Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים למזדה CX30 215-55-18 95H

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקוריים Toyo Proxes 56H פשוט זוועה. הדבר הכי טוב שאני יודע להגיד עליהם, זה שמחזיקים כבר שנתיים עם 40,000 ק"מ, עם שחיקה מועטה ביותר. אבל יבשים.
שקלתי Michelin Primacy 4 Plus - יקרים. או Goodyear EfficientGrip Performance 2. יש להשיג כאלה במידה שלי? עם 95H?

פורסם

הגודייר לכאורה קיימים ומופיעים פה וגם די יקרים. הקודים גבוהים יותר (גם אצל מישלין ואחרים), אבל זה בסדר אם אתה מתקין 4 צמיגים ממילא.

הייתי מתעניין גם לגבי קונטיננטל פרימיום קונטקט 7 (אבל רואה רק את ה-6 שגם אמור להיות לא רע באתרים בארץ).

עוד אפשרות אולי זה הפאלקן FK510 SUV שזול מהשאר. ראה חוות דעת כאן.

פורסם

אין צמיגים איכותיים זולים במידה הזאת.

אם אינך מוכן לשלם מחיר של צמיגי פרמיום,  אפשר פשוט לקנות Falken ZE310.

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4943&cs=1&diameter=9&aspectRatio=13&width=19

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחפש איכותי, ואם שניים דומים - אז הזול מביניהם :-)

צמיגיה אחת שהתקשרתי אמרו שאין כרגע במלאי את ה Goodyear EfficientGrip 2 SUV. הציעו Conti CPC7.
אז כרגע 3 אפשרויות:
1. Goodyear EfficientGrip 2 SUV שאין במלאי.
2. Conti CPC7. לא מכיר אותו, ב tyrereview כתוב שמאבדים עם הזמן היכולות. ואולי פחות נוחים.
3. Michelin Primacy 4 Plus - יש כמה תתי דגם שלו.
שלושתם עם 99v, כשאני צריך 95H. חשוב לי התנהלות על יבש, ונוחיות, ושקט - בסדר הזה. אחליף בכל מקרה עוד 3 שנים. מה מומלץ?

פורסם
לפני 11 דקות, Tom_22 כתב:

יש אפישנטגריפ 2 SUV ואפישנטגריפ פרפורמנס 2. שני דגמים שונים.

ה SUV 2 אין במלאי. הפרפורמנס 2 אולי. כל אלה שציינתי פלוס מינוס 1,000 ליחידה. מה הכי כדאי?

יצאתי מנקודת הנחה שהגודייר יותר זולים מהמישלין פרימסי 4+. אני רואה שעולה כמעט אותו דבר.
אם לבחור בין שניהם, כשהרכב חונה בד"כ בחניה מקורה - איזה משניהם יותר מומלץ?

פורסם

גם הגודייר וגם המישלין מומלצים בגדול.

לא נראה לי שתהיה נפילה עם מי מהם, אבל גם לא התנסיתי אישית איתם.

אתה בטוח שחודש הייצור הוא נובמבר, ולא שהתאריך המוטבע עליהם הוא 1122 שמשמעו שבוע 11 ב-2022 או אמצע מרץ שנה שעברה?

פורסם
לפני 19 דקות, Tom_22 כתב:

אתה בטוח שחודש הייצור הוא נובמבר, ולא שהתאריך המוטבע עליהם הוא 1122 שמשמעו שבוע 11 ב-2022 או אמצע מרץ שנה שעברה?

זה מה שאמר בצמיגיה - נובמבר 2022.
ואני רוכש גם פאלקן ZE310 למזדה 2 - יש לו תורכי. זה בסדר או שלדרוש ארץ ייצור אחרת?

פורסם

נרכשו Goodyear Efficientgrip Performance 2 99V XL מנובמבר 2022. הגיעו די מטונפים, נראה שיש מצב שהיו בשמש, כולל לשלשת יונים. זוג אחרון שהיה במלאי.
לאחר נסיעה מנהלתית של 400 ק"מ - מרגישים מצוין, למעט - רעש מוגזם בקבינה. מבאס.
אני תוהה מדוע. זה צפוי להשתפר?
על התוית רשום 70db. הצמיגים המקוריים הם TOYO R56 95H, תוית 67db.
האם זה בגלל שקוד העומס גדל מ 95 ל 99, קוד מהירות גדל מ H ל V, והקשיחות XL? האם בגלל האחסנה?
מה הכי מומלץ לעשות? אפשר להזדכות עליהם ולקחת משהו פחות רועש?
אולי יסכימו להחליף לי למישלין? יש:
Primacy 4 VOL 99V XL
Primacy 4+ GRNX 99V XL

פורסם

קשה להגיד במדויק מדוע הם רועשים יותר, יש מספר לא מבוטל של משתנים. יכול להיות גם תדר ספציפי שמוגבר יותר ביחס לקודמים.

לגבי תווית הרעש, מדובר במדידה חיצונית לרכב בעת חליפה במרחק ומהירות מסויימים, לא ברעש פנימי ולכן גם מזה קשה להסיק חד משמעית.

אתה שואל אותנו אם יזכו אותך עליהם?!

שאל איפה שהתקנת. מה שבטוח שככל שתקדים את השאלה ותיסע עליהם פחות, הסיכוי יהיה גבוה יותר.

הלוואי והיתה פה אחריות על צמיגים כפי שנהוג לגבי חלק מהצמיגים שנמכרים בארה"ב (כולל "נסיעת מבחן").

• רעיון טוב! 1
פורסם

האם יש מצב שהצמיגים תקינים והרעש מגיע ממיסב גלגל תקול?
או שלא סגרו טוב את הברגים של הגלגל?
לא הגיוני לי שצמיגים חדשים צריכים להרעיש כל כך..

• תוכן חדש...