Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראיתי כמה וכמה מבחני דרך שלו ביוטיוב ואני מאוד חובב את הרכב מבחינת מראה ובמיוחד את הסביבת נהג המפנקת והעיצוב.

אני מתעניין בדגמי הפרימיום בלבד אבל קצת מבולבל מהרשימת דגמים.

הייבריד? פלאג אין? דיזל? בנזין? איזה דגם הכי מומלץ ומה בכלל החוות דעת האמיתיות על הרכב הזה - אני רואה לא מעט על הכביש וביד 2, לי הוא נראה כמו הצלחה אבל האם יש דברים חשובים לדעת?

התקציב הוא בערך 150 עם עדיפות לפחות ולכן הדגם PHEV לא נראה לי באופציות?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי Drifter199
פורסם
לפני 40 דקות, menir1 כתב:

הכי מומלץ ה-1.6 בנזין. 

לא לגעת ב-1.2.

תודה, אפשר קצת הסבר למה? באחד ממבחני הדרכים שראיתי דווקא אמרו שה1.2 עם ה8 הילוכים ממש טובה ובלה בלה בלה. בגלל זה אני שואל גם פה

פורסם

רצועת טיימינג שיכולה להתפורר.

אפשר להקפיד על החלפת שמן כול 10 אלף, והחלפת הרצועה כול 60 אלף או 4 שנים על מנת להקטין את הסיכוי. אבל ב 1.6 אין בעיה כזאת.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם ה-1.5 לא חף מבעיות.

יש הרבה החלפות של ECU לכלי רכבים עם המנוע הזה בכל מגוון הדגמים של היצרן.

יש את בעיית הטיימינג (שרשרת צרה מדי של 7 מ"מ שמחברת בין הקמשאפטים).

המקרה של מחשב, פחות מלחיץ. מחליפים (הוא מגיע מקודד). לא מכיר במה מתבטאת התקלה.

מנוע שהטיימינג כושל, זו בעיה. היצרן מכיר את הבעיה, הוציא TSB נרחב בנושא שכולל החלפה של מלא חלקים (מכסה שסתומים, קאמשפטים, שרשרת, גלגלי שיניים ועוד). במקום לתקן את הפצצות המתקתקות מראש, היצרן מעדיף לתת להן להתפוצץ ולטפל נקודתית.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

במבחני דרכים לא מדברים על אמינות, תיבה של 8 הילוכים יש בכל דגמי הבנזין והדיזל החל משנת 2019.

ה1.2 הוא מנוע בעייתי בבסיסו וגם אם תטפל בו בכפפות של משי זה לא יעזור, זה רק עניין של זמן עד שהוא יתחיל לשתות שמן ואח״כ זה יוביל אותך להחלפת מנוע(אני מדבר מנסיון עם 308 שהייתה בבעלותי עם המנוע הנ״ל שטופלה בצורה מאוד טובה ועשתה טיפולים לפני הזמן ועדיין צרכה ליטר שמן לכל 2000 ק״מ).

הייתי בהתלבטות כמוך עד לפני שלושה שבועות(רק שאנחנו התעניינו ב5008) ולאחר המון מידע שאספתי ממקומות נראה שה1.6 בנזין יהיה אמין יותר, הדיזל יהיה חסכוני יותר אבל מצד שני הסולר היום עולה יקר יותר מבנזין.

כמה אתה נוסע בשנה? מניח שאם זה פחות מ20 אלף אז יהיה עדיף לך לקחת את ה1.6 בנזין כי ההפרשים במחיר הדלק/סולר יהיו זניחים אבל אתה תקבל רכב זריז בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...