Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מאזדה 5.

בהינתן ו2 רכבים זהים ברמת ק"מ ומצב.

האם יש הבדל בין שנת 2008 ל 2009 ל 2010 ?שואל דווקא על 3 השנתונים הללו.

האם לדוגמא 2010 יותר אמין מ 2008? שווה להשקיע עוד 2000 שח לדוגמא?

תודה 

פורסם (נערך)

היו לי 2006, 2016, 2013 אאלט 

הצורה החדשה לפחות ברמת האבזור שלי הגיעה עם דלת חשמלית שמצאתי אותה מאוד שימושית.

מבחינת גיר. החדשה אמורה היתה להיות עם 5 הילוכים מעט יותר זריזה ויותר חסכונית. בתכלס לא הרגשתי הבדל 

אני חושב שבשנתונים שציינת פשוט לקחת כמה שיותר חדש, כמה שיותר מטופל וכמה שפחות ק"מ 

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, סולל הדרך כתב:

היו לי 2006, 2016, 2013 אאלט 

הצורה החדשה לפחות ברמת האבזור שלי הגיעה עם דלת חשמלית שמצאתי אותה מאוד שימושית.

מבחינת גיר. החדשה אמורה היתה להיות עם 5 הילוכים מעט יותר זריזה ויותר חסכונית. בתכלס לא הרגשתי הבדל 

אני חושב שבשנתונים שציינת פשוט לקחת כמה שיותר חדש, כמה שיותר מטופל וכמה שפחות ק"מ 

שלושת השנתונים (2008-2010) ,אין בניהם הבדל? כולם לא בצורה החדשה ועם 4 הילוכים?

190k קמ זה הרבה עם סיכוי לתקלות רציניות?

עריכה אחרונה על ידי יורמי1
פורסם

כמו בכל רכב ישן עם ק"מ שכזה הסיכוי לתקלות גבוה, לכן חשוב לקחת רכב שטופל כמו שצריך
מעבר לזה, זה חתול בשק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, יורמי1 כתב:

שלושת השנתונים (2008-2010) ,אין בניהם הבדל? כולם לא בצורה החדשה ועם 4 הילוכים?

באמצע 2008 הייתה מתיחת פנים קטנה.

לפני מתיחת הפנים גיר 4 הילוכים, אחרי מתיחת הפנים גיר 5 הילוכים. חצי שני של 2008, 2009, 2010 אין הבדל. 

ב 2008, פנסים אחוריים עם שני עיגולים לבנים - 4 הילוכים.

פנסים אחוריים עם צורת L בצבע לבן - 5 הילוכים. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

כמו בכל רכב ישן עם ק"מ שכזה הסיכוי לתקלות גבוה, לכן חשוב לקחת רכב שטופל כמו שצריך
מעבר לזה, זה חתול בשק

אני רואה הרבה מאזדות 5 ביד 2 בשנתונים האלה שהם אחרי החלפת מנוע.

לא ברור האם המנועים של מאזדה 5 אחרי 170-190 נהרסים? 

או שהיא אמינה ולא שופכת מנוע, ורק הבודדים שכן הם המוכרים 

• תוכן חדש...