Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

ברשותי רנו קליאו 2015. בשבוע שעבר נדלקה לי נורת מנוע אדומה, ואחרי ביקור במוסך ובדיקת מנוע בלחץ הפוך ראו שאחד הצילנדרים מתפקד ב6% במקום 25% ואמרו שזה דורש החלפת מנוע.

כרגע מבחינת נהיגה הרכב נוסע כרגיל, והבעיה לא ממש מורגשת.

הבנתי שהחלפה של מנוע תעלה בסביבות ה10-12 אלף ש"ח, אז אני מנסה להבין מה כדאי לעשות עם הרכב עכשיו.

המחירון שלו לפי לוי יצחק הוא סביב ה30K, אז אני לא בטוח אם שווה לטפל ברכב או לא.

האם למשל ביד 2 או בסוכניות הטריידנים מתעסקים עם רכבים כאלה? אם כן מה בערך יהיה השווי שלו?

או שעדיף פשוט לתקן את הבעיה בכל מקרה ורק אז למכור בשביל להפסיד פחות?

פורסם (נערך)

קודם כל, תנסה אצל קרסו[פריסבי]. תנסה לעשות שם החלפה, ולהוסיף על רכב אחר אצלהם .

במגרשים יציעו לך בלחץ 15000{אם בכלל},  ובתנאי שתקנה אצלם רכב אחר בהחלפה..

במגרשי טרייד-אין יבואן לא בטוח שיתעסקו עם זה.

גם אם כן יישחטו אותך במחיר, ויעיפו אחר-כך את הרכב למגרשים של סוחרים.

[ושוב סליחה על פסימיות, אך לצערי זו המציאות בשטח] .

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

@yossiaviel קרסו? הצחקת אותי.

15000? אולי 5000...

לדעתי ההחלטה תלויה בתקציב שיש לך להחלפת הרכב.

1. המנוע ידוע כבעייתי היו / יש תביעות נגד רנו על בעיות במנוע זה. כדאי לבדוק אם היבואן משתתף בתיקון במקרה של תקלות מסוימות.

2. הדגם לא נמכר במחירון אלא בהרבה פחות.

3. אם יש לך תקציב לרכוש משהו אחר תנסה למכור במצב הקיים ב-15000 ש"ח  (ואל תסרב גם ל-10000 ש"ח)

4. קח בחשבון שעלות התיקון שאומרים לך היא בלי בלתמי"ם (שתמיד יהיו) ולכן זה יכול לעלות גם 15000 ש"ח.

5. הייתי במצב דומה לפני שנה בדיוק עם רכב הרבה יותר מבוקש ומחירון דומה - מכרתי את הרכב בפחות משליש מערכו לראשון שבא, וקניתי רכב חדש (אבל זו פריבילגיה של מי שהפרוטה מצויה בכיסו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 15 דקות, zvit כתב:

@yossiaviel קרסו? הצחקת אותי.

15000? אולי 5000...

תישמע,

הייתי קצת צנוע. לא רציתי לפגוע בבן אדם .

אבל למען האמת ,אם הוא ייקח רכב יקר בהרבה, ויחסית חדש, כן יש סיכוי שיחשיבו לו את זה ב-15000.

על הנייר כמובן. 

ז"א, ככל שהוא יעשה טרייד על רכב חדש ויקר יותר, ככה ייתנו לו יותר[יחשיבו את זה] על רכב שלו .

מבחינתם הרכב שלו יועבר אליהם. בעלות אפסית .

מבחינתו, הוא כאילו מכר להם את הרכב, סביב 15. פלוס, מינוס .

כל זה כמובן, אם הוא ייקח אצלם רכב יקר.

פורסם

זהו - שלא.

טרייד-אין במחיר שלא משקף את ערך הרכב = חלופת הנחה שהלקוח היה מקבל אם לא היה בא עם רכב לטרייד-אין.

יתרה מזאת בהרבה מהמקרים כשהלקוח בא עם נבלה והעסקה כוללת רכב יקר ערך הטרייד יכול שלילי כי הטרחה בהעסקות עם הנבלה עולה יותר מהשווי שלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על התגובות, אני אשקול מה לעשות.

בתאריך 18.8.2023 בשעה 14:14, netanel1014 כתב:

הרכב אוכל מים / שמן?

לא נראה ככה, לא הייתי צריך למלא מעבר לטיפולים שותפים עד היום.

• תוכן חדש...