Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי 2 רכבי סיטרואן C4 - אחד מודל 2009 והשני 2014.

2009 עתיד לסיים את חייו בגלל בעיית מנוע.

1) ב2009 הותקנו לפני שנתיים צמיגים חדשים, ובמודל 2014 יש צמיגים בני 4, ולכן אני מעוניין להחליף ביניהם. האם להחליף את הצמיג בין המכוניות או להחליף את כל הגלגל?

2) ב2009 יש מרים שמשות אוטומטי בנעילה (ארוכה) על השלט, ב2014 אין. איך זה בדיוק עובד? האם זו קונפיגורציה שניתן להגדיר במחשב הרכב? זה מודול שניתן להעביר בין המכוניות? אני יודע לומר לפחות שזה לא מודול שמותקן על יציאת הOBD, לפחות לא זו הראשית בתא הנהג, כי היא פנויה.

3)איפה ניתן למצוא רשימת חלפים לרכב? אני מחפש לקנות שלט חדש ומתקשה למצוא את הצורה המדוייקת שתחזיק את הצ'יפ של השלט הקיים. וכמובן יהיה יעיל גם לדברים אחרים...

פורסם

מידת הצמיגים זהה? מה לגבי עיצוב הג'נטים? לא איכפת לך שלא יהיה תואם לדגם?

2. אם זה סוגר את החלונות בלחיצה ארוכה זה מקורי של האוטו ואין מודול שאפשר להעביר.

יתכן מאוד באפשר להגדיר עם סורק לקסיה את הפונקציה הזו במודל 2014, לא יודע בוודאות הפיצ'ר קיים אבל כבוי, שווה לבדוק.

3. אתה צריך רק את הפלסטיק החיצוני למפתח? יש בעליאקבפרס את כל הסוגים האפשריים, שים תמונה. 

פורסם

לגבי שאלה 1: בהנחה שבדקת שהצמיגים והג'אנטים זהים במידות, הייתי משקיע כמה שקלים לטבת נוחות נסיעה, לקחת את כל ה-8 גאנטים לצמיגייה, ולבקש פירוק צמיגים ובדיקת איזון לג'אנט לבד (לא ראיתי אף פעם שעושים כזה דבר, אבל מניח שלא תהיה בעיה) ותבחר את הרביעייה המאוזנת ביותר.

מנסיון, בד"כ בעיות האיזון הם בגאנט יותר מאשר בצמיג, ואם הגאנט פגוע מבחינת איזון - גם אם יצליחו לאזן בעזרת משקולות זה לא יגיע לאותה רמת נוחות של גאנט מאוזן מעצמו.

פורסם

תודה.
מידות הצמיגים זהות. עיצוב הגאנטים גם די זהה - גאנט ברזל פשוט כשבכל מקרה יש עליו טאסות. רציתי לדעת רק מבחינה תפעולית האם יש משמעות לגלגל שהגיע מהייצרן, אבל אני מבין שלא. אבדוק את האפשרות לבחון את מצב הגאנטים בצמיגייה.

גם את הדגם של השלט מצאתי, עם קצת ניקיון מופיע הקוד בפלסטיק ב"תעלה" של המפתח.

פורסם

אם אלו חישוקי ברזל, תעביר גלגלים בלי לפרק את הצמיגים ושים את הטסות התואמות, אין שאלה בכלל. 

• תוכן חדש...