Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, Liviur כתב:

אפשר הגדרה לגדולה יחסית?

מאות עובדים ?

אלפי עובדים?

ציבורית ? (מניות בבורסה)

הנקודה שלי היא לא שזה לא קורה - אלא שזה נדיר וwont fly ברוב המקומות.

מאות עובדים בארץ אני מעריך.

אני חושב שאתה ממש טועה. יש המון תפקידים שלא דורשים יותר מדי מומחיות וניתן ללמדם בנקל יחסית.

ברור שהחברה תפסיד על העובד הזה בחודשים הראשונים אבל היא מקבלת פה עובד מחויב והבוס מקבל מישהו שהוא מכיר

פורסם

יש הבדל עצום בין עובד שיכול להתאים והתקבל כי הבוס מכיר אותו לעובד לא מתאים שהתקבל כי הבוס מכיר אותו.

המקרה הראשון יותר מלגיטימי בדיוק מהסיבות שציינת ואין בעיה עם השקעה כדי לקצור פירות בעתיד. לעומת זאת המקרה השני הוא פגיעה מכוונת בארגון ועל דבר כזה המנהל צריך לעוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מתאים זה סובייקטיבי לחלוטין. יש התאמה של 50 אחוז ויש 80. 

רוב המועמדים מתקבלים-נפסלים על קטע בינאישי גם ככה.

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

על דבר כזה המנהל צריך לעוף.

בדיוק בגלל זה חוקקו את חוק הנבצרות וביטלו את עילת הסבירות, לא?...

• רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, arik100 כתב:

מאות עובדים בארץ אני מעריך.

אני חושב שאתה ממש טועה. יש המון תפקידים שלא דורשים יותר מדי מומחיות וניתן ללמדם בנקל יחסית.

ברור שהחברה תפסיד על העובד הזה בחודשים הראשונים אבל היא מקבלת פה עובד מחויב והבוס מקבל מישהו שהוא מכיר

אוקיי - אני ואתה מדברים על דברים שונים לחלוטין.

מתחיל ממאות עובדים - שזו לא חברה גדולה באמת בפרופורציות שאני מדבר עליהן.

ממשיך בתפקידים שלא דורשים מומחיות - אני דיברתי על תפקידים טכנים שכן דורשים או תואר או ניסיון של כמה שנים.

ונגמר בזה שלהפסיד כמה חודשים - גיוס לא מוצלח עולה לחברה פוטנציאלית מאות אלפי שקלים (תחשב משכורת של חצי שנה + בזבוז תפוקה של חצי שנה)

להביא מנהל משרד או בודק תוכנה מתחיל לתקתק על כפתורים זה משהו אחד - להביא מפתח / מהנדס (אפילו מתחיל) זה משהו מאוד שונה שלוקח חצי שנה של ramp up לפני שהתפוקה משמעותית.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...