Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל ארגון גדול יש 'עונות' שבהן קל יותר לעבור, בד"כ זה סוף רבעון או שנת כספים כשתקציבים חדשים משתחררים או כשיש גל צמצומים ופרישות. כל כמה שנים אני מסיים שורת פרוייקטים, מכין רשימה מסודרת של כמה כסף חסכתי במהלך התקופה/אילו תהליכים יעלתי/מדד אחר כלשהו וניגש ללוח המשרות הפנימי כדי לראות מה פתוח כרגע. אני מאתר מספר משרות שנראות מתאימות לכישורים שלי ומעדכן את המנהל הישיר שאני הולך להגיש אליהן מועמדות. החברה שלי אמריקנית ויש בה תרבות מאד ברורה של תמיכה בעובד כשהוא מחפש להתקדם - לכן המנהל לא אומר לא, אבל גם מקבל איתות ברור (עם רשימת ההישגים שהראתי לפני כן) שאם הוא רוצה שאשאר הוא יכול להציע הצעה נגדית.

מעברים בתוך התאגיד מתבצעים בד"כ עם תוספת שכר קטנה ולעתים עם העלאה בדרגה (שפותחת את האפשרות לשכר גבוה יותר בתפקידים הבאים). זה שמישהו אמר שהוא מחפש לא אומר שהוא עוזב מחר, זה תהליך של חודשים ובסופו גם אפשר להישאר במקום ולא יקרה כלום (היות וההודעה הראשונית היא רק בין העובד למנהל הישיר). לכן לכל המעורבים יש זמן לעשות חושבין, לראות אם שווה לשפר קצת את תנאי העובד כדי שישאר או שאולי זו בעצם אחלה הזדמנות להיפטר ממנו, ולפעול בהתאם (למשל לרשום לו המלצה מעולה שרק יעוף כבר).

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...