Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע חיפשתי מוצר דומה אצל עלי, חיפוש ראשוני, החזיר לי כל מיני מכשירי AM/FM בסגנון 1965. אבל אולי לא התאמצתי מספיק.

לאמא שלי יש מערכת שמע של מרנץ שתומכת ברדיו אינטרנטי, בזמן המוגבל שהשקעתי בניסיון להפעיל את הפונקציה לא הצלחתי, למרות שהורדתי את ספר ההפעלה לטלפון ועבדתי לפיו. הדבר הזה מאוד לא אינטואיטיבי גם למי שחי עם מחשבים ושאר ציוד מתוחכם כבר עשורים.

כפי שהוצע, תסביר לו איך להשתמש בטלויזיה או תתקין לו טלפון עם תוכנת רדיו IP ורמקול. פתרון העידן פלוס עלול להכשל בגלל אותם קשיי קליטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

גם אני בזמנו חיפשתי עבור אבא שלי מוצר דומה (גם הוא גיבור נכחד שרגיל "להדליק רדיו ולשמוע חדשות").

מוצרים איכותיים (כן, אפילו עם כפתורים עם ממוספרים שאפשר לתכנת כל אחד מהם לתחנה ספציפית, ומשם והלאה זה רק להדליק ולשמוע) עולים בסביבות ה-500 דולר. נוסטלגיה זה לא עסק זול 😁

אני אנסה עוד מעט לחפש את הקישורים שמצאתי אז.

עידן פלוס - אם במקרה עובד באיזור - אז זה אחלה.

בנוסף, יש להוט וליס אפשרות לשמוע רדיו דרך הטלוויזיה.

אפילו אבא שלי הצליח להשתלט על העניין הזה.

עריכה אחרונה על ידי natco
  • אהבתי 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

רמקול של Sonos. המחיר העדכני לדגם הקטן הוא סביב 1100 ש"ח. אם מוצאים ONE SL בזול יותר זה מצויין (כמו למשל כאן).

מגדירים פעם אחת את התחנה הרצויה עם אפליקציה בטלפון. מכאן והלאה משתמשים בכפתורים על הרמקול עצמו - להפעיל ולשנות ווליום (כפתורי מגע).

זה יעבוד טוב כל זמן שמאזינים לתחנה אחת, אם רוצים להחליף תחנות אז צריך את טלפון בשביל זה.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...