Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

סתם מעניין אותי מה ההבדלים הטכניים בין הגרסאות 165 ל180 במנוע של PSA, למעט תוספת של 15 כ״ס ומעבר לתיבת 8 הילוכים, מה עוד השתנה שם מבחינה מכנית?

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם (נערך)

מה לגבי הבעיות שהיו לגרסת ה165 באיזור ה100 אלף ק״מ כמו ממיר קטליטי/שסתום פריקה/מכסה שסתומים? כמוכן הבנתי שבמנוע הדיזל 1.5 יש איזשהי בעיה עם שרשרת התזמון, האם זה גם רלוונטי לבנזין 1.6 180?

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

צריך להמתין ולראות :-)

המכסה שסתומים עדיין משולב עם שסתום ה-PCV (שהוא בעיית השורש, אבל אי אפשר להחליף רק אותו).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפני 3 דקות, Jeka88 כתב:

ממיר קטליטי/שסתום פריקה/מכסה שסתומים

אני יכול להעיד על עצמי שעברתי כבר לפני יותר מ20K את ה100K ולא נתקלתי בשום תקלה ממה שציינת. מה שכן רב הנסועה שלי בינעירונית והאוטו שמור מאוד אני מטפל בזמן ורק אצל מוסך יבואן.

לא ראיתי גם תלונות בקבוצת ה3008 בפייסבוק בנוגע למנוע הזה.

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי עדכנו את ה ECU, הטורבו ומערכת התזמון (תזמון משתנה ביניקה ובפליטה + הרמת שסתומים משתנה ביניקה):
https://site.groupe-psa.com/content/uploads/sites/32/2018/04/Fiches_Mot_Essence-EP6_FADTX__FADTX-FADTXD_-.pdf

המנוע אמור להיות דומה באמינות שלו, אבל אני מניח שבגלל שעדכנו כל מיני חלקים האמינות השתפרה במשהו - לא יודע אם ספציפית לחלקים ששאלת.

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • תוכן חדש...