך את הרכב, אבל זה רק בכאילו ללא ריבית. ללא ההלוואה בד״כ ניתן לקבל הנחה.

פורסם

היי נשמע טוב מידי כדי להיות אמיתי, לא שמעתי על זה ואם זה קיים אני כמובן מעונייןXD. לא ניראה לי שזה אמיתי כי יש ריביות במשק אז מי יספוג את ה6-7-8 אחוזי ריבית? זה אלפי שקלים בשנה...

• אהבתי 1
פורסם

בדרך כלל "הלוואה ללא ריבית" זו הסוואה. האפשרות הנגדית היא "הנחת מזומן". ההפרש ביניהן הוא הריבית האמיתית (בניסוח מטעה).

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה לכם,

היה המבצע של שברולט על דגם אחד שעולה 180.000 ללא ריבית. אבל לא אהבתי את הרכב.

לפני 14 דקות, חגאי א כתב:

אולי אתה רוצה שהם ישלמו לך כסף גם כל חודש? 

הם לא יעשו אבל אם אתה מוכן לשלם לי עבור הרכב אשמח XD

פורסם

שמע אם עושים לך מבצע בלי ריבית זה אומר שהם יכולי למכןר את הרכב במזומן בהנחה יפה 

לתת לך הלוואה ללא ריבית זה להפסיד עליך 5 אחוז לשנה . הם יכולים לשים את הכסף שלהם בקרנות כספיות ללא סיכון ונזילות כל יום ולקבל 5 אחוז רווח לשנה 

אז זה כאילו הם משלמים לך 5 אחוז לשנה אתה מבין?

אם הבנת עד פה אז את הגם מבין שאין דבר כזה הלוואה ללא ריבית על רכבים בטח לא ברביות של היום

• אהבתי 2
פורסם
לפני 13 שעות, שמעוני1900 כתב:

תודה לכם,

הם לא יעשו אבל אם אתה מוכן לשלם לי עבור הרכב אשמח XD

זה אומר שהמחיר האמיתי של הרכב אינו 180, אלא פחות.

תתקשר ותשאל כמה הוא עולה אם יש לך את כל הכסף זמין לרכישה. 

ואז תגלה שיש ריבית גם ברכישה הזו.

אם יש לך אפשרות קח הלוואה מקרן ההשתלמות. אלו הריביות הנמוכות ביותר.

פריים או פריים מינוס 0.2/0.3/0.4

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 שעות, שמעוני1900 כתב:

...

אם תבוא עם מזומן, כנראה תקבל את הרכב בהנחה - אני מניח סביב ה 170 אולי אפילו פחות.

זה דרך נפוצה להכניס ריבית מבלי לקרוא לזה ריבית.

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...