Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מגיעים לאילת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם,

מחר בבוקר יש לי נסיעה לאילת לצורך עבודה,

הבנתי שכביש 90 סגור,

יש דרך אחרת להגיע לאילת? אם הערבה עצמו סגור?

לא מכיר את הכבישים ממש באזור.

פורסם

2 דרכים להגיע לאילת.

כביש הערבה 90

ודרך מצפה רמון וכביש 12.

שם אפשר להגיע לאילת מההרים, בלי לרדת בכלל לכביש הערבה.

אבל אין לי מושג מה קורה שם היום/מחר, אם סגור או לא.

פורסם (נערך)

שאלה היפותטית. האם יש מניעה לנסוע דרך ירדן, דרך מעבר הגבול ליד בית שאן, וחזרה דרך מעבר גבול עקבה?

האם ניתן להגיע לאחד משני מעברי גבול אלה, בלי התראה והכנות מראש, לשלם מה שנדרש, ולעבור? 

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לפני שעה, GILYAI כתב:

נכון לעכשיו אין אפשרות להיכנס/לצאת מאילת.

אתה יכול לעקוב כאן: https://t.me/s/Atanpolice

אכן. שתי הכניסות חסומות. לאור הצפי לגשם רציני גם מחר, הסיכוי לפתיחת צירים בבוקר נמוך. אני לא אתפלא אם יידרש גם תיקון רציני לכבישים, מה שעלול להוסיף עוד יום יומיים של מצור :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה זה פה, טרנספורטר?

גם המסוק ץלוי בתנאי מזג האויר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמובן.

וברור שההודעה של mh53 היתה צינית. מן הסתם פות"ש אינו אוגדונר.

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני משאיר לאנשים לעשות את החשבונות שלהם. אם מישהו ממש צריך להגיע לאילת, שישלם. שיקול שלו. אני מעריך שכיוון אחד - מרכז לאילת או הפוך, אם מתארגנת קבוצה של כמה חבר'ה, יעלה סביב 2000 ש"ח לאדם.

חזיר דיזל

פורסם

הכניסה לאילת סגורה. 

ליתר דיוק - שתיהן. 

חוץ מזה כביש 90 חסום מדרום לצומת הערבה וכביש 40 מדרום למצפה רמון.

חייב לומר שבווייז מראים כרגע חסימה רק בצומת ציחור, אבל הדברים האלה דינמיים.

אם הכנסיות לעיר עצמה ייפתחו יתכן שיהיה פשר לטוס לרמון. 

פורסם

לא ברור לי האם היה מעבר משדה רמון לאילת או שהחסימה ביניהם. בכל זאת, 20 ק"מ.

• תוכן חדש...