Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לשדרג את הרכב של האשה, 

הרכב יסע סביב ה15K בשנה,

חשוב שהרכב יהיה:

1. נוח לחניה, אם אין מצלמת רוורס מקסימום אתקין אפטר מרקט.

2. בטיחותי, כי הילדים נוסעים איתה הרבה יותר ממני,

3. זול לאחזקה.

ההתלבטות בגדול בין 4 דגמים:

קיה סטוניק, יש 2 מנועים 1.4 אטמוספירי, ו1.0 טורבו רובוטי

סיאט ארונה 1.0 רובוטית,

הונדה HRV, 1.5 עם גיר רציף,

סוזוקי ויטארה 1.6 פלנטרי, כנראה הכיוון 2X4, הבנתי שיש גם דגם 4X4 אך אני מניח שזה סתם יצרוך יותר דלק, גם כך לא נצא איתו לשטח.

• רעיון גרוע 1
פורסם

לא ציינת תקציב, לפי הויטארה 1600 אני מניח שאתה מדבר על דגמים יחסית ותיקים.

אומר לגבי הארונה - קודם כל, dsg אם כי במהדורה מתקדמת. שנית, בסופו של דבר מדובר בסופרמיני, צריך לבדוק היטב האם מספיק מרווחת לצרכיך, גם במושב האחורי וגם הבגטג'

ואם דיברת על ויטארה 1600 בדוק את הסוזוקי קרוסאובר, הרבה יותר מתאיצה למשפחה. רצוי גרסת 1400 טורבו, ואם בודקים 1600 (הדגם שעד 2016) - בתנאי שתיבת ההילוכים הוחלפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• ספונסר פורום
פורסם

התמורה הטובה ביותר שמשלבת פרקטיות, בטיחות, אמינות ותחזוקה שוטפת לא יקרה היא לדעתי בין 

ויטארה (פשוטה ואמינה, עם ציון טיפה פחות טוב בהגנה על הנוסעים אך עדיין 5 כוכבי בטיחות)

והארונה 1.0 - יותר חסכונית בדלק, אמינות מכלולים מוכחת, 95% ציון הגנה על נוסעים (לעומת 89% בויטארה), בלאי ידוע של המצמדים 

שניתן לצמצם ע"י נהיגה נכונה בפקקים, והנאה גדולה יותר בשימוש עקב שילדה עדיפה.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם

כתבתי בכותרת בגדול ,60-65

אני כן רוצה סופרמיני, הבעיה שרציתי מאזדה 2 אך תא המטען פצפון,

הרכב השני זה קיה ספורטאג' הוא הראשי לטיולים,

שלב בגדול להסעת ילדים ונסיעה קצרה לעבודה, אולי פעם ב... ,נסע איתו לטיול קרוב, אך הייעוד שלו יהיה משני לאשתי.

הקרוסאובר 1.6 לא בא בחשבון כי בגלל התיבה בעייתי, וגם גדול מדי, היא לא מסתדרת כל כך עם רכבים גדולים.

• רעיון גרוע 1
פורסם (נערך)

סופר מיני חסכונית ובטיחותית,  עם בגאז' בגודל נורמלי - הונדה ג'אז.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 שעות, wildlands2019 כתב:

כתבתי בכותרת בגדול ,60-65

אני כן רוצה סופרמיני, הבעיה שרציתי מאזדה 2 אך תא המטען פצפון,

הרכב השני זה קיה ספורטאג' הוא הראשי לטיולים,

שלב בגדול להסעת ילדים ונסיעה קצרה לעבודה, אולי פעם ב... ,נסע איתו לטיול קרוב, אך הייעוד שלו יהיה משני לאשתי.

הקרוסאובר 1.6 לא בא בחשבון כי בגלל התיבה בעייתי, וגם גדול מדי, היא לא מסתדרת כל כך עם רכבים גדולים.

הצעה מעניינת בנוסף לג׳אז שהציעו לך - מאזדה 2 דמיו שהיא מאזדה 2 סדאן עם תא מטען יותר גדול 

פורסם

רוצה 5 דלתות בגלל פרקטיות,

הג'אז מעניינת, איך התיבה הרציפה? האם מוצלחת כמו זו של טויוטה?

הבעיה שהיא לא מאובזרת, אך לא נורא, אפשר להרכיב מולטימדיה עם מצלמה אחורית אפטר מרקט.

בנוסף איך האחזקה שלה? 

ראיתי שהhrv יקר לאחזקה מבחינת טיפולים, האם הג'אז גם כך?

• רעיון גרוע 1
פורסם

אין שום דבר מיוחד בטיפול בשתי הונדות - גם HRV וגם ג'אז רכבים סטנדרטיים עם טיפולים שגרתיים רגילים.

המוסכים של הונדה לא זולים,  זה נכון.

אבל לא חובה לטפל במוסכי יבואן ברכבים בני

6-7. אפשר למצוא מוסך מכונאות מקצועי ולטפל בו. HRV זה לא רכב קטן בכלל.

הגיר הרציף של ג'אז מגלה אמינות גבוהה. הבעיה העיקרית - מחסור בכוח. גם המנוע 1.5 של HRV קצת קטן על הרכב הזה. אבל לנסיעות קצרות בשפלה זה מספיק בהחלט, גם הג'אז. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מניסיון - הארונה 1,000 סמ״ק שמחה מאוד לטפס בפרויד.

גם מנוע ה-1,600 של סוזוקי נותן עבודה מצויינת, אם כי אני מכיר אותו רק בשילוב עם התיבה הפלנטרית 4 הילוכים ב-sx4 ועם התיבה הרציפה בקרוסאובר.

אבל לפני שאתה מסתפק בסופרמיני - כמה ילדים יש לך, בני כמה הם ומה הצטרך שלך בבגאג׳?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על המידע,

יש לי 2 ילדים בני 9 ו11,

הבגאג' של האשה מכיל כל מני דברים שלה פלוס לכסאות ים, צלייה וכו...

לא צריך רכב גדול יותר כי הרכב שלי "ספורטאג'" הוא הראשי לטיולים ארוכים, בילויים, וקניות.

בנוסף, וזאת הבעיה הכי גדולה שהיא לא מסתדרת כל כך עם רכבים גדולים, למשל הספורטאג' קשה לה לנהיגה, 

היא מסתדרת, אך פוחדת מהפינות שכבר דפקה כמה פעמים ברכבים גדולים קודמים שהיו לנו, כולל סדאן ארוכים, ללא קשר, לכן עדיף קטן, 5 דלתות בלבד בעיקר בכלל שזה יותר פרקטי.

• רעיון גרוע 1
  • תוכן חדש...