Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משלמים ביחד על הכל וזה נשלח כחבילה אחת ברוב הפעמים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

לגבי תשלום מיסים : כרגיל, אם עלות כוללת של המוצרים 75$ ומעלה - יש תשלום מיסים.

בכדי למנוע איחוד חבילות (בכדי לא להגיע ל-75$), יש צורך להמתין שחבילה אחת תישלח ותעבור לידי חברת המשלוחים ורק אז להזמין חבילה אחרת.

בכל מצב אחר, יש מצב שהחבילות "יפגשו" ויאוחדו לחבילה אחת (גם אם מוזמנות בהפרש זמנים).

פורסם

יש בעיה, כי ההודעה על משלוח בדרך כלל מיידית או כמעט מיידית - אבל במצחיאות לוקח זמן עד שהמשלוח יוצא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הבנתי מה הסתבכתם.

פות"ש, תזמין מה שבא לך מתי שבא לך. אם יאוחדו חבילות והעלות הכללית תגיע לסף שממנו יש לשלם מיסים לך ל doarisraelmashtinimaleycha.co.il

ותסביר להם. המענה מיידי מאוד ובדר"כ תאלץ להצהיר בטופס שמורידים מ

yaezrachmushtan.co.il

שבמשלוח יש יותר מחבילה אחת.

במקרה וכן תחוייב במס תוכל לקבל החזר מ   niralechayamphager.com. ההחזר נכנס אוטומטית לחשבונך.

• רעיון גרוע 1
  • משעמם 2
פורסם (נערך)
בתאריך 10.2.2023 בשעה 23:59, guya72 כתב:

לגבי תשלום מיסים : כרגיל, אם עלות כוללת של המוצרים 75$ ומעלה - יש תשלום מיסים.

בכדי למנוע איחוד חבילות (בכדי לא להגיע ל-75$), יש צורך להמתין שחבילה אחת תישלח ותעבור לידי חברת המשלוחים ורק אז להזמין חבילה אחרת.

בכל מצב אחר, יש מצב שהחבילות "יפגשו" ויאוחדו לחבילה אחת (גם אם מוזמנות בהפרש זמנים).

איחדו לי חבילות שההפרש בינהם היה 10-13 ימים במועדי המשלוח.

מבחינת חוקי יבוא אישי אין בעיה אם יש הפרש של 72 שעות בין מועד ביצוע ההזמנה.

עריכה אחרונה על ידי gsi16v
  • אהבתי 1

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רוב ההזמנות האחרונות שלי בכלל מגיעות דרך ציטה, מה שמגיע דרך דואר ישראל זה הזמנות שעלות המשלוח בדרך כלל חינם.

ודרך ציטה הם לא איחדו לי חבילות.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

בואו נעשה את זה הכי פשוט:

יקום ויצביע מי שאיחדו לו חבילות בסכום שעבר 75$ והתבקש לשלם *בגלל האיחוד* מכס.

ההימור שלי: זה לא קרה לאף אחד.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...