Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לי בניסיון איתם הם בסדר גמור. שלחו לי פעם אחת חלק שהיה קצת פגום (מיכל עיבוי עם שפשופים ושריטות) וזיכו אותי על חלק מהסכום. לעומת המוכרים של אלי אקספרס שאכלתי מהם קש כמה פעמים 

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למישהו יש עיכובים במשלוחים שלהם לאחרונה?

החבילה שהזמנתי מהם יצאה מאנגליה ב-1.12 , עבר יותר מחודש ואין שום מידע באתר של דואר ישראל.

פורסם

החבילות שלהם יוצאות מלטביה. לא מאנגליה.

וכן יש עיכובים בגלל מיעוט טיסות לארץ.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 40 דקות, kfirg כתב:

החבילה שהזמנתי מהם יצאה מאנגליה ב-1.12 , עבר יותר מחודש ואין שום מידע באתר של דואר ישראל.

תכניס את מספר המעקב באתר בקישור המצורף בכדי לקבל מידע נוסף.

https://www.ordertracker.com/track/LA904515329LV

איזה כייף לי :)

פורסם

היום קיבלתי הזמנה שעשיתי ב-24/11.

היא נשלחה קרוב לשבועיים אחרי, אבל אחד המוצרים היה בזמינות למשלוח של 10 ימים (אם אני זוכר נכון) אז אין לי תלונות. היה לי זמן עד הטיפול.

לא הזמנה גדולה (26$ אחרי 10% הנחה + 14$ דמי משלוח. עוד כמה גרמים ומחיר המשלוח היה קופץ ל-25$ בערך).

IMG_20240104_190955.thumb.jpg.6badcbcbfce072365e92c0ffc725ce69.jpg

Screenshot_2024-01-04-18-43-31-578_com.android.chrome.thumb.jpg.e2eb5464e90cb54274c18ba464e72acb.jpg

פורסם
לפני 9 שעות, kfirg כתב:

אכן יש עיכובים במשלוחים. בדרך כלל החבילה נתקעת בתחנה האחרונה בלטביה לפני שהיא עולה למטוס.

פורסם

ממש מוזר שעדיין לא קיבלתי את ההזמנה שלי (נשלחה ב-1.12, כשעדכון אחרון היה ב-10.12 ומאז כלום).

אני כבר שוקל להזמין מאמזון.. הטיפול הולך ומתקרב.

פורסם
לפני 54 דקות, kfirg כתב:

ממש מוזר שעדיין לא קיבלתי את ההזמנה שלי (נשלחה ב-1.12, כשעדכון אחרון היה ב-10.12 ומאז כלום).

אני כבר שוקל להזמין מאמזון.. הטיפול הולך ומתקרב.

לא יקרה כלום לרכב אם תדחה את הטיפול בחודש או חודשיים.

פורסם (נערך)

אתמול קיבלתי הזמנה שעשיתי ב-24/11. כלומר כ-48 ימים מיום ההזמנה עד ליום שהחבילה הגיע למרכז מסירה במשלוח רגיל.

הערה: פריט מסויים לא היה מוכן למשלוח אלא זמן המתנה של 20 ימים שהחלק יגיע למחסנים ככה שזה היה ידוע לי מראש.

מי שרוצה שהחלקים יגיעו מהר יותר ממליץ לבחור חלקים שהם Ready to Ship.

Untitled.jpg

20240112_123522.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

ההזמנה שלי בוצעה ב-27.11 כשכל החלפים היו במלאי ,

היא יצאה למשלוח ב- 1.12 , מאז אין שום עדכון באתר של דואר ישראל על גורל החבילה.

• תוכן חדש...