Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כיום מחזיק ניסאן אלמרה 2002.

אמור לעבור דירה למקום מרוחק ואצטרך לעשות ביום 100 ק"מ (50 ק"מ כל צד)

הניסאן במצבה הנוכחי יכולה לעשות זאת כל יום, הבעיה היא צריכת הדלק. ( כ1500 ש"ח בחודש)

חשבתי לחפש רכב זול, חסכוני ונטו לנסיעות לעבודה שעלות הקנייה + עלות הנסיעה (דלק או חשמל) תהיה שווה על פני הניסאן הזקנה.

(ועל הדרך להרוויח קצת יותר בטיחות ונוחות אולי)

1. האם שווה להסתכל על רנו ZOE חשמלית בגרסת 92 או 109 כ"ס עם טווח של 300 ק"מ?

ראיתי שנמכר בסביבות 65  אל"ש לרכבים שלא עשו הרבה קילומטר, בנוסף התחזוקה שלהם כנראה יחסית זולה.

2. אולי ללכת על רכב כמו פיגו 107/סיטרואן C1 וללכת כמה שנים נוספות אחורה?

באופציה של הרנו אני מרוויח אולי רכב חדש יותר, עלות החזקה זולה וחסכון - חשמלית (לגבי נוחות ביחס לאופציה השניה לא יודע) אבל כנראה שאני אהיה יד אחרונה... אף אחד לא יסתכל על הרכב עוד מספר שנים בכזה טווח.

באופציה של הפיג'ו/סיטרואן אוכל להחזיר אולי חלק מהכסף במכירה עתידית, הרכב יותר זול, אין בעיית טווח ואוכל להשתמש אתו גם לנסיעות ארוכות.

נ.ב. אשמח לשמוע על רעיונות לרכבים נוספים חסכוניים וזולים

עריכה אחרונה על ידי GREEN.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

תחשוב שאתה הולך לבלות ברכב 4 שעות ביום, זה הרבה. האם הרכבים הקטנים האלה ייתנו לך את הנוחות הנדרשת כל כך הרבה שעות? כמוכן עניין הבטיחות - אני מוטרד אפילו בלי לקרוא את דו״ח ה-NCAP, כיוון שמדובר בכלי רכב קטנים וקלים, מה שמוריד את רמת הבטיחות שלהם. ועניין אחרון - אתה מחליף את מחיר הדלק בירידת ערך. תצטרך לחשב ולהעריך עצמאית האם זה מתאים לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אולי פספסתי, אבל - מה התקציב?

בנוסף, 100 ק"מ באיזה אופי נסיעה?

אם הרוב בדרך בינעירונית ללא פקקים, רכבי דיזל נחשבים להכי חסכוניים.

אם הרוב בפקקים, אז במקרה הזה, רכבים היברידיים נחשבים לחסכוניים.

ויש גם רכב חשמלי שמבחינת עלויות מול דלק,  עדיף במרחקים כאלה (במיוחד אם אתה לא נוסע במהירות גבוהה, נאמר לא עובר את ה-   110-120 )  - אך הכל כמובן פונקציה של מחיר.

וזה מה שמחזיר אותי לשאלה למעלה.

פורסם (נערך)

אני מעוניין ברכב שהעלות שלו תהיה עד 60 אלף אם הוא חשמלי או להשקיע פחות משהו כמו 30 אלף ולקבל משהו מאוד חסכוני.

החשבון שלי בסוף זה שבמקום לשלם 1500 ש"ח בחודש על דלק בניסאן שלי אפשר לקחת כמעט את כל הסכום או חלקו (תלוי חשמלי או בעירה) לרכב יותר מתקדם, חסכוני ובטיחותי יותר מניסאן.

הנסיעה כמעט כולה בכביש מהיר ופתוח, לפעמים קצת פקוק למשך רבע שעה.

עריכה אחרונה על ידי GREEN.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

• תוכן חדש...