Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2013 זה ניסאן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי שלום לכולם

קיבלתי הצעה לרכישה רנו פלואנס 2013 מנוע 1.6 בנזין קומפורט 120000 קמ יד 3 15000 שח

הבנתי מכמה מקומות שמשנת 2013 זה מנוע וגיר של ניסאן

שאלתי כמה אנשים שמבינים  מוסכניקים וכו

הם אמרו שהם לא ממליצים שגם אם זה ניסאן לא כל הניסאן אמינות וגם שאפילו אם המנוע והגיר יפנים אבל זה אוטו מאוד ממוחשב

מה שיכול להיות בעיות גדולות ויקרות ורנו זה רנו וכו 

האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת מהניסיון

כי זה היה נשמע לי מהם שהם מדברים פחות מהניסיון יותר מחכמת ההמונים של כולם

תודה מראש

פורסם (נערך)

הרכיב הכי בעייתי ברכב הזה - גיר רציף ( גם בניסאן עם גיר זהה , לכן יש צדק בדברי המכונאי ). לא משפצים אותו אלא מחליפים קומפלט, מחיר ההחלפה מתקרב לשווי הרכב הזה.

וגם אז קשה מאוד למצוא גיר כזה מפירוק. וזה בערך הקילומטראז' בו הגיר עושה צרות. 

לכן, מי שבודק רכב כזה, דבר ראשון מבצע נסיעת מבחן עליו ומתמקד ברעידות בתחילת הנסיעה. רעידות - אינדיקציה ראשונה לגיר תקול.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובה

האמת שאני נסעתי בה לא זכור לי איזה רעידות מיוחדות טוב אני לא מוסכניק 

אבל מה אתה אומר שווה בדיקה?

בכל זאת ניסאן 2013 ב 15000

אגב על איזה ניסאן מדובר?

פורסם

המנוע והגיר של ניסאן עם כל ה"תדמית" של רכב יפני פחות מוצלחים מהמנוע והגיר של רנו ברכב הזה.
עדיף חפש את הגרסאת ה2.0 ליטר עם גיר רציף, הגיר והמנוע שניהם אמינים יותר מגרסאת ה1.6.

פורסם

יש כאן סלט.

הגירים הרציפים ברנו ובניסאן אלה אותם הגירים.  גם בדגם 2.0 וגם בדגם 1.6 מותקן גיר רציף.

הם לא אוהבים את החום של ישראל, אין הוראות יצרן לגבי החלפת שמן גיר ( לא שמן מנוע ) בחלק מהדגמים. 

בודדים הצדיקים שמחליפים נוזל תיבה CVT כל 60 אלף קילומטרים, ועוד יותר בודדים זה מי שהתקין קולר גיר נפרד בהמלצת מכון הגירים. אלה שתי הפעולות שיכולות להאריך חיי הגיר, אבל לא עכשיו, כאשר הרכב שווה 13 אלף ש"ח אלא כל השנים.

אני בכלל לא  פוסל שמוכרים את הרכב בגלל תקלה יקרה בגיר, כי החלפת הגיר לא כלכלית בעליל.

אפשר לבדוק את הרכב בשבע עיניים במוסך מקצועי שמכיר את הדגם( לא במכון הבדיקות, שם לא באמת בודקים את הגיר ). רק לאחר חוות דעת של המוסך אולי שווה להמשיך בעסקה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...