Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסמך שנשלח בג'ימייל נעלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחצתי על מסמך בווצאפ ושיתפתי אותו (כלומר שלחתי) בג'ימייל. משום מה אני לא מוצא את תיעוד לשליחה בלשונית 'נשלחו' של ג'ימייל. בדקתי גם באפליקציה בסמארטפון וגם בנייח ואין שום זכר למייל שנשלח ואני יודע בוודאות שזה נשלח כי לאחר מכן שיניתי את המסמך במחשב של הנמען (הייתי לידו). חשבתי שהפרטים שלו אצלי ומתברר שאין לי ואני צריך לשלוח לו עוד דברים וזאת הדרך שלי לתקשר איתו. יש מה לעשות בנדון?

פורסם

מה גודל המסמך?

בוואטסאפ מגבלת גודל הקובץ גדולה משמעותית מאשר בג'ימייל. אז יכול להיות שהוא לא עבר בגלל זה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

האם אפשרי שמחקת את המסמך? אם האירוע היה ב-30 הימים האחרונים חפש בתיקיית המחוקים.

חוץ מזה - אם ערכת את המסמך במחשב של הנמען אולי שלחת מהמייל שלו (לעצמו)?

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, Opel Astra GSI כתב:

תבדוק אולי בטעות מחקת וזה בסל אשפה או בטיוטות

אכן היה בסל מחזור. אין לי מושג איך הגיע לשם ויש מצב שבטעות נלחץ (למרות שתמיד אמור להישמר עותק בתיקיית נשלחו). תודה 👍

• תוכן חדש...