Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי הרבה חפירות בפורום ולפי הצרכים (אזור 15-20K ק"מ בשנה נסיעות משולבות), גודל והתקציב (80K פלוס מינוס) די ננעלתי על פיג'ו 3008, שנתון 2017 ואילך מנוע 1.6 טורבו בנזין.
התלבטתי עם עוד הרבה רכבים אבל תמיד נראה שיש איזשהי בעיה עם המנוע ומחלות ידועות ודווקא באופן הזה פיג'ו בניגוד למוניטין, ובהתאם להתחדשות של החברה נראה די אמין.

בכל זאת רציתי כן לוודא האם יש המלצה, בכל זאת ללכת על רכב או אופציות שלא חשבתי עליהן? (חוץ מ CX5 המחירים בשמיים).
אני קצת חושש כי למרות ההמלצות הטובות נראה שעדיין יש ירידת ערך מאוד חזקה לצרפתיות, אני מפספס משהו או ש 3008 בחירה טובה?

עריכה אחרונה על ידי Yarinsha11
פורסם

אם אני זוכר נכון ב 2018 או 2019 התחילו לשווק את האחות המקבילה של סיטרואן.

לא זהה אבל דומה מאוד. לדעתי מערכת הנעה זהה וההבדלים בגימור, סידור המושבים וכיול המתלים.

הבדל בין הרכבים הוא הביקוש כך שהסיטרואן המקבילה באותו המחיר כנראה תהיה חדשה בשנה שנתיים. והיא נמכרה עם 5 שנות אחריות ויש סיכוי לקנות אחת עדיין באחריות.  גם אם זו מסתיימת עוד מעט זה מאפשר לנצל אותה לדברים שלא מתגלים בבדיקה.

פורסם
בתאריך 31.7.2023 בשעה 19:04, razi_pazi כתב:

אם אני זוכר נכון ב 2018 או 2019 התחילו לשווק את האחות המקבילה של סיטרואן.

לא זהה אבל דומה מאוד. לדעתי מערכת הנעה זהה וההבדלים בגימור, סידור המושבים וכיול המתלים.

הבדל בין הרכבים הוא הביקוש כך שהסיטרואן המקבילה באותו המחיר כנראה תהיה חדשה בשנה שנתיים. והיא נמכרה עם 5 שנות אחריות ויש סיכוי לקנות אחת עדיין באחריות.  גם אם זו מסתיימת עוד מעט זה מאפשר לנצל אותה לדברים שלא מתגלים בבדיקה.

בדקתי אותה, פחות מתחבר לחיצוניות אבל בלי קשר בגלל שהתחילה שיווק שנתיים אחרי הפיג'ו קשה למצוא במחיר של הדגמי 2017 של הפיג'ו, ככה שיוצא יותר יקר משמעותית.

פורסם (נערך)

יש מודעות של C5 AIRCROSS מליסינג מודל 2020 המנוע החזק הדגם המאובזר ב95,000 ש"ח. רכב בן 3 כן... עסקה מעולה לדעתי.

רכב עם פחות מ100K ולי אישית יש ניסיון טוב עם אופרייט הם מחזיקים תיעודי טיפול ברכבים במוסכי יבואן.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

• תוכן חדש...