Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה זמנית בשכר סביר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עשיתי בעבר ראיון עבודה ב"שידורית", הציעו לי שכר די מעליב (באזור ה30 שקל לשעה, עם "אופציה" לבונוס) אבל התנאים של עבודה מהבית בהחלט הקסימו אותי אבל לבסוף לא הסתדר הלוז עם ה"הדרכה" שהם עושים בשביל להתחיל לעבוד אצלם.

המנהלת של המוקד די סבבה, לא נראה שהיא חירבון אנושי ניהולי מהכמה דקות שדיברתי איתה ב"ראיון עבודה"..

זה הלינק למשרות

https://www.shidurit-ltd.co.il/משרות/

ראיתי שיש שם תפקיד תמיכה טכנית, נשמע שזה מתאים לך.

מה שכן, אם התפקיד של הנציג טלפוני נשמע לך, אולי שווה להתארגן על כמה מורים שביחד יבואו לעבוד שמה ולבקש שיעשו במיוחד את ההדרכה.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני זוכר את המורה שלי למדעי המחשב, חכם בצורה מטורפת, מניח שגם אתה, הצליח להעביר אותי על 90+ בבגרות ולמען האמת הסיבה שאני התחברתי עוד יותר לתכנות זה בזכותו, העביר בצורה נפלאה את החומר (למדנו פסקל אבל זה יותר ענין של לוגיקה).
הגעתי בתור מתכנת ASP בגיל 16 למפתח תכנה בגיל 18, בניתי וקימפלתי בעיקר סוסים טרויאנים בזמנו בזכות הידע שצברתי בבית ספר אצלו (כמובן שלא לזה הוא כיוון :) ). (עכשיו פול סטאק)

ההשקעה הכי טובה שאני אתן לבנות שלי זה מורה פרטי\ת למדעי המחשב כשיגדלו, אני בטוח שיש באזור שלך מי שישמח לקבוצה קטנה וממוקדת ללימודים כאלה, שברור שהם יחזירו את ההשקעה בעתיד של הילד. הציעו את זה כאן ואני מחזק.

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 19 שעות, Froyne כתב:

אפשר לעשות וולט עם מכונית?

או שהפקקים יהרגו את כל הרווחיות?

וולט  לא, אבל בשכונות פרברים יוצא לי לראות לא מעט מחלקי חבילות עם רכבים פרטיים.

שם אפשר למצוא מקום להעמיד את הרכב לדקה, שגם אם הוא לא חוקי ההפרעה מינורית, וגם הפקקים לא נוראיים.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...