Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המדפסת אצלי כבר מספר שנים ועדיין עם הטונר המקורי שהגיע איתה (1600 צילומים אני חושב). הופיעה לי הודעה שהטונר נמוך. אני מתלבט האם זה בסדר לקנות תואם או שעדיף מקורי? ההפרש יכול להגיע לכמעט 300 שח

דבר שני, מאיפה כדאי להזמין מבחינת הפרשי מחירים? האם אפשר להזמין מאמזון למשל או שעדיף לקנות בארץ?

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

אני עם הגרסה הקודמת (2700) - טונר מקורי מחזיק אצלי 3-4 שנים, אז אני מזמין טונר מקורי. מוצא את המקור הזול ביותר בזאפ. אין הצדקה להזמין מחו"ל.

לגבי טונר חלופי - יוצא יותר זול אבל מניסיוני (בעיקר בעבודה עם שלל מדפסות בראדר) איכות הדפסה פחותה וגם אורך החיים יותר קצר. כיוון שמדובר בכמה עשרות שקלים שמחלקים על 3-4 שנים מדובר בהפרש זעום.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנחנו עובדים עם דגם המדפסת הזו פה במעבדה (מסיבה לא ברורה, אנשים מתעקשים להדפיס פה מלא זבל).

בכל מקרה, ניסינו פעם טונר חלופי ומהר מאוד חזרנו למקורי (גם נגמר מהר וגם הדפיס גרוע).

לא יודע מאיפה מזמינים, אבל כן הייתי מקפיד על מקורי - כנראה שזה יחזיק יותר זמן (וייתן איכות טובה יותר). גם כך זה מחזיק כמה שנים בשימוש ביתי.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אני עם הגרסה הקודמת (2700) - טונר מקורי מחזיק אצלי 3-4 שנים, אז אני מזמין טונר מקורי. מוצא את המקור הזול ביותר בזאפ. אין הצדקה להזמין מחו"ל.

לגבי טונר חלופי - יוצא יותר זול אבל מניסיוני (בעיקר בעבודה עם שלל מדפסות בראדר) איכות הדפסה פחותה וגם אורך החיים יותר קצר. כיוון שמדובר בכמה עשרות שקלים שמחלקים על 3-4 שנים מדובר בהפרש זעום.

הבנתי. תודה. מכיוון שאני באמת לא מדפיס הרבה אז אולי כדאי כבר להשקיע במקורי.  הטונר שהגיעה עם המדפסת החזיק אצלי כמה שנים טובות על 1600 צילומים ואני מניח שעדיין יש לי עוד כמה הדפסות עד שהוא יגמר לחלוטין. במידה ואקנה את ה 3000 צילומים, האם יש חשש להתייבשות אחרי זמן מסויים? כי כמו שאמרתי, לקח לי כמה שנים טובות לסיים את ה 1600

• תוכן חדש...