Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בתור בעלים של טיוטה היברידית עם סוללה שלא הוחלפה עוד מיומה הראשון בעולם ועכשיו עומדת על 213000 ק''מ,

ולא נראה באופק שהיא הולכת לעזוב אותנו....

אני כבר מחכה לנצל את האחריות ולקבל חדשה....

מאוד מעניין לשמוע מכל מי שיש לו גם רכב היברידי - כמה זמן וק''מ הצליח לעבור עימה עד שהיא הלכה לעולמה.

הבנתי שיש סוללות שהלכו מהר ויש שהצליחו לשרוד, מעניין אם הק''מ שלי נחשב הרבה לסוללה מקורית.

אשמח לתגובות......

עריכה אחרונה על ידי אוריס 2015
פורסם

מכרתי את האוריס שלי עם בערך 150,000 ק"מ (קצת יותר אני חושב) עם הסוללה המקורית שהייתה בהארכת אחריות של היבואן

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

נשמע אחלה,

יכולים לציין בנוסף מה אופי הנסיעות שלכם?

מעניין לדעת אם יותר נסיעות עירוניות או בינעירוניות מאריכות את חיי הסוללה, ואולי גם לא קשור.

פורסם

לי יש אווריס 2017 175,000 ק''מ 

והיום נדלקה לי אזהרה על סוללת ההיבריד (מצורף תמונה) אשמח לחוות דעת על העניין ואיך אפשר לטפל בזה חוץ ממוסך של טיוטה,

יצוין שאין לי אחריות על הבטרייה

IMG_20230611_232730_352.jpg

• תוכן חדש...